Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και καπου θυμαμαι θεμα εδω δεν μπορω να το βρω .

Αν εχω καταλαβει καλα :

Αν η δικια μου ασφαλιστικη μετεχει στον φιλικο διακανονισμο και μετεχει και του υπαιτιου ατυχηματος παω το ατοκινητο οπου θελω για επισκευη και απαιτω την ζημια απο την δικη μου ασφαλιστικη.

Αν ομως η δικη μου δεν μετεχει τοτε αναγκαστκα διακδικω την ζημια απο την ασφαλιστικη του αλλου ασχετα αν μετεχει στον φιλικο διακανονισμο.Αν μαλιστα δεν ειναι αξιοπιστη ασφαλιστικη θα εχω τρεχαματα .

Και στις δυο περιπτωσεις αν ο φανοποιος δεχεται μπορω να τον εξουσιοδοτησω να παρει τα λεφτα του .Νομιζω οι πιο πολλοι φανοποιοι κανουν κατι τετοιο .

Σωστα ???

Δημοσ.

Για τα πρώτα δε γνωρίζω, αλλά έχω την αίσθηση ότι ακόμα και αν μία από τις δύο ασφαλιστικές δεν υπάγεται στον Φ/Δ, μπορεί η υπόθεσή σου να ενταχθεί σε αυτόν. Πριν λίγες ημέρες έλαβα μήνυμα στο κινητό ότι "λάβαμε αποδοχή για την ένταξη της ζημιάς σας στον Φ.Δ., επικοινωνήστε μπλα μπλα". Ο άλλος οδηγός (που ήταν αυτός υπαίτιος) έχει Prime Insurance, που δεν συμμετέχει στον Φ/Δ, ενώ εγώ Ατλαντική Ένωση, η οποία και συμμετέχει.

(Αύριο θα πάρω τηλέφωνο για περισσότερα.)

Περί των φανοποιών, αυτό που λες ισχύει: οι περισσότεροι θα σου δώσουν να υπογράψεις μία αίτηση ή υπεύθυνη δήλωση (κάτι τέλος πάντων) ώστε να εξαργυρώσουν αυτοί αντί για εσένα την επιταγή της ασφαλιστικής.

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση περι ασφαλειων...ειμαι 19 επασφαλιστρα μεχρι ποτε χρειαζετε να εχω?

Υπαρχουν δυο επασφαλιστρα . Ενα για τον πρωτο χρονο που καποιος παιρνει το διπωμα και ενα μεχρι να συμπληρωσει τα 23 ασετα με το ποτε πηρε το διπλωμα.

Εισαι περιπτωσω περιπου σαν τη κορη μου που κλεινει αυτο το μηνα τα 19 αλλα περασε εξετασεις πριν 2 μηνες.

Αν η αδεια του αυτοκινητου δεν ειναι στο ονομα σου αλλα για παραδειγμα στου πατερα σου και συμβει κατι ενω οδηγεις και φταις παλι θα καλυψει η ασφαλεια τον παθοντα αλλα με τσσουχτερο προστιμο στα ετησια σφαλιστρα .

Με τον γιο μου που ειναι τωρα 24 το ρισκαρα . Το ιδιο οπως πριν απο χρονια με την 29χρονη τωρα κορη μου.

Με την μικρη μολις το παρει στο χερι θα δω τι θα κανω.

Εχω ....4 αμαξια στο ονομα μου !!! Το ενα ειναι δικο μου .

http://asfaliaonline.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89-%CF%84%CF%89%CE%BD-23-%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%AE-%CE%AC/

Δημοσ.

αν δεν βαλεις επασφαλιστρο αν γινει ατυχημα μετα θα εχεις και αλλα προστιμα.αφου εισαι νευρικος καλο ειναι να τα βαλεις.

ανετα μπορει η ασφαλιστικη να σου πει μετα δεν σε καλύπτω για το α β λογο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και καπου θυμαμαι θεμα εδω δεν μπορω να το βρω .

Αν εχω καταλαβει καλα :

Αν η δικια μου ασφαλιστικη μετεχει στον φιλικο διακανονισμο και μετεχει και του υπαιτιου ατυχηματος παω το ατοκινητο οπου θελω για επισκευη και απαιτω την ζημια απο την δικη μου ασφαλιστικη.

Αν ομως η δικη μου δεν μετεχει τοτε αναγκαστκα διακδικω την ζημια απο την ασφαλιστικη του αλλου ασχετα αν μετεχει στον φιλικο διακανονισμο.Αν μαλιστα δεν ειναι αξιοπιστη ασφαλιστικη θα εχω τρεχαματα .

Και στις δυο περιπτωσεις αν ο φανοποιος δεχεται μπορω να τον εξουσιοδοτησω να παρει τα λεφτα του .Νομιζω οι πιο πολλοι φανοποιοι κανουν κατι τετοιο .

Σωστα ???

Το πράγμα μπερδεύει όμως αν είναι στην μέση και άλλοι πχ μηχανικός , ευθυγράμμισας , μτχσμενο ανταλλακτικά κτλ

Επιταγή πχ 1500€ τώρα με τα καπιταλ πως εξαργυρωνεις ?

Δημοσ.

Το πράγμα μπερδεύει όμως αν είναι στην μέση και άλλοι πχ μηχανικός , ευθυγράμμισας , μτχσμενο ανταλλακτικά κτλ

Επιταγή πχ 1500€ τώρα με τα καπιταλ πως εξαργυρωνεις ?

Για την επιταγη μονο με καταθεση στον λογαριασμο σου .

Δημοσ.

Το μαγαζι που θα το πας θα πληρωσει τους αλλους οποτε ενας θα τα παρει και θα τα μοιρασει.

Αλλωστε θελει τιμολογια...

Μια μικρη ζημια με εξουσιοδοτηση ξαφνικα την εφτασε στα 800ε.

Δημοσ.

Το μαγαζι που θα το πας θα πληρωσει τους αλλους οποτε ενας θα τα παρει και θα τα μοιρασει.

Αλλωστε θελει τιμολογια...

Μια μικρη ζημια με εξουσιοδοτηση ξαφνικα την εφτασε στα 800ε.

Εχω την εντυπωση οτι οι πραγματογνομονες βαδιζουν με τιμοκαταλογο που εχουν αποδεχτει οι ασφαλιστικες . Για παραδειγμα βαψιμο φτερου χ ποσο , εξαγωγη πορτας ψ ευρω.

Δημοσ.

Γίνονται πολλά, ενώ συνήθως "τα βρίσκουν" οι πραγματογνώμονες με τους φαναρτζήδες. Ζημιά που θέλει 150€ να φτιαχτεί (αν πας μόνος σου) εύκολα θα φτάσει στα 500€, ώστε όλοι να τσιμπήσουν "το κατιτίς τους".

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...