Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξερω αν έκαναν μαλακία στο πλαίσιο αλλά σύστημα σε εγγύηση, που κοστίζει το hardware μόνο κανα 2χίλιαρο και ο κάτοχός του ε νταξ, δε το πολυ ψάχνω με την εγγύηση αλλά σε αυτούς που μπορεί και να του έκαναν ζημιά (ΠΛΑΙΣΙΟ) αφού γράφει αυτό

" Μετά από πολλά, αγόρασα i7 6700K + MSI Z170 G45 και ένα cooler" τους σκάει άλλο ενα χιλιάρικο για χαβαλέ, ε εμένα μου φαίνονται αυτά περισσότερο για τρολλάρισμα.

Να στο πώ και αλλιώς εστω και είναι κάποιος  power user θα άλλαζε κάποιος σοβαρός άνθρωπος τον 6 πύρηνο 5820Κ στην xtreme πλατφόρμα για 4 πύρηνο σε mainstream σόκετ, και το πανάκριβο hardware τί? Δεν βαριέσαι ποιος ασχολείται??? :o  :o  :o  :o 

Και αν έχει ΤΟΣΑ λ7 που δεν τον νοιάζει γιατί μπαίνει εδω και ποστάρει κατι τέτοιο ξέρω γω λεμε τώρα

To σύστημα φτιάχτηκε Oct 2014. Ο λόγος που δεν το ψάχνω με την εγγύηση είναι ότι, το σύστημα, όπως είπα και στο ποστ, μεταφέρθηκε από Αγγλία σε Ελλάδα και μόνο από αυτό οι άγγλοι θα μου πουν αντε γειά. Ήδη τους έχω στείλει ένα email αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Ασε που δεν ξέρω από που να πιαστώ, εγώ δεν το έκανα, είχε σκόνη μέχρι και η βίδα του Cooler, το Πλαίσιο; Η Μεταφορά; Όχι ότι δεν θα το ψάξω, απλά προταιρεότητα μου είναι να έχω το PC μου αυτήν την στιγμή. 

Το 700αρι μπορεί να το θεωρείς χαβαλέ εσύ για το PC αλλά για μένα είναι εργαλείο της δουλειάς μου. Δεν μπορώ να περιμένω 2-3 βδομάδες για να λυθεί το αυτό το θέμα, τηλέφωνα στην αντιπροσωπεία κλπ. Μακάρι να είχα χρόνο να τους κυνηγήσω.

Ναι χάνω λεφτά - που δεν έχω, ναι χάνω σε ισχύ, ναι σε πολλά αλλά στην τελική έχω πιο πολλά πράγματα να χάσω αν δεν τελειώσω την δουλειά μου. Τώρα αν με θεωρείς τρολ, τι να σου πω, με γειά σου και χαρά σου. Μακάρι να είχα τα λεφτα που νομίζεις ότι έχω γιατί τόσο καιρό μόνο υποχρεώσεις έχω, δυστηχώς.

Για να μην πάμε και off-topic, 2 προβλήματα είχα μόνο:

• Slow POST. 15 δευτερόλεπτα για να δώ κάτι στην οθόνη. Τους είχα πάρει τότε τηλέφωνο και μου λέγανε ότι είναι normal. Δεν έμενε σε κάποιο error code. Αν βοηθάει αυτό, δεν ξέρω. Έψαξα για κάποιο slow POST switch πάνω στην μητρική τότε αλλά δεν βρήκα κάτι και απλά το άφησα, αφούμε διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κάπιο πρόβλημα.
  • Μια φορά δεν αναγνώρισε τα 2 sticks από τα 4. Τα έβγαζα, τα άλλαζα θέσεις, τίποτα. Τα αφήνω στην άκρη γιατί έφευγα για εξωτερικό, γυρνάω, λέω πριν τα πάω πίσω, ας κάνω μια τελευταία δοκιμή. Και δούλεψαν. Εκείνη την στιγμή δεν το έψαξα, από βλακεία, από βαρεμάρα, τι να σου πώ.
Δημοσ.

Πρίν να αρχίσεις να γράφεις αποφάσισε τι συμβαίνει γιατι το θρέντ που εσύ άνοιξες έγινε σήριαλ του φώσκολου επεισόδιο 100045

Λοιπόν χρησιμοποιώντας μόνο φράσεις δικές σου έγραψες

"Πήγα στο πλαίσιο και μου λένε λυγισμένα pins στο CPU. Λέω τι; Μου ανοίγουν τα παιδιά την μητρική, όντως bent. Βγάζει το CPU, το βάζει σε 2 άλλα X99 motherboard, δεν έδινε σήμα καν"

Αρά εκτός οτι δεν ήξερες οτι τα pins του επεξεργαστή είναι στην μητρική και όχι στον επεξεργαστή(το παραβλέπω αυτό) Αρα μας λές οτι και ο επεξεργαστής είναι καμμένος αφού δεν ανοίγει σε άλλα 2 mobos

Eδώ "Πήγα στο πλαίσιο και μου λένε λυγισμένα pins στο CPU. Λέω τι; Μου ανοίγουν τα παιδιά την μητρική, όντως bent. Βγάζει το CPU, το βάζει σε 2 άλλα X99 motherboard, δεν έδινε σήμα καν" γράφεις οτι λειτουργεί τουλάχιστον ο επεξεργαστής

Αν ήθελες κάτι άμεσο γιατί δεν αγόραζες ενα Χ99 mobo και πήγες σε άλλη πλατφόρμα

anyway οταν με το καλό αποφασίσεις (σκεφτείς άλλη ιστορία) τα λέμε

• Like 1
Δημοσ.

Για κατσε ενα λεπτό. Να βοηθήσεις δεν θες. Δεν υπάρχει κάτι να βοηθήσεις. Φωνάζεις ότι τρολλάρω για ποιον λόγο; Γιατί έδωσα λεφτά να αγοράσω κάτι που δεν είναι ίσο με το προηγούμενο, λες και τα πήρα από την τσέπη σου. Της εφορίας είσαι;

Μετά κάθεσαι και μου αραδιάζεις τι έγραψα. Ναι το ξέρω τι έγραψα, εγώ το έγραψα κι αν ήσουν προσεκτικός, θα έβλεπες ότι αυτό που είπα για το CPU το διόρθωσα μετά από 2 ποστ. Έχεις πρόβλημα το post count σου; Αν είναι έτσι, πες το να παίξω μπάλα, να σου γράφω - να μου γράφεις,γιατί  το θέμα έχει κλείσει εδώ και 5 ποστ. Δεν καταλαβαίνω τι παίζει μαζί σου, αλλά παίξε μόνος σου. 

Για μένα έχει κλείσει το θέμα, ευχαριστώ τα παιδιά που βοηθήσανε. Τώρα για τους υπόλοιπους,καλή ανάρρωση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...