Στεφανος123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα,στον υπολογιστη χρησιμοποιω αυθεντικο key για τα 8.1 pro και τις τελευταιες μερες μολις αναβα το pc μου πεταγε το μηνυμα "Your windows licence will expire in 30 days" και καθημερινα γινοταν -1 μερα.Βλεπωντας καποια βιντεακια το μονο που καταφερα ηταν να μην μου πεταει πλεον το μηνυμα αλλα τα windows να παραμενουν να μην ειναι ενεργοποιημενα.Μετα απο 5-6 μερες μου εβγαλε στο desktop background κατω δεξια "windows 8.1 pro build 9600" αλλα καταφερα κ αυτο να το αφαιρεσω χωρις να μου εχουν ενεργοποιηθει ακομα. Υπαρχουν πολλα βιντεακια που βλεπω οτι εχουν λυσει πολλοι το προβλημα τους κατεβαζοντας το microsoft toolkit και ετσι τα ενεργοποιουν αλλα ψαχνοντας στο διαδικτυο για το προγραμμα αυτο αναφερουν πολλοι οτι ειναι malware. Kαμια ιδεα εκτος απο τη λυση του να αγορασω key? Επισης να αναφερω πως τα windows δεν μου εχουν την δυνατοτητα να τα ενεργοποιησω με τη βοηθεια του κινητου.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε να τρέξεις αυτές τις εντολές σε cmd κανε επανεκκίνηση και πρόσθεσε το κωδικό σου να δεις εάν στον αναγνωρίζει κανονικά slmgr /upkslmgr /cpkyslmgr /rearm
giorpa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ... Βλεπωντας καποια βιντεακια το μονο που καταφερα ηταν να μην μου πεταει πλεον το μηνυμα αλλα τα windows να παραμενουν να μην ειναι ενεργοποιημενα. Μετα απο 5-6 μερες μου εβγαλε στο desktop background κατω δεξια "windows 8.1 pro build 9600" αλλα καταφερα κ αυτο να το αφαιρεσω χωρις να μου εχουν ενεργοποιηθει ακομα. Υπαρχουν πολλα βιντεακια που βλεπω οτι εχουν λυσει πολλοι το προβλημα τους κατεβαζοντας το microsoft toolkit ... Δεν το γνώριζα πόσες χρήσεις μπορεί να έχει ένα crack, μεταξύ αυτών να αφαιρεί το υδατογράφημα της ενεργοποίησης (έστω προσωρινά). Καλησπερα,στον υπολογιστη χρησιμοποιω αυθεντικο key για τα 8.1 pro ... Kαμια ιδεα εκτος απο τη λυση του να αγορασω key? Από τη στιγμή που υπάρχει δικαίωμα νόμιμης χρήσης με αυθνετικό κλειδί εγώ θα έκανα επανεγκατάσταση των Windows και τηλεφώνημα στην υποστήριξη της Microsoft εάν παραμένει το πρόβλημα ενεργοποίησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα