bill89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα guyz, θα ήθελα όποιος γνωρίζει (από προσωπικής άποψης) να ενημερώσει για τα χαρακτηριστικά τους και τις ουσιαστικές διαφορές τους. Σκέφτομαι να αγοράσω από Κίνα το 2 στα ~29 ευρώ, αλλά βλέπω ότι υπάρχει και το 1s στα ~13 ευρώ. Αξίζει τα παραπάνω γιούρος το 2; Η διαφορά του 1 και του 1s είναι πολύ μικρή οπότε το 1 το έχω (σχεδόν) αποκλείσει. Τι γνώμη έχετε; Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2016 από bill89
Themiss2000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 φίλε το 1 δεν έχει καρδιακούς παλμούς ενώ το 1s έχει. το 2 απλά έχει και την οθόνη. εγώ προτείνω να πάρεις το 2 γιατί το χρησιμοποιείς και σαν ρολόι να βλέπεις την ώρα αλλά και να ελέγχεις τους παλμούς σου χωρίς το κινητό. στα υπόλοιπα είναι το ίδιο. ελπίζω να βοήθησα 1
fotodv7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ αλλα θέλω να το παραλάβω άμεσα από που να το πάρω; Το xiaomi mi4 μου ήρθε σε 6 μέρες από minideal, αλλά δε βρίσκω το mi band εκεί.
stelios18120 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ε τότε θα το πάρεις από αλλού. Gearbest,banggood,alixpress κτλπ
dimosit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εσεις που έχετε το 1s μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς συνεχόμενα? Έχω ακούσει οτι με το 2 μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tools & Mi Band. Με το 1S το εχει δοκιμάσει κάνεις? Λέω να πάρω το 1σ γιατί μόνο για αυτό το σκοπό το θέλω και δεν αξίζει να δώσω +15$ μόνο για την οθόνη
stelios18120 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μ φαίνεται στο 1s δεν κάνει καταγράφει live στους καρδιακόυς παλμούς.
HondosCenter Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το mi band 1 έχει δύο εκδόσεις. Μια με λευκά led και μια με πολύχρωμα led, που σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις σε κάθε ειδοποίηση διαφορετικό χρώμα και δόνηση. Π.χ. Όταν έχεις μήνυμα στο whatsapp να ανάβει πράσινο, στο Viber μωβ, στο Facebook μπλε κλπ. Το 1s έχει μόνο λευκά led και η μέτρηση των καρδιακών παλμών γίνεται μέσω της εφαρμογής την στιγμή που θέλουμε και oχι συνεχόμενα. Προσωπικά έχω το mi band 1 με τα χρώματα και δεν το αλλάζω. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2016 από HondosCenter
dimand Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μ φαίνεται στο 1s δεν κάνει καταγράφει live στους καρδιακόυς παλμούς. Με το 1s όπως και με το 2 μπορείς να καταγράφεις παλμούς χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tools & Mi Band. Επίσης συνδέεται με λίγο κόπο με endomondo, strava κλπ, οπότε καλύπτει αρκετές ανάγκες. Έχοντας το 1s, μπορώ πω πως η μπαταρία κρατάει άνετα 2 εβδομάδες +, ίσως να προτιμούσα όμως εν τέλει το 2 για live feedback και, αφού φοράω που φοράω το activity tracker, ας μου λέει και την ώρα. 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Το mi band 1 έχει δύο εκδόσεις. Μια με λευκά led και μια με πολύχρωμα led, που σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις σε κάθε ειδοποίηση διαφορετικό χρώμα και δόνηση. Π.χ. Όταν έχεις μήνυμα στο whatsapp να ανάβει πράσινο, στο Viber μωβ, στο Facebook μπλε κλπ. Το 1s έχει μόνο λευκά led και η μέτρηση των καρδιακών παλμών γίνεται μέσω της εφαρμογής την στιγμή που θέλουμε και oχι συνεχόμενα. Προσωπικά έχω το mi band 1 με τα χρώματα και δεν το αλλάζω. για αυτό το λόγο δεν πήρα το 1s (το 1 με τα πολύχρωμα λογικά έχει σταματήσει να βγαίνει οπότε μόνο αν υπήρχε ξεχασμένο σε κανα μαγαζί το εύρισκες) αλλά οκ με το 2 δε σε απασχολεί , αντί για χρώμα θα έχεις το εικονίδιο (βέβαια θα προτιμούσα να μην μεγάλωνε σε μέγεθος )
stelios18120 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πήρα ένα τεμαχιο 1s και 2 διαφορετικά λουράκια να το αλλάξω όταν το βαριεμαι. Όλα μαζί 15€ από alixpress Σε περίπου 10 μέρες θα έχει έρθει. Θα γράψω εντυπωσεις και θα βάλω και φωτό. Να ρωτησω Από εφαρμογές για android υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από ειδοποιήσεις να δίνει και καρδιακόυς παλμούς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα