@ngelos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις αγόρασα ένα s7 edge από ένα μέλος εδώ. Το έκανα format (hard reset) και στην επανεκκίνηση, αφού βάλω το gmail μου, μου γράφει "Έχει γίνει επαναφορά της συσκευής. Για να συνεχίσετε συνδεθείτε με κάποιο Λογαριασμό Google ο οποίος έχει συγχρονιστεί στο παρελθόν με αυτήν την συσκευή".Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό και δεν μπορώ να βρω (ακόμη) το παιδί που μου το πούλησε γιατί θα πάρει το απόγευμα κινητό καινούριο. Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να μου πει το παιδί το gmail που χρησιμοποιούσε ή μπορώ να κάνω κάτι εγώ τώρα;
technology_guy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Κατι μου λεει οτι την πατησες. Επεσες θυμα μαλλον. Εφοσον για να ανοιξει το κινητο θελει το email του προηγουμενου κατοχου, λογικα το εχει κλειδωσει, η δεν ειχε αποσυνδεση πριν στο δωσει.
@ngelos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Κατι μου λεει οτι την πατησες. Επεσες θυμα μαλλον. Εφοσον για να ανοιξει το κινητο θελει το email του προηγουμενου κατοχου, λογικα το εχει κλειδωσει, η δεν ειχε αποσυνδεση πριν στο δωσει. Μάλλον το τελευταίο γιατί δεν το είχε κάνει format και το έκανα εγώ....
slk200gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος πουλαει κινητο χωρις να το κανει φορματ?ευχομαι να ηταν ανιδεος και δεν ηξερε οποτε θα του το πας να στο μηδενισει με το μαιλ του ,γιατι για να σου δωσει κωδικους μαλλον απιθανο (αν το πηρεσ κανα 200-300 ε μαλλον επεσες σε παγιδα)
@ngelos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι το πήρα σε normal τιμή! Είχε κάνει backup και απλά είπα να κάνω εγώ το format. Μακάρι το παιδί να είναι ok...
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ακομα μια φορα: Απο ανδροιδ 5(λολλιποπ) και πανω, αν εχει μπει gmail στην συσκευη και αν εχει κλειδωμα οθονης, μετα απο χαρντ ριζετ ζηταει τα στοιχεια του gmail που δηλωθηκαν στην συσκευη για να ξεκλειδωσει. Πριν αγορασετε καποια συσκευη να ζητατε απο τον κατοχο να αφαιρεσει κλειδωμα οθονης και λογαριασμο gmail ή τουλαχιστον ενα απο τα δυο και να το κανει ο ιδιος χαρντ ριζετ. Τωρα εσυ φιλε μου τρεχα γυρευε τον πωλητη να σου δωσει το gmail του και τον κωδικο του (αν στα δωσει) ,να ανοιξεις την συσκευη και μετα να αφαιρεσεις τον λογαριασμο του
NikosKallithea Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείτε να βρεθείτε απο κοντα και να κάνει αυτός το ρεσετ Υγ Θέλει νομιζω και 72 ώρες αναμονή για να βάλεις κωδικό, το λέω για μην βρεθείτε τζάμπα.
@ngelos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει, όλα πήγαν καλά! Μίλησα με το παιδί στο τηλέφωνο και μου έδωσε τους κωδικούς του. Το προσωρινό εγκεφαλικό μου μόλις έλαβε τέλος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα