Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα ένα s7 edge από ένα μέλος εδώ. Το έκανα format (hard reset) και στην επανεκκίνηση, αφού βάλω το gmail μου, μου γράφει 

"Έχει γίνει επαναφορά της συσκευής. Για να συνεχίσετε συνδεθείτε με κάποιο Λογαριασμό Google ο οποίος έχει συγχρονιστεί στο παρελθόν με αυτήν την συσκευή".

Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό και δεν μπορώ να βρω (ακόμη) το παιδί που μου το πούλησε γιατί θα πάρει το απόγευμα κινητό καινούριο. Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να μου πει το παιδί το gmail που χρησιμοποιούσε ή μπορώ να κάνω κάτι εγώ τώρα;

Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι την πατησες. Επεσες θυμα μαλλον. Εφοσον για να ανοιξει το κινητο θελει το email του προηγουμενου κατοχου, λογικα το εχει κλειδωσει, η δεν ειχε αποσυνδεση πριν στο δωσει.

Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι την πατησες. Επεσες θυμα μαλλον. Εφοσον για να ανοιξει το κινητο θελει το email του προηγουμενου κατοχου, λογικα το εχει κλειδωσει, η δεν ειχε αποσυνδεση πριν στο δωσει.

Μάλλον το τελευταίο γιατί δεν το είχε κάνει format και το έκανα εγώ....

Δημοσ.

Ποιος πουλαει κινητο χωρις να το κανει φορματ?ευχομαι να ηταν ανιδεος και δεν ηξερε οποτε θα του το πας να στο μηδενισει με το μαιλ του ,γιατι για να σου δωσει κωδικους μαλλον απιθανο (αν το πηρεσ κανα 200-300 ε μαλλον επεσες σε παγιδα)

Δημοσ.

Ακομα μια φορα: Απο ανδροιδ 5(λολλιποπ) και πανω, αν εχει μπει gmail στην συσκευη και αν εχει κλειδωμα οθονης, μετα απο χαρντ ριζετ ζηταει τα στοιχεια του gmail που δηλωθηκαν στην συσκευη για να ξεκλειδωσει. Πριν αγορασετε καποια συσκευη να ζητατε απο τον κατοχο να αφαιρεσει κλειδωμα οθονης και λογαριασμο gmail ή τουλαχιστον ενα απο τα δυο και να το κανει ο ιδιος χαρντ ριζετ. Τωρα εσυ φιλε μου τρεχα γυρευε τον πωλητη να σου δωσει το gmail του και τον κωδικο του (αν στα δωσει) ,να ανοιξεις την συσκευη και μετα να αφαιρεσεις τον λογαριασμο του

Δημοσ.

Μπορείτε να βρεθείτε απο κοντα και να κάνει αυτός το ρεσετ

Υγ

Θέλει νομιζω και 72 ώρες αναμονή για να βάλεις κωδικό, το λέω για μην βρεθείτε τζάμπα.

Δημοσ.

Εντάξει, όλα πήγαν καλά! Μίλησα με το παιδί στο τηλέφωνο και μου έδωσε τους κωδικούς του. Το προσωρινό εγκεφαλικό μου μόλις έλαβε τέλος!  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...