isaias1983 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα! Εχω το εξης προβλημα. Μια msi 6770 και συγκεκριμενα αυτη: https://www.msi.com/Graphics-card/R6770MD1GD5.html#hero-overview δεν ποσταρει οταν την βαζω σε μια μητρικη msi p45 neo3 fr. Κανει ρεσετ συνεχεια για κανα λεπτο και μετα ακουω το ανεμιστηρακι της να δουλευει στο 100% συνεχεια χωρις να δειχνει κατι στην οθονη. Την δοκιμασα σε τρια διαφορετικα pc και δουλευει αψογα... Επισης και η μητρικη δουλευει αψογα με μια saphire 6790 που εχω... Να πω οτι εχω δοκιμασει ηδη bios reset,εβγαλα την μπαταρια...Παλι τα ιδια... Η μητρικη φοραει το τελευταιο bios 1.10. Καμια ιδεα???
Sheogorath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αφού έχει το τελευταίο bios δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις.
thor777 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πότε κάνει reset , όταν πάει να μπει στα windows ή δεν δίνει καθόλου σήμα και δεν μπορείς να μπεις καν στο bios setup ? Δοκίμασε αν έχεις καλόδια και με διαφορετική έξοδο dvi / hdmi / d-sub Στην τελική βάζεις την 6790 και ξεμπερδεύεις.
isaias1983 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πότε κάνει reset , όταν πάει να μπει στα windows ή δεν δίνει καθόλου σήμα και δεν μπορείς να μπεις καν στο bios setup ? Δοκίμασε αν έχεις καλόδια και με διαφορετική έξοδο dvi / hdmi / d-sub Στην τελική βάζεις την 6790 και ξεμπερδεύεις. Reset κάνει πριν καν δείξει τπτ...δοκιμασα με hdmi,dvi,k display link post... Με τπτ δεν ποσταρει... Ή 6790 δεν είναι δική μου!!!
thor777 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Reset κάνει πριν καν δείξει τπτ...δοκιμασα με hdmi,dvi,k display link post... Με τπτ δεν ποσταρει... Ή 6790 δεν είναι δική μου!!! Την δοκιμασα σε τρια διαφορετικα pc και δουλευει αψογα... Επισης και η μητρικη δουλευει αψογα με μια saphire 6790 που εχω... Πράγματι αυτό είναι λιγο περίεργο. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Εγώ στην θέση σου θα κρατούσα την 6790 και θα έδινα στον γνωστό σου την 6770 , έτσι και αλλιώς στα ίδια επίπεδα είναι και οι δυο κάρτες.
Sheogorath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Περίπου. Κράτα αν μπορείς την 6790 και δώσε την 6770 και ένα δεκάρικο πχ, κάτι τέτοιο.
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Σιγα μην δεχοταν η μητρικη σου να παει απο την 6790 στην 6770!Downgrade? Προσβολα ρε συ... Την μειωνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα