Προς το περιεχόμενο

ΨΑΧΝΩ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ 2ΜΒ!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΦΩΤΟTECH25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προκειται για ενα ρομποτακι, μηχανη κοπης λαμαρινας και φορτωνει OS2 και θελει μονο δισκο 2ΜΒ και οχι παραπανω γιατι το προγραμμα μπλοκαρει. εχουν πεσει τηλεφωνα απο εξωτερικο και κανεισ δεν μπορει να βοηθησει την κατασταση. οποτε οποιος εχει εναν τετοιο δισκο θα το εκτιμουσα να το ανεφερε για να μην πεταχτει μηναχημα των 3.500.000 ΔΡΧ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Ήρεμα... να το συζητήσουμε...

Δίσκος 2ΜΒ μου φαίνεται χλωμό... Δες πάνω στον δίσκο τι μάρκα γράφει, σειριακούς και τα λοιπά... αν μπορείς στείλε και μια φωτό του, μήπως καταλάβουμε τι ακριβώς θέλεις... αυτό το εξάρτημα που ζητάς είναι εξειδικευμένο... Μήπως εννοείς παρεπιπτώντος 2GB...;;;

Δημοσ.

χαιρομαι για ολα αυτη την ανταποκριση. οχι παιδια προκειται για 2ΜΒ το τονιζω 2 ΜΒ! και εγω σκεφτηκα να μεινει καποιο unpartinioned space αλλα με τα λεγομενα του προγραμματιστη της εταιρειας δεν γινεται. το os2 δεν εχει προβλημα με μεγαλυτερο δισκο, το προγραμμα ομως που κοβει τα μεταλλα κολλαει. απο ολλλανδια και απο αμερικη εχουν πει οτι πρεπει να ειναι μονο 2ΜΒ.

Ακουσα οτι καποιος εχει δισκο. ποσο τον πουλαει? :P

πειτε μου τιμη και εγω θα ενημερωσω. καταλαβαινω οτι 8α ειναι συλλεκτικος αλλα μην με γδυσετε κιολας :shock:

ευχαριστω πολυ παντως για την ανταποκριση

Δημοσ.

GABRIEL δεν θελω να παρεξηγηθεις αλλα εδω δεν κανουμε τεστ γνωσεων, κοιταμε πως θα σωθει μια κατασταση. οσον αφορα το θεμα του σκληρου να σε πληροφορησω πως υφισταται τετοιος δισκος απλως δεν θα το γνωριζεις. το θεμα ειναι οχι η υπαρξη αυτου του δισκου αλλα αν εχει καποιος εναν ιδιον για αντικατασταση του παλιου και χτυπημενου. οποτε καλο θα ηταν οποιος εχει λοιπον εναν τετοιο δισκο να απαντησει σε αυτο το topic.

Ευχαριστω

Δημοσ.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.........ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ................ :D ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ....... :)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
προκειται για ενα ρομποτακι, μηχανη κοπης λαμαρινας και φορτωνει OS2 και θελει μονο δισκο 2ΜΒ και οχι παραπανω γιατι το προγραμμα μπλοκαρει. εχουν πεσει τηλεφωνα απο εξωτερικο και κανεισ δεν μπορει να βοηθησει την κατασταση. οποτε οποιος εχει εναν τετοιο δισκο θα το εκτιμουσα να το ανεφερε για να μην πεταχτει μηναχημα των 3.500.000 ΔΡΧ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

φιλε μου υπαρχει ενα μαγαζι στην αρχη της ερμου οπως ξεκινας απο την πλατεια του θησειου 150 μ αριστερα σε μια παροδο.

---δεν κανει να πω ονομα νομιζω στο φορουμ---

εχει πολλους σκληρους δισκους με λιγα mbytes

steile mou to email sou na sou steilo to site tou magaziou ean thes

Δημοσ.

Μετά από 3 χρόνια σίγουρα θα έχει λύσει το πρόβλημα του.

Ενδιαφέρον θέμα όμως.

Δημοσ.

Καλα, μονο το μεγεθος σε νοιαζει? Μηπως πρεπει να ειναι πανομοιοτυπος? Γιατι δεν φανταζομαι ολοι οι δισκοι που θα βγαιναν εκεινη την εποχη να ειχαν τις ιδιες διεπαφες. Πως μπορεις να εισαι σιγουρος οτι καποιος απο τους δισκους που ενδεχομενως βρεις θα ειναι συμβατος με το συστημα σου?

Ασε που μπορει να κολλησει το προγραμμα αμα ο δισκος των 2 ΜΒ... δεν εχει τον ιδιο αριθμο κυλινδρων με τον προηγουμενο!

Η εταιρεια που τον εφτιαξε εχει κλεισει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...