ΦΩΤΟTECH25 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 προκειται για ενα ρομποτακι, μηχανη κοπης λαμαρινας και φορτωνει OS2 και θελει μονο δισκο 2ΜΒ και οχι παραπανω γιατι το προγραμμα μπλοκαρει. εχουν πεσει τηλεφωνα απο εξωτερικο και κανεισ δεν μπορει να βοηθησει την κατασταση. οποτε οποιος εχει εναν τετοιο δισκο θα το εκτιμουσα να το ανεφερε για να μην πεταχτει μηναχημα των 3.500.000 ΔΡΧ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Jaco Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Ήρεμα... να το συζητήσουμε... Δίσκος 2ΜΒ μου φαίνεται χλωμό... Δες πάνω στον δίσκο τι μάρκα γράφει, σειριακούς και τα λοιπά... αν μπορείς στείλε και μια φωτό του, μήπως καταλάβουμε τι ακριβώς θέλεις... αυτό το εξάρτημα που ζητάς είναι εξειδικευμένο... Μήπως εννοείς παρεπιπτώντος 2GB...;;;
betugias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 pados 2mb exo ...einai arketa megalos san 5 simerini hd kai thorivodis ..Einai silektiko komati! me ena eeprom chipaki den pezi ? prepi na tou valis skliro? skepsou kai to defragment
HexStatic Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 giati den bazeis ena kanoniko sklhro ,..na ton xoriseis se ena partition 2mb kai to upolypo na to kaneis unalocated i hidden?
ΦΩΤΟTECH25 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 χαιρομαι για ολα αυτη την ανταποκριση. οχι παιδια προκειται για 2ΜΒ το τονιζω 2 ΜΒ! και εγω σκεφτηκα να μεινει καποιο unpartinioned space αλλα με τα λεγομενα του προγραμματιστη της εταιρειας δεν γινεται. το os2 δεν εχει προβλημα με μεγαλυτερο δισκο, το προγραμμα ομως που κοβει τα μεταλλα κολλαει. απο ολλλανδια και απο αμερικη εχουν πει οτι πρεπει να ειναι μονο 2ΜΒ. Ακουσα οτι καποιος εχει δισκο. ποσο τον πουλαει? πειτε μου τιμη και εγω θα ενημερωσω. καταλαβαινω οτι 8α ειναι συλλεκτικος αλλα μην με γδυσετε κιολας ευχαριστω πολυ παντως για την ανταποκριση
Gabriel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 O πρώτος δίσκος που βγήκε ήταν 5 MB και όχι 2,μάρκα Seagate...
ΦΩΤΟTECH25 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 GABRIEL δεν θελω να παρεξηγηθεις αλλα εδω δεν κανουμε τεστ γνωσεων, κοιταμε πως θα σωθει μια κατασταση. οσον αφορα το θεμα του σκληρου να σε πληροφορησω πως υφισταται τετοιος δισκος απλως δεν θα το γνωριζεις. το θεμα ειναι οχι η υπαρξη αυτου του δισκου αλλα αν εχει καποιος εναν ιδιον για αντικατασταση του παλιου και χτυπημενου. οποτε καλο θα ηταν οποιος εχει λοιπον εναν τετοιο δισκο να απαντησει σε αυτο το topic. Ευχαριστω
ΦΩΤΟTECH25 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 betugia ποσο τον πουλας αυτο τον δισκο?
Dvs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 betugias: ti nick vrikes re aderde Ante na katalaveis an se vrizei o allos , betugia plaka kano e!
stefefi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.........ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ................ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.......
giannis1970 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 προκειται για ενα ρομποτακι, μηχανη κοπης λαμαρινας και φορτωνει OS2 και θελει μονο δισκο 2ΜΒ και οχι παραπανω γιατι το προγραμμα μπλοκαρει. εχουν πεσει τηλεφωνα απο εξωτερικο και κανεισ δεν μπορει να βοηθησει την κατασταση. οποτε οποιος εχει εναν τετοιο δισκο θα το εκτιμουσα να το ανεφερε για να μην πεταχτει μηναχημα των 3.500.000 ΔΡΧ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλε μου υπαρχει ενα μαγαζι στην αρχη της ερμου οπως ξεκινας απο την πλατεια του θησειου 150 μ αριστερα σε μια παροδο. ---δεν κανει να πω ονομα νομιζω στο φορουμ--- εχει πολλους σκληρους δισκους με λιγα mbytes steile mou to email sou na sou steilo to site tou magaziou ean thes
kx5 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μετά από 3 χρόνια σίγουρα θα έχει λύσει το πρόβλημα του. Ενδιαφέρον θέμα όμως.
Bspus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Καλα, μονο το μεγεθος σε νοιαζει? Μηπως πρεπει να ειναι πανομοιοτυπος? Γιατι δεν φανταζομαι ολοι οι δισκοι που θα βγαιναν εκεινη την εποχη να ειχαν τις ιδιες διεπαφες. Πως μπορεις να εισαι σιγουρος οτι καποιος απο τους δισκους που ενδεχομενως βρεις θα ειναι συμβατος με το συστημα σου? Ασε που μπορει να κολλησει το προγραμμα αμα ο δισκος των 2 ΜΒ... δεν εχει τον ιδιο αριθμο κυλινδρων με τον προηγουμενο! Η εταιρεια που τον εφτιαξε εχει κλεισει?
blackstar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Μετά από 3 χρόνια σίγουρα θα έχει λύσει το πρόβλημα του. Ενδιαφέρον θέμα όμως. Sostos:-D :-D .
stm00192 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Που το ξεθαψες αυτο ρε Giannis??? Αν είναι δυνατον δηλαδή!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.