Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλο το forum,

Θα ήθελα να μου προτείνετε διάφορα ασύρματα πληκτρολόγια και ποντίκια καθώς εδώ και 2 εβδομάδες έχω αγοράσει νέο PC.

Ιδίως όσον αφορά το ποντίκι πλέον το ψάχνω περισσότερο καθώς είχα απογοητευτεί στο παρελθόν με μερικά που είχα δοκιμάσει, δεν δούλευαν σωστά. πατούσα για παράδειγμα να κλείσει μια σελίδα από τις πολλές του browser και μου σβηνε και την διπλανή, έκλεινα ένα παράθυρο και έκλεινε και το άλλο.

Επίσης, και το θέμα εμφάνισης τους θα με ενδιέφερε..

Θα χαρώ να ακούσω, να διαβάσω δηλαδή, προτάσεις σας.

Επίσης αν δεν βαριέστε θα ήθελα να μάθω ποια χρησιμοποιείτε εσείς..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

εγώ έχω το συγκεκριμένο σετάκι http://www.e-shop.gr/microsoft-wireless-optical-desktop-3000-dsp-p-PER.575610 δεν ξέρω πόσα χρόνια , πήρα ασύρματο για να μην μπλέκομαι με καλώδια, το πληκτρολόγιο είναι άριστο ακόμα και τώρα αυτο χρησιμοποιώ εργονομικό σχήμα βολικά πλήκτρα, και τα έξτρας για τη μουσική και για τα webpages που έχει πάνω πάνω πολύ χρήσιμα,στα 3 μέτρα μου πιάνει κανονικά, βολικό αν θες να δείς ταινίες.οι μπαταρίες δεν έχω κρατήσει χρόνο για το πόσο κρατάνε νομίζω ενα χρόνο εύκολα ( έχω επαναφορτιζόμενες) έχει πέσει πάνω νερό και καφές ακόμα λειτουργεί άψογα ( προφανώς το καθάρισα ). Το ποντίκι μας άφησε πρόσφατα η ροδέλα του είχε χαλάσει ήδη, πολύ φθηνή κατασκευή, πολύ αργή ανταπόκριση ,αλλα σίγουρα πολύ βολικό το να μην έχει καλώδιο και αυτό έπιανε απο μακριά. Αν ποτέ μου χαλάσει το πληκτρολόγιο θα πάρω πάλι microsoft αλλα χωρίς το ποντίκι.Κάνω απλή χρήση στον υπολογιστή, σερφάρισμα word ,πολύ σπανιώς gaming,που δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πλητρολόγιο και πάλι.

Δημοσ.

Το δικά μου (LENOVO) συμπεριλαμβανόντουσαν μαζί με το νεο PC που αγόρασα, είναι ενσύρματα και το ποντίκι χάλασε κι όλας (ούτε 2 εβδομάδες).

Από το να το πάω πίσω και να μου δώσουν ακόμα μια χαζομάρα, έτσι κι αλλιώς θα αγόραζα εγώ κάποια στιγμή ασύρματα και του γούστου μου, αποφάσισα να επισπεύσω την αγορά τους.

Το ποντίκι πολύ θόρυβο στα κλικ του, με το αριστερό και πιο σημαντικό κουμπί του να μην υπακούει τις περισσότερες φορές τα κλικς μου. Σαν να είχε πέσει κάτι και να κολλούσε, που όπως φαντάζεσαι σε ένα καινούριο γραφείο με νέο υπολογιστή, το τελευταίο που θα έκανα θα ήταν να φάω ή να πιω κάτι εκεί και να μου πέσει..

Πριν αγοράσω υπολογιστή είχα ένα laptop με ένα εκνευριστικό πάλι ποντίκι (hama) , γερμανική μάρκα; ίσως; (καθώς ζω Γερμανία), και από την αρχή είχε δείξει τις..διαθέσεις του να μην υπακούει σωστά..

Γι αυτό άνοιξα αυτό το θέμα, ξέρω σχεδόν κανείς δε θα απαντήσει για πληκτρολόγια και ποντίκια.. υπάρχουν σημαντικότερα θέματα στο forum αλλά μπορεί να βρεθούν κανα 2-3 σαν εσένα που μπήκε στον κόπο και σ ευχαριστώ!!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα αγοραζα πληκτρολογια ποντικια σετακι της Microsoft και μαλιστα τα σχετικα απλα .δεν ειχα κανενα παραπονο σε κανενα απο τα 2.value for money με την εγγυηση τους και πολυ καλυτερα απο τα Noname.και επαιρνα ασυρματα για ναμην εχω καλωδια και ολα μια χαρα.απλα καλο ειναι ο δεκτης να ειναι σε μπροστινη Usb αντιγια πισω για να πιανει καλυτερα

Δημοσ.

Σκεφτόμουν κάποιο πληκτρολόγιο με φωτάκια στα πλήκτρα, έτσι για να είναι πιο.. "τσαχπίνικο"  :P

Δημοσ.

εδω πανε οι επαναφορτιζομενες.συν οτι δεν ειναι υποχρεωτικο οτι πρεπει να ειναι αναμενο συνεχεια to light του keyboard.ο bro ασυρματο Logitech με φωτακι εχει.απλα δεν θυμαμε αν ειναι με δικες του μπαταριες ή κανονικες 2a,3a.

Δημοσ.

συνηθως μεσα στο Keyboard υπαρχουν απλες οχι επαναφορτιζομενες εκτος αν το Keyboard εχει δικια του επαναφορτιζομενη.κατα τα αλλα ειναι φτηνες οι επαναφορτιζομενες και πολλες φορες εχουν και φορτιστη μαζι.πιο ακριβες ειναι αν παρεις μεγαλυτερης χωρητικοτητας που λιγο σε νοιαζει.το να τις βαζεις και μια φορα ανα χ ημερες να γεμισουν το βραδυ μικρο το κακο.ειδικα αμα δεν εχει φωτιζομενα πληκτρα οι μπαταριες κρατανε μηνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...