GianniSM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν έχουν τα μαγαζιά στοκ η τιμή ανεβαίνει. Είναι παράλληλο με την ζήτηση βέβαια. 1
dimitris_213 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα και παλι. Επανερχομαι στο θεμα και θελω να πω οτι εγινε η παραγγελια του NEXUS 5X και λογικα αυριο θα το εχω στα χψερια μου και θα σας πω και εντυπωσεις. Εχετε στα υποψη σας καμια θηκη σιλικονης μονο για την παλτη του κινητου και κανα καλωδιο usd otg αλλα και καλωδιο συνδεσης για υπολογιστη?
GianniSM Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα και παλι. Επανερχομαι στο θεμα και θελω να πω οτι εγινε η παραγγελια του NEXUS 5X και λογικα αυριο θα το εχω στα χψερια μου και θα σας πω και εντυπωσεις. Εχετε στα υποψη σας καμια θηκη σιλικονης μονο για την παλτη του κινητου και κανα καλωδιο usd otg αλλα και καλωδιο συνδεσης για υπολογιστη? Καλώδιο σύνδεσης έρχεται στην συσκευασία
dimitris_213 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Καλώδιο σύνδεσης έρχεται στην συσκευασία Ερχεται αλλα δεν ειναι type c και στις δυο πλευρες?
leo066 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 ναι, είναι Ερχεται αλλα δεν ειναι type c και στις δυο πλευρες?
panos- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείς να πάρεις έναν ανταπτορα από Α σε C.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα