Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα. Είμαι στην αναζήτησή νέας συσκευής με μπάτζετ μέχρι 250 - 260 ευρώ. Θέλω να έχει μπαταρία ικανοποιητική καλή κάμερα και μέγεθος οθόνη από 5 ίντσες και πάνω. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.

Επισης η αγορα θα γινει απο Ελλαδα.

Δημοσ.

Φιλε τα παιδια θα σου πουν διαφορα μοντελα απλως πληροφοριακα εγω αγορασα αυτο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

http://www.skroutz.gr/s/9093917/Lenovo-A7010-16GB.html

Γενικα δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης παντως.

Η καμερα αρκετα καλη για εμενα και η μπαταρια κραταει σχεδον 2 μερες, η οθονη ειναι οκ+ και φοραει android 6.

Φυσικα περιμενε να σου προτεινουν και οι αλλοι

Δημοσ.

Ενδιαφέρον φαίνεται το κινητό πάντως αν και δεν το είχα δει η αλήθεια είναι όταν έριξα μια μάτια για να δω τι παίζει. Από καθημερινή χρήση τι λέει; Και εγώ δεν είμαι κανένας χρήστης δυνατός λ

Δημοσ.

Κολληματα και λαγκ δεν εχω δει καθολου. Αλλα δεν ειναι να πεις οτι το ζοριζω κιολας ιδιαιτερα. Εχω εγκατεστημενες καμια 40αρια εφαρμογες και απο αυτες χρησιμοποιω σταθερα καμια δεκαρια και ενα μονο παιχνιδι(real racing 3).

Θεματα να ζεσταινεται και τετοια δεν εχει.

Για τις δικες μου απαιτησεις ειναι οκ+

Αλλα δεν ξερω ισως υπαρχουν και καλυτερα κινητα σε αυτα τα χρηματα

Δημοσ.

να πας σε κατι επωνυμο και απο ελλαδα. δες το galaxy j7 2016 στα 230€ απο σκρουτζ. ειναι 5,5 ιντσες και ειναι αριστο κινητο και στις φωτο και γενικα δεν κολλαει πουθενα.

αν δε ενδιαφερει η κατασκευη με λιγο μικροτερη οθονη πας εδω http://www.skroutz.gr/s/8221632/Samsung-Galaxy-A5-2016-16GB.html

αν θες αναβαθμισεις και γενικα απροβληματιστη εμπειρια ανδροιδ πας εδω http://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html

και τα 3 ειναι αριστα.

προσωπικα θα πηγαινα στο α5 γιατι ριναι πανεμορφο και εχει τα χαραρηριστικα του j7 πανω κατω. το lg ναι μεν εχει καλο λειτουργικο αλλα την φοβαμαι σαν μαρκα μετα απο το φιασκο g3/g4/g5

Δημοσ.

Και εγω αυτης της αποψης ειμαι επωνυμο και απο Ελλαδα. Το j7 φαινεται ενδιαφερον παντως. Για το nexus 5x δεν ξερω εαν αξιζει πιο πολυ για την μπαταρια που απο οτι ακουω δεν ειναι και η καλυτερη. Απλα με τραβαει το pure android

Δημοσ.

Γενικά, σε αυτά τα λεφτά έχω να σου παραθέσω 13 κινητά, όλα τους πολύ καλά. Ωστόσο τα 3 κινητά που προτείνει ο φίλος παραπάνω, j7, a5 και nexus είναι μάλλον οι επιλογές που θα έπρεπε να κοιτάς περισσότερο.

Ωστόσο είδα ότι είναι διαθέσιμο και το LG G2 το οποίο ήταν και είναι κινητάρα, απλά είναι παλιό.. Εμένα θα με ενθουσίαζε η ιδέα να το έπαιρνα. Τι λένε όμως και οι συμφορουμήτες? 

• Like 1
Δημοσ.

Απ ότι βλέπω και εγώ εκεί θα καταλήξω μάλλον απλά θα ήθελα το κινητό που θα πάρω να το κρατήσω όσο το δυνατόν περισσότερο καθότι δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής κάθε χρόνου

Από ότι είδα στο skroutz επανήλθε το g2 ειναι βέβαια κινητό του 2013 αλλά πιστεύω στέκεται άνετα και τώρα

Δημοσ.

Απ ότι βλέπω και εγώ εκεί θα καταλήξω μάλλον απλά θα ήθελα το κινητό που θα πάρω να το κρατήσω όσο το δυνατόν περισσότερο καθότι δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής κάθε χρόνου

Από ότι είδα στο skroutz επανήλθε το g2 ειναι βέβαια κινητό του 2013 αλλά πιστεύω στέκεται άνετα και τώρα

Το G2 μέχρι 100-115€ καλό είναι, αλλά μη δώσεις παραπανω για ναυαρχίδα του 2013. Υπάρχουν καλύτερα κινητά στην τιμή που ψάχνεις.
Δημοσ.

Και εγώ για εκεί με βλέπω για nexus απλά θέλω να δω και άλλες προτάσεις και αλλά κινητά

Δεν νομιζω πως υπαρχει κατι αλλο καλυτερο σε αυτη την κατηγορια.

• Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθε και το sony xperia z3 στο μυαλό, φεύγει λίγο από το budget, πάει κοντά στα 290, αλλά ίσως να αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω γι'αυτό το κινητό. Τι λέτε και οι υπόλοιποι?

Βασικά, άκυρο το z3, γιατί το nexus το βάζει κάτω από ότι βλέπω.. Άντε το z3 να έχει λίγο καλύτερη μπαταρία και λίγο καλύτερη κάμερα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...