Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

23 λεπτά ακόμα.

Τρεις το "παρακολουθούν" (watch).

Προφανώς θα κονταροχτυπηθούν την τελευταία στιγμή

Τρώω τα νύχια μου από την αγωνία.

Δημοσ.

23 λεπτά ακόμα.

Τρεις το "παρακολουθούν" (watch).

Προφανώς θα κονταροχτυπηθούν την τελευταία στιγμή

Τρώω τα νύχια μου από την αγωνία.

Έκλεισε στα 60 δολλάρια, από λογαριασμό που κάνει μπαμ ότι είναι από τον ίδιο :cry:

Δημοσ.

εγώ πάντως θα σου έλεγα αν τα αγαπάς και δεν έχεις ανάγκη τα 53 euro (ή whatever) μην τα δώσεις.

εγώ όταν έφυγα από την Ελλάδα τον Σεπτεμβρη του 2012 σκέφτηκα να πουλήσω το αμάξι μου καθώς δεν μπορούσα να το παρω εκεί που θα πήγαινα. BMW 116i του 2005, τουμπανάκι και πολύ προσεγμένο. Το είχα αγοράσει τότε (όσο ο ΦΠΑ ήταν ακόμα 18%) 26.830 ευρώ. Εφτά χρόνια μετά (μεσα στην οικονομική κρίση βέβαια), αμάξι ατρακάτιστο, απροβληματίσμο και καλοδιατηρημένο, έπιανε με πάρα πολλά ζόρια 8.000 ευρώ. Μου κακοφάνηκε απίστευτα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Τόσο πολύ που τελικά δεν το έδωσα. Δεν είχα ανάγκη τα 8 χιλιάρικα, με την έννοια ότι δεν καιγόμουνα να αγοράσω κάτι και προτίμησα να παραδώσω πινακίδες και να το κρατήσω. Ξέρω οτι εδώ που είμαι μάλλον δεν θα καταφέρω να το φέρω ποτέ και μάλλον δεν αξιζει τον κόπο. Προτίμησα να το έχω σε ένα υπόγειο και να το διατηρώ για συναισθηματικούς λόγους.

• Like 2
Δημοσ.

Που είσαι φιλέ?να πω την αλήθεια θα υο ακυρωσω . ίσως βαλο αγγελία 200 γιατί τόσο αξίζουν μην σου πω και παραπανω. Εξάλλου ο αγοραστής κλοτσαει

Θα του παει αρκετά τα έξοδα αποστολής

• Like 2
Δημοσ.

Που είσαι φιλέ?να πω την αλήθεια θα υο ακυρωσω . ίσως βαλο αγγελία 200 γιατί τόσο αξίζουν μην σου πω και παραπανω. Εξάλλου ο αγοραστής κλοτσαει

Θα του παει αρκετά τα έξοδα αποστολής

Άμα συμφωνήσεις στα €400, τα παίρνω άμεσα. Στα €200 όμως, με τίποτα! Δεν κλέβω εκκλησίες εγώ...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...