Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι κρίμα να πετιούνται περιοδικά,βιβλία,cd,κασσέτες πρωτού ψηφιοποιηθούν.

Αν και το κοινό είναι περιορισμένο όντως είναι συλλεκτικό.Εγώ στο παρελθόν είχα στα χέρια μου τα εξής:

R-2089651-1324422935.jpeg.jpg

R-1321430-1308744842.jpeg.jpg

Για τους περισσότερους σκουπίδια αλλά για το hiphop κοινό έχουν κάποια αξία.Εγώ έκανα το λάθος να τα δώσω μαζί για 300€ σύνολο.

πολις εαλω....ισως ο καλυτερος ελληνικος hip hop δισκος που βγηκε ποτε....

εγω ειχα αυτον και μετανιωσα κ εγω που τον πουλησα (150ε πριν καμμια 8ετια+)

https://www.discogs.com/REAL-Hip-Hop-Dont-Stop/release/3369080

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα θα μπορούσε το θέμα να γίνει πιο ενδιαφέρον αν αφορούσε διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα, πληροφορίες, τιμές κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα με κάνετε και μετανιώνω που δεν επένδυα τόσο καιρό σε pc master.

Τα αγοράζω άμεσα με 100 για να τα πουλήσω 200 σε δέκα χρόνια. (έτσι γίνονται τα λεφτά μαλάκες...)

Δημοσ.

Οταν εισαι ο ιδιος συλλεκτης συνηθως δεν πουλας τιποτα εκτος και αν τα εχεις διπλα. Πολλοι απο εμας δωσαμε κατι και το μετανιωσαμε, που για εμας αξιζε.

Δεν ειναι καλο να βλεπουμε κατι σαν επενδυση για το μελλον, οτι πχ θα το πουλησω τρελα λεφτα. Περισσοτερο ειναι επενδυση για εμας που θα το εχουμε πχ και θα το χαιρομαστε, ειτε οι αλλοι δεν θα το εχουν βλεπε ζηλια.

• Like 2
Δημοσ.

Φιλέ μου θα πωληθούν eBay σορρυ

Ναι, στο eBay να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις αγοραστές για διαφημιστικά CD από ελληνόφωνα περιοδικά. Μη σου πω, βάλτο auction καλύτερα, όχι fixed price, γιατί θα γίνει σφαγή απ' τους ενδιαφερόμενους.

...τώρα θα μου πεις, ο άλλος είχε βάλει να πουλήσει τη γιαγιά του στο eBay, για τα διαφημιστικά CD δε θα βρεθεί κάνας να τα θέλει;

:P

Δημοσ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις (μηδενική σχεδόν χρηστική αξία) η ερώτηση "πόση είναι η αξία του ΧΥΖ;" είναι τελείως λάθος. Η αξία του είναι απλά η τιμή που διατίθεται να δώσει ο αγοραστής για να τα αγοράσει. Συνήθως κάποιος κοιτάζει προηγούμενες παρόμοιες συναλλαγές για να καταλάβει τι αγοραστικό κοινό υπάρχει. Καταλαβαίνω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχυει αυτή την στιγμή. Όταν βρεις αγοραστή και καταλάβεις γιατί ενδιαφέρεται, τότε μπορεις να μιλήσεις για τιμή.

Αμα θες, βάλτα στο ebay σε auction με μίνιμουμ τιμή αυτή που θες για δεκαπέντε μέρες και δες μέχρι πόσα είναι διατεθημένοι να δώσουν οι αγοραστές.

• Like 1
Δημοσ.

ποια είναι η αξια  DVD pc master??????????

Εγω στη θεση σου με τετοια περιουσια θα ειχα ξεκινησει ηδη να ψαχνω για οικοπεδα στις Σευχελλες. Για να μη σου πω οτι θα εψαχνα για ολοκληρο νησι.

Το εχει πιστεψει τελικα :lol:
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...