nikko_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αν βρεις κανέναν να σου δώσει 100€ πες μας κι εμάς, έχουμε κάτι σαβούρες να ξεφορτωθούμε. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αν βρεις κανέναν να σου δώσει 100€ πες μας κι εμάς, έχουμε κάτι σαβούρες να ξεφορτωθούμε. εδώ είμαι για την σαβούρα σου φιλε που μένεις stile inbox Αν βρεις κανέναν να σου δώσει 100€ πες μας κι εμάς, έχουμε κάτι σαβούρες να ξεφορτωθούμε. δεν έλαβα ακόμα κάτι τι έπαθες?
john_shadow Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 έχω και γω μια συλλογή GamePro(όχι ολοκληρωμένη καμιά 70αρα τεύχη), με ένα κιτρινάκι δικά σας (άντε πράσινο για το ινσομνια μόνο, ακατέβατο ) 1
nikko_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 εδώ είμαι για την σαβούρα σου φιλε που μένεις stile inbox δεν έλαβα ακόμα κάτι τι έπαθες? Περιμένω να μου στειλεις τα λεφτά. 100 ακατεβατα !!
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Συλλεκτικο, και ..ελπιζεις;.. Επειδη το εχεις ισως. Αν δεν το ειχες -α - αμε, θα αρεσε* να ειναι συλλεκτικο (και ισως ακριβο); Συμφωνω, οτι κυκλοφορισε σε λιγα κομματια ειναι συλλεκτικο. Ανεκδοτο: Στο γυμνασιο ηταν μοδα να πηγαινουμε σε σινταδικα και να γραφουμε τραγουδια σε κασσετες. Καναμε λιστα με τραγουδια που θελαμε να μπουν και μας τα εγραφε ο μαγαζατορας. Θυμαμαι χρυσοπληρωσα δυο κασσετες τοτε.. Το θεμα ποιο ειναι.. Η σειρα των τραγουδιων και τα τραγουδια που γραφτηκαν στην κασσετα εγινε μονο μια φορα. Δεν γραφτηκαν αλλες κασσετες ολοιδιες. Αρα υπαρχει μια μονο στο κοσμο. Αρα για μενα ειναι συλλεκτικη.. ! Έχω την εντύπωση ότι την τιμή δεν την έχει βγάλει από το μυαλό του ο Maus
Muchacho Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι κρίμα να πετιούνται περιοδικά,βιβλία,cd,κασσέτες πρωτού ψηφιοποιηθούν. Συλλεκτικο, και ..ελπιζεις;.. Επειδη το εχεις ισως. Αν δεν το ειχες -α - αμε, θα αρεσε* να ειναι συλλεκτικο (και ισως ακριβο);Συμφωνω, οτι κυκλοφορισε σε λιγα κομματια ειναι συλλεκτικο.Ανεκδοτο:Στο γυμνασιο ηταν μοδα να πηγαινουμε σε σινταδικα και να γραφουμε τραγουδια σε κασσετες. Καναμε λιστα με τραγουδια που θελαμε να μπουν και μας τα εγραφε ο μαγαζατορας. Θυμαμαι χρυσοπληρωσα δυο κασσετες τοτε.. Το θεμα ποιο ειναι.. Η σειρα των τραγουδιων και τα τραγουδια που γραφτηκαν στην κασσετα εγινε μονο μια φορα. Δεν γραφτηκαν αλλες κασσετες ολοιδιες. Αρα υπαρχει μια μονο στο κοσμο. Αρα για μενα ειναι συλλεκτικη.. ! Αν και το κοινό είναι περιορισμένο όντως είναι συλλεκτικό.Εγώ στο παρελθόν είχα στα χέρια μου τα εξής: Για τους περισσότερους σκουπίδια αλλά για το hiphop κοινό έχουν κάποια αξία.Εγώ έκανα το λάθος να τα δώσω μαζί για 300€ σύνολο. 2
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ^^ μη τα λες έτσι απότομα γιατί θα ανεβάσεις τις τιμές των DVD του PC master. 7
theoritikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 εδώ είμαι για την σαβούρα σου φιλε που μένεις stile inbox δεν έλαβα ακόμα κάτι τι έπαθες? Ακόμα περιμένω Inbox σου.Μήπως έχεις πλοκ και δεν μπορείς να στείλεις?
idomeneas7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω και κάτι σελερόνια αν σε ενδιαφέρουν Ιδέα: αντί να τα πουλήσει θα κάνει λέσχη όπου θα μαζεύονται κι άλλοι πισι μάστεραδες και θα φέρνουν τα δικά τους ντιβιντια. 4
Haldol Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι κρίμα να πετιούνται περιοδικά,βιβλία,cd,κασσέτες πρωτού ψηφιοποιηθούν. Αν και το κοινό είναι περιορισμένο όντως είναι συλλεκτικό.Εγώ στο παρελθόν είχα στα χέρια μου τα εξής: Για τους περισσότερους σκουπίδια αλλά για το hiphop κοινό έχουν κάποια αξία.Εγώ έκανα το λάθος να τα δώσω μαζί για 300€ σύνολο. Βέβαια είναι άλλο πράγμα ένας περιορισμένης κυκλοφορίας παλιός μουσικός δίσκος και άλλο διαφημιστικά CD από περιοδικά. Κακώς τα 'δωσες. Εγώ έχω τη 'Διαμαρτυρία' (Active Member) στην πρωτότυπη έκδοση και δε την δίνω που να με σφάζουνε. Έχω και το 'Η Πόλις Εάλω' (όπως επίσης και το TXC - TXC) αλλά σε CD δυστυχώς.
KINGLUCAS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ξαφνικα αυτοι που έλεγαν οτι τα έχουν για πέταμα μου στέλνουν π.μ λολ κ ψαγνουν στα σκουπιδια οι αλλοι
redhotstef Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ιδιο τραγουδι καλοκαιρι, ιδιο χειμωνα.. Παρατραγουδα γιναμε
stelios18120 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Για δείξε μας με ένα screenshot τι pm σου στελνουν γιατί μ φαίνεσαι γ λίγο σαλιας από τα lidl Και ψάχνουν στα σκουπίδια ε; Πωπω ρε φίλε εθνικό διχασμό έφερες. Πανέξυπνη ήταν ή ιδέα σου δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις