Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

xaxaaxaxaxa

αφού ΔΕΝ έχουν αξια ρε 

ξαφνικά το σκάσατε όλοι e?

και ξαφνικά θα δούμε αγγελίες γεμάτο pc master DVD

Εννοείται. Θα σου κλέψουμε την ιδέα (και την τιμολόγηση :-) )

Μόνο να βρω που τα έβαλα τα δικά μου, μετά το προχθεσινό ξεκαθάρισμα

%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%

Μα πού τα 'βαλα; Πού τα 'βαλα

• Like 3
Δημοσ.

Όταν λες το σκασαμε τι εννοεις;

πήρατε δρόμο στις αποθήκες σας και παρακαλάτε τώρα να τα βρείτε όλα τα DVD/CD για να τα πουλήσετε
ha ha ha

Εννοείται. Θα σου κλέψουμε την ιδέα (και την τιμολόγηση :-) )

Μόνο να βρω που τα έβαλα τα δικά μου, μετά το προχθεσινό ξεκαθάρισμα

%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%

Μα πού τα 'βαλα; Πού τα 'βαλα

ψαρά και καλά τα πέταξες τα φιλάς τώρα κάτω από το μαξιλάρι σου

Δημοσ.

πήρατε δρόμο στις αποθήκες σας και παρακαλάτε τώρα να τα βρείτε όλα τα DVD/CD για να τα πουλήσετε

ha ha ha

μας ανοίξεις τα μάτια.

Τώρα αν δεν ειχαμε cc και δεν ήταν βράδυ θα άνοιγα λογαριασμό να βάλω τα τεράστια κέρδη μου από αυτά τα σούπερ σπάνια cd

• Like 1
Δημοσ.

είχα λάθος εντύπωση sorry - αλήθεια νόμιζα ότι είναι όντως αξιας

για αυτόν τον λόγο ήμουν έτσι λίγο "άγριος"

Δεν έχει κάτι παλιό απαραίτητα συλλεκτική αξία. Βέβαια δεν μπορώ να γνωρίζω τα γούστα του καθενός οπότε μιλώ γενικά. Σε γενικές γραμμές όμως συλλεκτική αξία μπορεί να έχει κάτι το οποίο δύσκολα το βρίσκεις τώρα. Τα dvd αυτά (των περιοδικών) περιέχουν πaiχνίδια που ναι μεν είναι παλιά αλλά υπάρχουν gamers (πχ. εγώ) που παίζουν retro ή παλιά παιχνίδια. Όμως τα βρίσκω (βρίσκουμε) πλέον στο internet δωρεάν. Ειδάλλως μπορεί να τα πλήρωνα για να τα αποκτήσω. Όσον αφορά τα περιοδικά, μου αρέσει πολύ να ξεφυλλίζω τα παλιά, αλλά και πάλι όλα (ή τα περισσότερα) υπάρχουν στο internet σε pdf. Οπότε περισσότερη συλλεκτική αξία -για μένα- έχει το hardware της εποχής (για άλλους βέβαια μπορεί να μην έχει καθόλου συλλεκτική αξία και είναι απόλυτα κατανοητό). Να σου δώσω ένα παράδειγμα.. Το παρακάτω πχ. έχει συλλεκτική αξία. Όχι για όλους, για μερικούς (και εμένα). Και ξέρω κάποιον που έσκασε μερικές εκατοντάδες ευρώ πριν 4 χρόνια για να το αγοράσει από συλλέκτη. "καμμένος" μπορεί να μου πεις. Σεβαστό.. τον καταλαβαίνω όμως διότι ήταν της εποχής μας και με αυτό το tandy ξεκίνησαμε μαζί να ανακαλύπτουμε τον home computer. Και οι αναμνήσεις αυτές για μένα έχουν αξία. Για άλλον μπορεί απλά να είναι ένα ενοχλητικό κουτί :P

• Like 2
Δημοσ.

Συλλεκτικό πχ ειναι αυτο το δισκάκι

R-1651982-1286398755.jpeg.jpg

Ειναι το πρωτο hc δισκακι στην Ελλαδα , κυκλοφόρησε το ΄89 σε 580 αριθμημένα κομμάτια και σήμερα αξίζει το λιγότερο 300 ευρω το καθένα ! Σε καμιά 10 χρόνια , ελπίζω να αξίζει πολλά περισσότερα :)

Συλλεκτικο, και ..ελπιζεις;.. Επειδη το εχεις ισως. Αν δεν το ειχες -α - αμε, θα αρεσε* να ειναι συλλεκτικο (και ισως ακριβο);

Συμφωνω, οτι κυκλοφορισε σε λιγα κομματια ειναι συλλεκτικο.

Ανεκδοτο:

Στο γυμνασιο ηταν μοδα να πηγαινουμε σε σινταδικα και να γραφουμε τραγουδια σε κασσετες. Καναμε λιστα με τραγουδια που θελαμε να μπουν και μας τα εγραφε ο μαγαζατορας. Θυμαμαι χρυσοπληρωσα δυο κασσετες τοτε.. Το θεμα ποιο ειναι.. Η σειρα των τραγουδιων και τα τραγουδια που γραφτηκαν στην κασσετα εγινε μονο μια φορα. Δεν γραφτηκαν αλλες κασσετες ολοιδιες. Αρα υπαρχει μια μονο στο κοσμο. Αρα για μενα ειναι συλλεκτικη.. !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...