zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Και στο ποσό κωτσο θα τον πιάσεις κάποιον που δεν γνωρίζει.. Για να ξεκινήσεις να κάνεις συλλογή από κάτι σημαίνει ότι το ψάχνεις και ενδιαφέρεσαι, είναι και ευθύνη του αγοραστή πάντα.
Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Συλλεκτικό πχ ειναι αυτο το δισκάκι Ειναι το πρωτο hc δισκακι στην Ελλαδα , κυκλοφόρησε το ΄89 σε 580 αριθμημένα κομμάτια και σήμερα αξίζει το λιγότερο 300 ευρω το καθένα ! Σε καμιά 10 χρόνια , ελπίζω να αξίζει πολλά περισσότερα 5
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Συλλεκτικό πχ ειναι αυτο το δισκάκι R-1651982-1286398755.jpeg.jpg Ειναι το πρωτο hc δισκακι στην Ελλαδα , κυκλοφόρησε το ΄89 σε 580 αριθμημένα κομμάτια και σήμερα αξίζει το λιγότερο 300 ευρω το καθένα ! Σε καμιά 10 χρόνια , ελπίζω να αξίζει πολλά περισσότερα hc όταν λες;
Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 hc όταν λες; https://el.wikipedia.org/wiki/Hardcore_Punk Mονο σε προειδοποιώ μην πατήσεις το play 2
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ουσιαστικά κάνω λάθος αυτό λέτε ok δεν είναι αξιας δεν είναι συλλεκτικά θα τα κρατήσω αλλα 20 χρονια και βλέπουμε σας ευχαριστώ όλους
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 https://el.wikipedia.org/wiki/Hardcore_Punk Mονο σε προειδοποιώ μην πατήσεις το play Δεν είχα σκοπό! ουσιαστικά κάνω λάθος αυτό λέτε ok δεν είναι αξιας δεν είναι συλλεκτικά θα τα κρατήσω αλλα 20 χρονια και βλέπουμε σας ευχαριστώ όλους Μπορείς απλά να βάλεις μια αγγελία με την τιμή που θες και να δεις τι ενδιαφέρον θα υπάρξει. 3
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 είχα λάθος εντύπωση sorry - αλήθεια νόμιζα ότι είναι όντως αξιας για αυτόν τον λόγο ήμουν έτσι λίγο "άγριος"
haris_216 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Το "συλλεκτικό" έχει παραφορεθεί από πολλές μεριές. Το αν κάτι είναι συλλεκτικό δεν το καθορίζει ο κατασκευαστής (εκτός πια αν είσαι Ferrari και πεις "βγάζω το Χ μοντέλο σε 3 συλλεκτικά κομμάτια) ή ο πωλητής αλλά ο χρόνος και η αγορά. Δε νομίζω ότι όταν ο Jobs έφτιαχνε το Apple I να είχε στο μυαλό του να το "σπρώξει" ως συλλεκτικό. Στην πορεία όμως έγινε. Ακόμα και πράγματα καθαρά χρηστικά (πχ τηλέφωνα βακελίτη του '40 ή του '50) ενώ τότε δε νομίζω κανείς να τα είχε σκεφτεί ως συλλεκτικά, έγιναν λόγω αλλαγής της τεχνολογίας ή του design. Ακόμα και το γνωστό "αλφαβητάριο", το οποίο εκδιδόταν για πολλά χρόνια και είχαν τυπωθεί εκατοντάδες χιλιάδες, όταν κάποια στιγμή έλλειψε από την αγορά (αφού όλοι τα πετούσαμε) έγινε "συλλεκτικό" και οδήγησε σε σύγχρονη ανατύπωση 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω καμιά 50-70αρια περιοδικά (RAM, Computer για όλους, pc master, pc magazine) που τα αγόραζα από το 2000 μέχρι το 2004, έχω και αρκετά cd. Τα περιοδικά τα πετάω λίγα λίγα κάθε φορά που βγαίνω σε μπλέ κάδους ανακύκλωσης διότι πιάνουν και χώρο μεταφέρονται δύσκολα και σκονίζονται..... θα κρατήσω μόνο τα 2 παλαιότερα που θα βρώ. Τα cd είναι παντελώς άχρηστα, δεν υπάρχει λόγος να τα βάλεις στον υπολογιστή σου, όλα περιλαμβάνουν παλιές παρωχημένες version από λογισμικά, πιάνουν και αυτά τζάμπα χώρο και δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να έχουνε αξία. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 δώσε μου τα άμεσα βασίλης Έχω καμιά 50-70αρια περιοδικά (RAM, Computer για όλους, pc master, pc magazine) που τα αγόραζα από το 2000 μέχρι το 2004, έχω και αρκετά cd. Τα περιοδικά τα πετάω λίγα λίγα κάθε φορά που βγαίνω σε μπλέ κάδους ανακύκλωσης διότι πιάνουν και χώρο μεταφέρονται δύσκολα και σκονίζονται..... θα κρατήσω μόνο τα 2 παλαιότερα που θα βρώ. Τα cd είναι παντελώς άχρηστα, δεν υπάρχει λόγος να τα βάλεις στον υπολογιστή σου, όλα περιλαμβάνουν παλιές παρωχημένες version από λογισμικά, πιάνουν και αυτά τζάμπα χώρο και δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να έχουνε αξία. δώσε μου τα άμεσα βασίλης οποιος δεν τα θέλει και τα πετάει τα θέλω εγώ
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 δώσε μου τα άμεσα βασίλης δώσε μου τα άμεσα βασίλης οποιος δεν τα θέλει και τα πετάει τα θέλω εγώ Θα σου ζητήσουν κανένα κατοστάρικο τώρα 2
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Θα σου ζητήσουν κανένα κατοστάρικο τώρα xaxaaxaxaxa αφού ΔΕΝ έχουν αξια ρε ξαφνικά το σκάσατε όλοι e? και ξαφνικά θα δούμε αγγελίες γεμάτο pc master DVD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις