Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν βρεις κανεναν τρελο συλλεκτη μπορει να παρεις ενα μικρο διψηφιο νούμερο... κατα τα αλλα εχω δει πολλους να τα χαριζουν εδω και σε άλλα φορουμ οποτε θα ελεγα απο 0-60€ μαξ σε υπερευνοικες συνθηκες και επειδη τα εχεις μαζεμενα

Δημοσ.

Εγώ πάντως τα πέταξα. Ούτε να τα χαρίσω σε κανέναν δεν έβρισκα. Να τα χρησιμοποιήσω ο ίδιος ποτέ δεν έπαιζε, δύσκολα να αποφασίσεις να βάλεις παιχνίδι του '98 π.χ. να παίξεις πλέον αλλά ακόμα και αν θελήσεις, πάλι το βρίσκεις δωρεάν Online.

Απλά χώρο πιάνανε.

• Like 5
Δημοσ.

Ούτε εγώ θεωρώ ότι έχουν κάποια αξία. Έχω άπειρα CD / DVD από RAM (!) και PC Magazine τα οποία απλά πιάνουν χώρο στην αποθήκη. Δεν περιέχουν τίποτα χρήσιμο. Άσε που, όπως λέει και ο Baator, ότι και να έχουν μέσα, το βρίσκεις πανεύκολα στο διαδίκτυο.

Δημοσ.

Η αξία τους σα χρηστικά αντικείμενα είναι μηδέν. Σα συλλεκτικά αντικείμενα, well για μένα πάλι μηδέν είναι αλλά ποιός ξέρει τι μπορεί να σκέφτεται ο καθένας.

• Like 7
Δημοσ.

king lucas οτι κατι ειναι παλιο δεν σημαινει αυτοματα οτι γινεται συλλεκτικο.

δηλαδη απευθυνεσαι σε παρα πολυ μικρο κοινο για να πουληθουν και θα τα δεις μονος σου.αλλο να ηταν μαζι με τα περιοδικα.αλλα και παλι δεν φευγει κατι ευκολα.εχουμε φτασει στο σημειο οτιδηποτε εχει καποιος που ειναι παλιο να εχει συλλεκτικη αξια.

το βλεπω να το κανει ο κοσμος με ολα.παει και παιρνει κατι και μολις εξαντληθει βγαινει καιτο δινει σε τρελλη τιμη.το ιδιο και ebay με παιχνιδια.βλεπεις να πουλαει ο αλλος πχ το Πακετο Myst καινουριο 80 λιρες και ακομα εκει καθεται.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...