KINGLUCAS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ποια είναι η αξια DVD pc master?????????? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2016 από KINGLUCAS
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 αν βρεις κανεναν τρελο συλλεκτη μπορει να παρεις ενα μικρο διψηφιο νούμερο... κατα τα αλλα εχω δει πολλους να τα χαριζουν εδω και σε άλλα φορουμ οποτε θα ελεγα απο 0-60€ μαξ σε υπερευνοικες συνθηκες και επειδη τα εχεις μαζεμενα
Baator Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως τα πέταξα. Ούτε να τα χαρίσω σε κανέναν δεν έβρισκα. Να τα χρησιμοποιήσω ο ίδιος ποτέ δεν έπαιζε, δύσκολα να αποφασίσεις να βάλεις παιχνίδι του '98 π.χ. να παίξεις πλέον αλλά ακόμα και αν θελήσεις, πάλι το βρίσκεις δωρεάν Online. Απλά χώρο πιάνανε. 5
Haldol Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ούτε εγώ θεωρώ ότι έχουν κάποια αξία. Έχω άπειρα CD / DVD από RAM (!) και PC Magazine τα οποία απλά πιάνουν χώρο στην αποθήκη. Δεν περιέχουν τίποτα χρήσιμο. Άσε που, όπως λέει και ο Baator, ότι και να έχουν μέσα, το βρίσκεις πανεύκολα στο διαδίκτυο.
stelios18120 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ είχα καμία 50αρια και τα χαρισα. Δεν νομιζω να δώσει κανείς χρήματα γ αυτά.
defacer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Η αξία τους σα χρηστικά αντικείμενα είναι μηδέν. Σα συλλεκτικά αντικείμενα, well για μένα πάλι μηδέν είναι αλλά ποιός ξέρει τι μπορεί να σκέφτεται ο καθένας. 7
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 αυτές οι απαντήσεις είναι από άσχετους του συλλεκτικού χώρου
Δημοφιλής ανάρτηση 4saken Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ΤΡΑΒΑ ΤΟΤΕ ΣΕ FORUM ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 35
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 king lucas οτι κατι ειναι παλιο δεν σημαινει αυτοματα οτι γινεται συλλεκτικο. δηλαδη απευθυνεσαι σε παρα πολυ μικρο κοινο για να πουληθουν και θα τα δεις μονος σου.αλλο να ηταν μαζι με τα περιοδικα.αλλα και παλι δεν φευγει κατι ευκολα.εχουμε φτασει στο σημειο οτιδηποτε εχει καποιος που ειναι παλιο να εχει συλλεκτικη αξια. το βλεπω να το κανει ο κοσμος με ολα.παει και παιρνει κατι και μολις εξαντληθει βγαινει καιτο δινει σε τρελλη τιμη.το ιδιο και ebay με παιχνιδια.βλεπεις να πουλαει ο αλλος πχ το Πακετο Myst καινουριο 80 λιρες και ακομα εκει καθεται. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις