Arkoudelos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Τα μόνα πληκτρολόγια για gamers που σέβονται τον εαυτό τους κοστίζουνε μέχρι 15 ευρώ, για να μπορείς να το σπάς χωρίς ενοχές όταν χάνεις π.χ. στο Overwatch και να μη κλαις τα λεφτά σου μετά.
vagelisda Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 1) πιο πρώτο, και η κουτσή μαρία εχει μεμβράνης "και καλά μηχανικό ",ολα ειναι ένα απλο πληκτρολόγιο μεμβράνης με φωτάκια . 2) η razer εχει καταντήσει να εχει τα πιο υπερτιμημένα προϊόντα .
vagelisda Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 αν και δεν είμαι Razer fanboy και επίσης δεν μ'αρεσει η υπερκοστολόγηση λόγω brand, διακρίνω μια προκατάληψη για κάτι νέο που δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Εμένα τουλάχιστον αυτό και μόνο με πείθει. Επίσης οι τιμές για τα δεδομένα της Razer φαίνονται νορμάλ. Στα θετικά επίσης ο KappaPride χρωματιστός φωτισμός! 100 € για πληκτρολόγιο μεμβράνης σε πείθει και ειναι νορμάλ τιμή ;Κάθεσαι σε σκαμπό πλαστικό των 150€ να φανταστώ ; Αν ήσουν fanboy δηλαδή να μη φανταστούμε τι θα έκανες...
ShacoGod Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 για μια τετοια πρωτοπορεια δε θα επρεπε να ειναι πολυ ακριβοτερο? κατι βρωμαει εδω.. και σιγουρα δεν ειναι τα ποδια μου
petran91 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 για μια τετοια πρωτοπορεια δε θα επρεπε να ειναι πολυ ακριβοτερο? κατι βρωμαει εδω.. και σιγουρα δεν ειναι τα ποδια μου Πληκτρολόγιο μεμβράνης είναι, τι πρωτοπορία υπάρχει?
Arkoudelos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πέρα από φανμποισμούς με τον ανταγωνισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά στα ίδια χρήματα με τα Razer, που κοροιδεύουνε το κόσμο με το τρισάθλιο Synapse (evolution of onboard memory my #$#), η εταιρεία είναι απλά άκυρη. Συγχαρητήρια για το marketing τους αλλά συγκριτικά πλέον εδώ και καιρό πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
mason Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί να δώσω 100 ευρώ να πάρω ένα membrane keyboard που σου δίνει mechanical feeling και να μη δώσω 70-100 να πάρω ένα κανονικό μηχανικό πληκτρολόγιο; Το έχει χάσει τελείως η Razer, πλέον είναι σαν την Apple πληρώνεις μόνο το όνομα.
mason Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Τα μόνα πληκτρολόγια για gamers που σέβονται τον εαυτό τους κοστίζουνε μέχρι 15 ευρώ, για να μπορείς να το σπάς χωρίς ενοχές όταν χάνεις π.χ. στο Overwatch και να μη κλαις τα λεφτά σου μετά. Δεν προορίζονται όλα τα μηχανικά πληκτρολόγια για gaming. Τα MX Blues παράδειγμα προορίζονται για typing. Τώρα άλλο αν όλες οι εταιρίες έχουν βαλθεί να τα promo-τάρουν σαν gaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα