Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Razer ανακοίνωσε ένα νέο πληκτρολόγιο στο οποίο χρησιμοποίησε ένα νέο τύπο διακόπτη, που η εταιρεία ονομάζει mecha-membrane.

Το Ornata σύμφωνα με την Razer συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των μηχανικών πληκτρολογίων και των πληκτρολογίων μεμβράνης. Έτσι, η απαλή και ευχάριστη αίσθηση που προσφέρει ένα πληκτρολόγιο μεμβράνης συνδυάζεται εξαιρετικά με την ακρίβεια και την ζωηρή, ξεκάθαρη απόκριση των μηχανικών διακοπτών.

Η εταιρεία επίσης, για να βελτιώσει την ταχύτητα στην πληκτρολόγηση χρησιμοποίησε πλήκτρα που έχουν μικρότερο ύψος από ότι συνήθως (μεσαίου ύψους). Το νέο πληκτρολόγιο Razer Ornata θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με τεχνολογία Chroma (Ornata Chroma), η οποία σύμφωνα με την εταιρεία δίνει μια διαδραστική χρωματική διάσταση στο gaming, επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει διάφορα χρώματα και μοτίβα κίνησης στα ενσωματωμένα LEDs (μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 16,8 εκατομμύρια χρώματα).

gallery_286955_3303_41620.jpg

Το Razer Ornata και το Razer Ornata Chroma θα κυκλοφορήσουν από το Φθινόπωρο με τιμές €79,99 και €99,99 αντίστοιχα.

Link.png Site: GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Ακουγεται ενδιαφερον! Στην θεωρια, γιατι πρακτικα αν καταλαβα καλα το κλικ κλικ που κανουν τα μηχανικα δεν θα υπαρχει :Ρ (και ειναι κριμα γιατι ειναι η μιση χαρα του μηχανικου)

Θα ηθελα να το δοκιμασω καποια στιγμη αν γινεται.

• Like 1
Δημοσ.

Τι αλλες χαζομαρες θα μας πλασαρουν ακομα λεω. Βαζω στοιχημα οτι να το βαλεις διπλα απο ενα πληκτολογιο μευρανης δεν θα εχουνε καμια διαφορα στο πατημα.

Δημοσ.

Το βίντεο είναι σαν να δείχνει ένα επίτευγμα του επιπέδου πως φτιάχνεται πύραυλος για διαγαλαξιακό ταξίδι. Μόνο που είναι για πληκτρολόγιο...

• Like 2
Δημοσ.

Οσο πηγαινει τοσο πιο αντιπαθιτικη γινεται αυτη η εταιρια σε μενα ...Αν και καποτε μου αρεσαν τα προιοντα της (θυμα μαρκετινγκ)   πλεον μονο η διαφημιση της εχει μεινει και η υπερκοστολογιση  .

Αμα ψαξεις βρισκεις πολυ καλυτερα και ποιοτικοτερα προιοντα στην ιδια τιμη  η και χαμηλοτερη .

• Like 2
Δημοσ.

Φρου Φρου και αρώματα. Η Razer έχει καταντήσει πολύ χάλια εταιρεία. Μόνο τα πιτσιρίκια πλέον παίρνουν razer και τα Internet Cafe για πουλμουρ. Έχει πολύ καλύτερα εκεί έξω ( για να προλάβω να μην μου την πει κανένας, έχω ποντίκι razer και headset και έχω παίξει με πολλά από τα πληκτρολόγια τους)

• Like 1
Δημοσ.

το πρώτο στον κόσμο mecha-membrane ε; σε αυτή τη τιμή σίγουρα τι θα βάζανε.. topre;

μας έχει φλομώσει η razer...

80 και 100 ευρο για πληκτρολογιο που δεν ξερει κανεις τι ειναι κ αν θα αποδοση και δεν ειναι καν μηχανικο,μονο σ εμενα φαινονται υπερβολικα πολλα ακομα και για Razer?

αν και δεν είμαι Razer fanboy και επίσης δεν μ'αρεσει η υπερκοστολόγηση λόγω brand, διακρίνω μια προκατάληψη για κάτι νέο που δεν μπορούμε να έχουμε άποψη.

Εμένα τουλάχιστον αυτό και μόνο

η απαλή και ευχάριστη αίσθηση που προσφέρει ένα πληκτρολόγιο μεμβράνης συνδυάζεται εξαιρετικά με την ακρίβεια και την ζωηρή, ξεκάθαρη απόκριση των μηχανικών διακοπτών.

με πείθει. Επίσης οι τιμές για τα δεδομένα της Razer φαίνονται νορμάλ.

Στα θετικά επίσης ο KappaPride χρωματιστός φωτισμός! :D

Δημοσ.

Εγώ βλεπω οτι πανε να δημιουργήσουν και αλλη κατηγορία πληκτρολογίων.. Εχει ανακοινώσει και η Logitech αντίστοιχη προταση στα ιδια λεφτα.

Η επομενη τους κίνηση θα ειναι πληκτρολογιο του 30ευρου και θα εχουν καλύψει ολο το οικονομικό φάσμα της αγοράς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...