Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 250€ και σε 15 μέρες έχεις από κινα το Xiaomi mi5 3/32 σε άσπρο. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής miui8 global με ελληνικά , πολύ πιο γρήγορο από όσα αναφέρθηκαν και φυσικά πανέμορφο και ελαφρύ. Τι?? 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 250€ και σε 15 μέρες έχεις από κινα το Xiaomi mi5 3/32 σε άσπρο. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής miui8 global με ελληνικά , πολύ πιο γρήγορο από όσα αναφέρθηκαν και φυσικά πανέμορφο και ελαφρύ. lol δικέ μου...
panos- Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 lol δικέ μου... Σιγά βρε παιδιά επειδή λυγίζει ΛΙΓΟ πως κάνετε ετσιιιιι Πάντα ήθελα να πάρω μια καρέκλα για να κάθεται ο παπαγάλος μου πάντως, αν μπορεί κάποιος να μου το στείλει λυγισμένο ας στείλει πμ.
2.1Ohm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτι με το λυγισμα έχει γίνει λίγο κουραστικό.. Αγοράστε εσείς 200+ ευρο κινητό και βάλτε το για σφήνα η στερεωστε πάνω πράγματα για να δείτε πόσο καλά αντέχει.. Αμα δν μπορει να δείχνει μια Α προσοχή στα κινητά και γνκα στα πράγματα σας πάντε πάρτε ένα CAT και πετάξτε το και από τον 3ο όροφο δν θα πάθει κ Τπτ
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτι με το λυγισμα έχει γίνει λίγο κουραστικό.. Αγοράστε εσείς 200+ ευρο κινητό και βάλτε το για σφήνα η στερεωστε πάνω πράγματα για να δείτε πόσο καλά αντέχει.. Αμα δν μπορει να δείχνει μια Α προσοχή στα κινητά και γνκα στα πράγματα σας πάντε πάρτε ένα CAT και πετάξτε το και από τον 3ο όροφο δν θα πάθει κ Τπτ Σε αυτο εισαι λαθος ομως. Γραφτηκε κατι πολυ συγκεκριμενο(το τονισα κιολας γιαυτο ακριβως το λογο)και οπως βλεπουμε(και γνωριζουμε βεβαια γιατι προφανως οταν μια κινεζικη συσκευη σου εχουν τουμπανα specs σε χαμηλη τιμη απο καπου θα εχουν κοψει),δεν ισχυει. Και δεν μιλαμε για απλο λυγισμα οπως στις περισσοτερες συσκευες...
Makeran111 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως το Mi5 είναι καλύτερο σε Design γιατί η Xiaomi αποφάσισε επιτέλους να αφήσει το άσχημο Design των κινητών της και άρχισε να αντιγράφει τη Samsung που έχει αναμφίβολα τα πιο όμορφα κινητά. Το λύγισμα όμως είναι σοβαρό θέμα.
leo066 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ωραίο ανέκδοτο Πάντως το Mi5 είναι καλύτερο σε Design γιατί η Xiaomi αποφάσισε επιτέλους να αφήσει το άσχημο Design των κινητών της και άρχισε να αντιγράφει τη Samsung που έχει αναμφίβολα τα πιο όμορφα κινητά. Το λύγισμα όμως είναι σοβαρό θέμα.
johnyboy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Zuk z2 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_364275.html
vchristod84 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ωραίο ανέκδοτοΔεν ξέρω αν είναι ανέκδοτο, πάντως επειδή είχα το s7 και τώρα έχω το mi5, έχει κάποιες ομοιότητες με το Samsung. Το έχω σε μαύρο (μαύρο ήταν και το s7) και μπορώ να πω ότι το xiaomi, είναι πανέμορφο. Βέβαια το έχω με θήκη σχεδόν 24/7 γιατί μου "σπαράζει" αν τύχει και πέσει. 1
leo066 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ανάποδα τα είπες, το samsung μοιάζει στο mi5, το 3d glass στο πισω μέρος το έβαλε η xiaomi κατι μήνες πριν την παρουσίαση του note 5 (στα mi note και mi note pro) οπου η samsung το έβαλε για πρώτη φορά Δεν ξέρω αν είναι ανέκδοτο, πάντως επειδή είχα το s7 και τώρα έχω το mi5, έχει κάποιες ομοιότητες με το Samsung. Το έχω σε μαύρο (μαύρο ήταν και το s7) και μπορώ να πω ότι το xiaomi, είναι πανέμορφο. Βέβαια το έχω με θήκη σχεδόν 24/7 γιατί μου "σπαράζει" αν τύχει και πέσει.
vchristod84 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ανάποδα τα είπες, το samsung μοιάζει στο mi5, το 3d glass στο πισω μέρος το έβαλε η xiaomi κατι μήνες πριν την παρουσίαση του note 5 (στα mi note και mi note pro) οπου η samsung το έβαλε για πρώτη φορά Εγώ είδα ότι και οι δυο συσκευες βγήκαν τον Φεβρουάριο, δε θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να αναλύσω την ιστορία με την κότα και το αυγό. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι και το xiaomi είναι αξιοπρεπέστατη συσκευή αν ξέρεις να το σκαλίσεις. Και πανέμορφο κατά την υποκειμενική μου άποψη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα