toni50 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Θα ενδιαφερόμουν και εγώ να δώ τις κακές κριτικές.
technology_guy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπαρχει καποιο σημαντικο αρνητικο χαρκτηριστικο στο nexus.
AggelosTz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Στα 3 που σου προτινανε α5,p9,5x είναι δοκιμασμένα έχουν πολύ καλές κριτικές και δεν υπάρχουν αρνητικές κριτικές από τα γνωστά έγκυρα σάιτ από όσο ξέρω . Αν θες να βρεις αρνητικά θα βρεις και για το s7 από κάποιον άκυρο στο gsm arena που επειδή το κρασαρε το θάβει. Εγώ με το Moto g3 εκλεισα χρονο και το κινητό λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα που το πήρα . Αν θες ανθεκτικό κινητό να μην το ρίχνεις κάτω ή πάρε κάποιο Cat όχι όμως κινητό με γυαλί και μέταλλο σαν το α5 που αν πέσει κάτω χωρίς θήκη και τεμπερτ θα γίνει κομμάτια . Ψηφιζω υπέρ moto g4 αν δεν σε ενδιαφέρει ή ασχημη πλαστικό εμφάνιση , α5 αν θες ένα όμορφο κινητό με σπεκ σχεδόν των ανώτερων samsung . Το p9 μου αρεσει πολύ και μάλλον θα το πάρει φίλος μου, διάβασα πολύ καλές κριτικές ,το είδα και από κοντά . Αρνητικά θα βρεις και στα iphone. Καθαρό αντροιντ με σίγουρες αναβαθμίσεις για δυο-τρια χρόνια...μοτό και 5χ ,αλλά πλαστικό design. Αμφιβολία στα updates αλλά εξαιρετικό design ...a5. spec+design αλλά με κατώτερη οθόνη ...Ρ9lite
greekbusters Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοείται το σαμσουνγκ. Ποιος κυκλοφορει πια με lg , Huawei , moto στον δρομο; 1
madnifestah Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοείται το σαμσουνγκ. Ποιος κυκλοφορει πια με lg , Huawei , moto στον δρομο; Ναι μωρέ ποια huawei ποια moto.. μόνο samsung και apple υπάρχουν. Ή δεν υπάρχουν ούτε apple?, αρα κινητό = samsung??
GianniSM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοείται το σαμσουνγκ. Ποιος κυκλοφορει πια με lg , Huawei , moto στον δρομο; Στο σπίτι μου υπάρχουν και οι 3 μάρκες, αλλά όχι σάμμυ. Που ήσουν τόσο καιρό να μας ανοίξεις τα μάτια; 1
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοείται το σαμσουνγκ. Ποιος κυκλοφορει πια με lg , Huawei , moto στον δρομο; Μαλλον δεν βγαινεις συχνα εξω ή δεν κυκλοφορεις πολυ μακρυα απο το τετραγωνο του σπιτιου σου για να γραφεις το παραπανω.
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μαλλον δεν βγαινεις συχνα εξω ή δεν κυκλοφορεις πολυ μακρυα απο το τετραγωνο του σπιτιου σου για να γραφεις το παραπανω. Η απλά το γράφει ειρωνικά επειδή όλοι παίρνουν samsung ξέρω γω. 2
Ntelosxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 παιδες δε θα συμφωνήσω ακριβως με τον greekbusters αλλα θα μιλησω αντικειμενικα. εχω κι εγω αδερφη και γυναικα που τις παιρνω κινητα. ειχαν παλια και οι 2 το s3 neo, μετα αλλαξαμε lg g3, μετα η μια p8 η αλλη xiaomi note 3 pro, μετα το σ3 καμια δεν ηταν πληρος ευχαριστημενη. πριν λιγο καιρο ειδαμε το a5 2016 και j7 και ξετρελαθηκαν, και οι δυο θελουν να ξαναγυρίσουν σε σαμη. δε βλεπουν αν εχει 10 giga ram 500 giga rom κλπ... εχουν δει εμφάνιση και τις ευκολιες τις σαμη.
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 παιδες δε θα συμφωνήσω ακριβως με τον greekbusters αλλα θα μιλησω αντικειμενικα. εχω κι εγω αδερφη και γυναικα που τις παιρνω κινητα. ειχαν παλια και οι 2 το s3 neo, μετα αλλαξαμε lg g3, μετα η μια p8 η αλλη xiaomi note 3 pro, μετα το σ3 καμια δεν ηταν πληρος ευχαριστημενη. πριν λιγο καιρο ειδαμε το a5 2016 και j7 και ξετρελαθηκαν, και οι δυο θελουν να ξαναγυρίσουν σε σαμη. δε βλεπουν αν εχει 10 giga ram 500 giga rom κλπ... εχουν δει εμφάνιση και τις ευκολιες τις σαμη. Οι γυναίκες προτιμάνε samsung κ ας μην ξέρουν πως να κάνουν screenshot (έχω μερικές) Τις ρώτησα πως και πήραν samsung και μου απάντησαν "ε επειδή είναι όμορφο" 3 ρώτησα. Η μία 19 χρονών, η άλλη 25 και η άλλη 31. Τι ψάχνεις να βρεις.. 1
greekbusters Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μαλλον δεν βγαινεις συχνα εξω ή δεν κυκλοφορεις πολυ μακρυα απο το τετραγωνο του σπιτιου σου για να γραφεις το παραπανω. Εχεις δικιο εγω δεν βγαινω εξω μιας και ειμαι ολη μερα ινσομνια και σχολιαζω οτι ποστ βρω μπροστα μου . Με εκανες και γελασα πρωι πρωι να σαι καλα ☺ On topic αναμεσα σε α5 και p9 lite που γνωριζω εκτος της εμφανισης και ελαφρως της αυτο καμερας , δεν κερδιζει πουθενα αλλου. Ολα αυτα απο προσωπικη εμπειρια και οχι απο ριβιου που διαβασα καπου, κάποτε.
madnifestah Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Οι γυναίκες προτιμάνε samsung κ ας μην ξέρουν πως να κάνουν screenshot (έχω μερικές) Τις ρώτησα πως και πήραν samsung και μου απάντησαν "ε επειδή είναι όμορφο" και επειδή είναι όμορφο και μεταλλικό και τέλειο ας του βάλω μια θήκη τύπου book να το προστατέψω και ας μην το βλέπω και το πιάνω από πουθενά... 1
theoritikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ ψάχνομαι για smartphone κοντά σε αυτή την τιμή. Τα nexus πόση αντοχή έχουν στον χρόνο στα updates του λειτουργικού? Το έχω βάλει στο μάτι λόγω καθαρού android
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις δικιο εγω δεν βγαινω εξω μιας και ειμαι ολη μερα ινσομνια και σχολιαζω οτι ποστ βρω μπροστα μου . Με εκανες και γελασα πρωι πρωι να σαι καλα ☺ Εννοείται το σαμσουνγκ. Ποιος κυκλοφορει πια με lg , Huawei , moto στον δρομο; Εμεις να δεις πως γελασαμε με το παραπανω που εγραψες αγαπητε Η απλά το γράφει ειρωνικά επειδή όλοι παίρνουν samsung ξέρω γω. Εγω παλι βλεπω ο κοσμος πλεον να κοιταζει και αλλου,ειτε αυτο το λενε p9 lite,ειτε nexus,ειτε Moto g4 και παει λεγοντας. Το ''ολοι παιρνουν samsung'' δεν μου λεει κατι και ασε που και απο iphone δοξα το Θεο μια χαρα πουλανε στην Ελλαδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 250€ και σε 15 μέρες έχεις από κινα το Xiaomi mi5 3/32 σε άσπρο. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής miui8 global με ελληνικά , πολύ πιο γρήγορο από όσα αναφέρθηκαν και φυσικά πανέμορφο και ελαφρύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα