Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρακαλώ πείτε μου γνώμες για να αγοράσω ένα οικονομικό smartphone, για την αδερφη μου με τα εξής χαρακτηριστικά:

-υπάρχουν παιδιά στο σπιτι, άρα θα πρεπει να ειναι ανθεκτικο στα χερια τους

-να εχει 2gb μνημη

-στο κουτι να υπαρχουν κ ακουστικα

-να βγαινει κ σε λευκο

-να είναι οσο το δυνατον αξιοπιστο

-να ειναι σχετικα μεσαιου μεγεθους στις 5'' 

εαν υπαρχουν προτασεις ενημερωστε με σας παρακαλω, να παρω ενα αξιοπιστο android.

εγω δουλευω σε mac/ios κλπ κ εχω μεσανυχτα απο android κινητα.... 

σας ευχαριστω πολυ!!!!

Δημοσ.

Lg Nexus 5x (η σειρά Nexus βγαίνει κατευθείαν απο την google οπότε είναι και η πρώτη που παίρνει ενημερώσεις και επιπλέον διαθέτει και το πιο καθαρό android). Το κουτί δεν περιέχει ακουστικά θα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά!

Samsung Galaxy A5 (2016) ωραίο και κομψό τηλέφωνο,μεταλλικό περίβλημα.

Huawei P9 Lite 3gb, μεταλλικό περίβλημα,3gb ram,καλές κάμερες και γρήγορο (απο προσωπική χρήση το ξέρω αυτό).

Τα κινητά θα πρέπει να μπουν σε θήκη σιλικόνης (ή και book) και να φορέσουν tempered glass αν θες να είναι ανθεκτικά στα πεσίματα. 

Και τα 3 βγαίνουν σε άσπρο απο όσο θυμάμαι. 

Δημοσ.

τα 3 παραπάνω που ανέφερε ο stogianz συν το samsung j7 (ελαφρώς κατώτερο των υπολοίπων και ελάχιστα πιο γρήγορο από το Α5 2016)

απλώς να ξέρεις οτι το nexus 5X δεν παίρνει κάρτα sd, αλλά έχει την καλύτερη φωτογραφική και το πιο καθαρό λογισμικό. αν σου αρκούν τα 16GB τότε είσαι κάτω από τα 240€, αλλιώς με τα 32GB έχει γύρω στα 250-260€.

το huawei από οτι ακούω δεν έχει και την καλύτερη κάμερα.

το A5 είναι all around χωρίς να ξεχωρίζει σε κάτι ιδιαίτερα. είναι όμορφο και ποιοτικό.

Κανένα από τα παραπάνω δεν έχει αποσπόμενη μπαταρία

το j7 έχει αποσπόμενη μπαταρία και την μεγαλύτερη (3300) , οχι τόσο καλή ανάλυση(720p αντι 1080p) και φωτογραφική αντίστοιχη του Α5.

αυτά........και εγώ είμαι ανάμεσα σε NEXUS, A5 & j7.

Δημοσ.

Lg Nexus 5x ....

Samsung Galaxy A5 (2016) ωραίο και κομψό τηλέφωνο,μεταλλικό περίβλημα.

Huawei P9 Lite .......

Lg Nexus κ Huawei διαβασα τις χειροτερες κριτικες..... ουτε ασυρματο δεν πιανει μετα το 5μηνο... 

για το samsung που λες δεν το ηξερα καν... σ ευχαριστω παρα πολυ 

Εγώ θα σ πρότεινα ή Α5 ή J7

τα samsung εννοεις; αν τα επαιρνα απο skroutzadiko που λενε EU; τι λες; ποια η διαφορα τους με GR;

Δημοσ.

eu είναι κινητά ανεξάρτητης εισαγωγής από χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης αλλά καλύπτονται από την πανευρωπαϊκή εγγύηση της samsung. Να έχεις υπόψιν οτι σε προϊόντα τέτοια γίνεται επισκευή και όχι αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης.

GR είναι επίσημης ελληνικής αντιπροσωπίας.

Το Moto G4 είναι στην ουσία lenovo που δεν εχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη από συσκευη

Δημοσ.

απ οτι καταλαβα κ διαβασα κριτικες για τα τηλ που αναφερετε, κανενα δεν εχει "ολο το πακετο" σ αυτη τη τιμη. 

το καθενα καπου εχει προβληματα, ειτε σε τεχνικα χαρακτηριστικα ειτε ειναι για τα κλαματα σε περιπτωση επισκευης..... 

αρα;;;; τελικα;;; αγοραζουμε ενα κιν με cross fingers για ενα έτος;; κ γεμιζουμε σκουπιδια..... 

οχι οτι το iphone αξιζει τα λεφτα του... αλλα ανετα αντεχει 3χρονια, δλδ 800€/3= 266 ευρω ανα ετος...

ειναι σαν να αγοραζεις ενα κινητο moto g4 ή lg καθε χρονο.... 

https://www.youtube.com/watch?v=g5uKXJ6AyZw εδω εχει ενα τεστ, στο οποιο δεν ειδα κ τρελες διαφορες... 

σας ευχαριστω παρα πολυ!!!! 

Δημοσ.

Και πιο πάνω να πας πάλι δεν θα βρεις όλο το πακέτο δυστυχώς. Επιλέγεις που πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις. Αν δεν την ενοχλεί το μέγεθος που σε βεβαιώ είναι κάτι που συνηθίζεται αρκετά εύκολα το moto είναι πολύ καλή επιλογή και έχει και δακτυλικό αποτύπωμα που προσωπικά στο nexus μου το βρίσκω πραγματικά πολύ πρακτικό, ενώ μέχρι πριν το χρησιμοποιήσω το θεωρούσα gimmick παρά ουσιαστικό χαρακτηριστικό. Να προσθέσω επίσης πως έχει και γρήγορη φόρτιση που αν δεν κάνω λάθος δεν έχει κανένα από τα άλλα που έχουν προταθεί

• Like 1
Δημοσ.

κι εγω a5 2016 σου πρωτεινω 

σαυτο το video θα δεις οτι to α5 εχει πολυ καλυτερη καμερα απο j7. 

τωρα το αλλο κομματι της ανθεκτικοτητας. κι εγω εχω δυο μωρα στο σπιτι και ηταν ενας λογος που επελεξα το flex 2. ειναι απο τα πιο ανθεκτικα κινητα, πολυ γρηγορο με καλη καμερα αλλα εχει τα προβληματακια του. (οθονη-μπαταρια μαπα) για τη γυναικα ψαχνω να παρω κι εγω το a5 2016 φυσικα με θηκη γιατι ειναι γυαλι. νομιζω για γυναικα ειναι πολυ καλυτερο και απο νεξους 5χ και απο μοτο g4 κυριος σε ντιζαιν.

Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει και τα 3 (εγώ έχω το p9 lite και οι κολλητοί μου τα άλλα a5 και nexus). Το Α5 ειναι το πιο όμορφο απο όλα αλλά μερικές φορές φαίνονται τα 2 gb ram (σπάνια βέβαια αλλά φαίνονται). Το Nexus στα μειον του η πλαστική κατασκευή (δεν δίνει την αίσθηση των άλλων) αλλά το καθαρό android είναι οτι καλυτερο και έχει πολύ καλή κάμερα. Τo P9 lite στα συν του τα 3gb ram που δεν γεμίζουν ποτέ, η μπροστινή του κάμερα είναι πολύ καλή, η πισινή του είναι οκ (οχι καλύτερη όμως του nexus).

Για προβλήματα στο P9 lite δεν ξέρω, δεν έχω παρατηρήσει κάτι :D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...