xristina1234 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας... Ειχα αποφασισει να παρω το xiaomi redmi note 3 pro αλλα καλυτερα να ρωτησω πρωτα... Επειδη θελω να εχει ελληνικα ειναι οντως official αυτη η ρομ (Official DEV Global Rom (OTA update&Greek Language)) η θα εχω θεματα?
meletis_m Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, το θέμα έχει συζητηθεί εδω:http://www.insomnia.gr/topic/598796-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-xiaomi-redmi-note-3-pro/ Ωστόσο θα πρέπει να αλλάξεις τη Rom , γιατί συνήθως τα καταστήματα στην Κίνα γεμίζουν τήν συσκευή με άχρηστες εφαρμογές, για λεπτομέρεις κοίταξε και στην ελληνική κοινότητα της Xiaomi, εχει αναλυτικους οδηγούς
xristina1234 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Κοιταξα αλλα τα φοβαμαι αυτα γιατι δεν εχω ξανακανει... 1
kosmasgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ απο gearbest δύο xiaomi mi note 3 που έχω παραγγείλει ήρθαν πεντακάθαρα χωρίς σαβούρα στο λογισμικό και στα ελληνικά Δεν ασχολήθηκα με rom καθώς ήταν για φίλους μου τα κινητά.
stelios18120 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πες τους ότι θέλεις να έχει από πριν στην παραγγελία σου και θα στο κάνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα