Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τον οτε να καλεσεις τι να σου πει?θα σου πει οτι καποια στιγμη θα μπουν και χλωμο το κοβω να σου πει απο τωρα το ποτε.και ακομα και να στο πει οτι πχ σε δυο μηνες θα μπουν καμπινες παλι απο το τι θα πουν μεχρι το ποτε θα ολοκληρωθει ειναι αλλη ιστορια.εφοσον δεν εχουν αλλαχτει ακομα τα παλια καφαο με καινουρια τοτε εχεις πολυ δρομο μπροστα ακομα.

Με τα Σεπόλια τι γίνεται ρε παιδιά; Έχει καμπίνα Αγ.Μελετίου και Λιοσίων...

http://fttxgr.eu/map?id=3959 αλλά πιο πέρα δεν βλέπω κάτι. Είμαι καμια 400αριά μέτρα απο (260 σε ευθεία) εκεί αλλά δεν δείχνει διαθεσιμότητα για Vodafone. Λέτε να παίζει τίποτα αν καλέσω ΟΤΕ;

Και μπορει να μην υπαρχει ακομα στα σχεδια γιατι μπορει να πεφτουν σε αλλο αστικο κεντρο εκεινα τα σημεια της περιοχης.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και τον οτε να καλεσεις τι να σου πει?θα σου πει οτι καποια στιγμη θα μπουν και χλωμο το κοβω να σου πει απο τωρα το ποτε.και ακομα και να στο πει οτι πχ σε δυο μηνες θα μπουν καμπινες παλι απο το τι θα πουν μεχρι το ποτε θα ολοκληρωθει ειναι αλλη ιστορια.εφοσον δεν εχουν αλλαχτει ακομα τα παλια καφαο με καινουρια τοτε εχεις πολυ δρομο μπροστα ακομα.

Και μπορει να μην υπαρχει ακομα στα σχεδια γιατι μπορει να πεφτουν σε αλλο αστικο κεντρο εκεινα τα σημεια της περιοχης.

Σήμερα είδα πάντως οργασμό εργασιών στην Ευαλκίδου https://www.google.gr/maps/dir//37.9996348,23.7211065/@37.9995798,23.72077,18.58z?hl=en

Σκάβανε και τοποθετούσανε οπτικές ίνες. Έχουνε κλέισει το δρόμο μέχρι 10/5. Δεν έχω δει να πειράζουν καμπίνες ακόμα βέβαια. Απο εκεί είμαι κάτω απο 100 μέτρα. Καλός οιωνός ή μπά;

Δημοσ.

Μπορει να μην ειναι ινα για καινουριο Kv αλλα ινα για καποιον πελατη ή ινα για κορμο δικτυου,.

Σήμερα είδα πάντως οργασμό εργασιών στην Ευαλκίδου https://www.google.gr/maps/dir//37.9996348,23.7211065/@37.9995798,23.72077,18.58z?hl=en

Σκάβανε και τοποθετούσανε οπτικές ίνες. Έχουνε κλέισει το δρόμο μέχρι 10/5. Δεν έχω δει να πειράζουν καμπίνες ακόμα βέβαια. Απο εκεί είμαι κάτω απο 100 μέτρα. Καλός οιωνός ή μπά;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φυσικά ακόμα τίποτα από πΟΤΕ

Θέλω να ρωτήσω ποιος έχει αναλάβει να καλύψει το κέντρο της Αθήνας με οπτική; 

Wind ή Vodafone; 

• Super Moderators
Δημοσ.

Φυσικά ακόμα τίποτα από πΟΤΕ

Θέλω να ρωτήσω ποιος έχει αναλάβει να καλύψει το κέντρο της Αθήνας με οπτική; 

Wind ή Vodafone; 

οποιος και να το παρει εσυ μπορεις να παρεις παλι διαμεσο του παροχου που εχεις οπως αν ηταν Kv του οτε.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο αρχες Μαρτιου και σε μας στην Αλυσιδα εχει αλλαχτει η καμπινα και απλα την κοιταμε την χαιδευουμε μπας και παρει μπρος :P

q4 για vectoring οποτε αναμενουμε

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/9/2016 στις 5:14 ΜΜ, JohnTehGreek είπε

Ε δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα πρέπει να τους αφήσουν. Δεν γίνεται να φτάσουμε 2020 και να έχουμε ακόμα ADSL στο κέντρο της Πρωτεύουσας.

Καλησπέρα, 2021 κεραμεικός ακόμα μόνη επιλογή adsl με μέση ταχύτητα 9mbps.

Δημοσ.

Εγώ στα Σεπόλια βαρέθηκα και απογοητεύτηκα και έβαλα ασύρματο internet.

3 μήνες τώρα πολύ ευχαριστημένος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...