Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το vectoring ειναι μια πονεμενη ιστορια γιατι vdsl μπορει να δινει και καποιος παροχος απο το αστικο κεντρο.παρολα αυτα χρησιμο ειναι .Παντως ασχετα με το vectoring ειναι Must  το να φτιαξει καποιος σωστα την καλωδιωση του χωρις bridge taps.ακομα και vectoring να ενεργοποιηθει και 100 αρι να δωσει ο οτε αν εχεις bridge taps στο σπιτι θα βλεπεις τα Mbit Να φευγουν πεντε πεντε.

Και μόλις είδα πως το καφάο ΜΟΥ είναι στη λίστα που έβγαλε ο ΟΤΕ για το κέντρο Αλυσίδα που θα παίζουν με vectoring (σωστά το λέω)? :)

Βέβαια ...καλό φθινόπωρο! 

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε billdanos που μπορούμε να βρούμε τη λίστα που αναφέρεις; Μένω κ εγώ σε συνοικία του κέντρου, στο Πολύγωνο. Στο διπλανό φόρουμ αναφέρουν ότι ξεκίνησαν τα έργα για το αστικό κέντρο Αλεξάνδρας (για νούμερα 210 64xxxxx), όπου ανήκω κ εγώ. Γνωρίζει κανείς περισσότερα να μας πει;

edit: Τη βρήκα τη λίστα. Το ΑΚ Αλεξάνδρας δεν είναι μέσα σε αυτή.

Επεξ/σία από leonidas_
Δημοσ.

Έπαιρναν χθες τηλέφωνο απο ΟΤΕ και το σήκωσε η μάνα μου.  Της έλεγαν οτι το ίντερνετ στην περιοχή μας έχει αναβαθμιστεί και τέτοιες πίπες.  Άσχετα απο τις βλακείες που έλεγε αυτή, λέτε να το έχουν βάλει στο πρόγραμμα να αναβαθμίσουν; Πρέπει να πάρω ένα τηλέφωνο στο 13888 να ρωτήσω.

Δημοσ.

Φίλε billdanos που μπορούμε να βρούμε τη λίστα που αναφέρεις; Μένω κ εγώ σε συνοικία του κέντρου, στο Πολύγωνο. Στο διπλανό φόρουμ αναφέρουν ότι ξεκίνησαν τα έργα για το αστικό κέντρο Αλεξάνδρας (για νούμερα 210 64xxxxx), όπου ανήκω κ εγώ. Γνωρίζει κανείς περισσότερα να μας πει;

edit: Τη βρήκα τη λίστα. Το ΑΚ Αλεξάνδρας δεν είναι μέσα σε αυτή.

αν δεν δεις σκαψιματα αμα δεν δεις να αλλαζουν καμπινες...... :(

Έπαιρναν χθες τηλέφωνο απο ΟΤΕ και το σήκωσε η μάνα μου.  Της έλεγαν οτι το ίντερνετ στην περιοχή μας έχει αναβαθμιστεί και τέτοιες πίπες.  Άσχετα απο τις βλακείες που έλεγε αυτή, λέτε να το έχουν βάλει στο πρόγραμμα να αναβαθμίσουν; Πρέπει να πάρω ένα τηλέφωνο στο 13888 να ρωτήσω.

να παρει ο οτε να πει οτι θα αναβαθμιστει ειναι παραξενο.να αναβαθμιστηκε και να πηραν για να πλασαρουν vdsl ναι πιο λογικο

Αλυσιδα και γω!! Και είναι η καμπινα μεσα!!!

Χθεσινες φωτογραφιες......η απολυτη χαρα!!!

υπομονη τωρα γιατι πρεπει να γινουν αρκετα πραγματα.να περαστει ινα να αλλαχτει το καφαο να δωθει ρευμα.εχεις κανα δυο μηνες σιγουρα

• Like 1
Δημοσ.

υπομονη τωρα γιατι πρεπει να γινουν αρκετα πραγματα.να περαστει ινα να αλλαχτει το καφαο να δωθει ρευμα.εχεις κανα δυο μηνες σιγουρα

Τοσα χρονια περιμεναμε!!!

Στους 2 και 4 μηνες θα κολλησουμε? :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά τα Κάτω Πατήσια καμία κίνηση ξανά από τον ΟΤΕ.

Για πάμε δυνατά να μπουμε και στο 2018.

Το παίρνω απόφαση σιγά σιγά ότι στο μπουρδΕλλαδισταν θα βγάλω 2025 με 10mbps γραμμή 3 χιλιόμετρα από την Βουλή των Ελλήνων στην καρδιά της Πρωτεύουσας της χώρας.

Πόσα χρόνια θα γελάνε άραγε αν το πω αυτό σε κανέναν Γερμανό, Άγγλο, Σουηδό κτλ.;

Τουλάχιστον αν ήταν πραγματικά μάγκες στον ΟΤΕ θα έριχναν τον λογαριασμό γιατί εκεί είναι το βασικό μου θέμα εμένα. 

Όχι να μου πιάνεις τον κώλο και από υπηρεσίες να μην προσφέρεις τίποτα απολύτως!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μετά τα Κάτω Πατήσια καμία κίνηση ξανά από τον ΟΤΕ.

Για πάμε δυνατά να μπουμε και στο 2018.

Το παίρνω απόφαση σιγά σιγά ότι στο μπουρδΕλλαδισταν θα βγάλω 2025 με 10mbps γραμμή 3 χιλιόμετρα από την Βουλή των Ελλήνων στην καρδιά της Πρωτεύουσας της χώρας.

Πόσα χρόνια θα γελάνε άραγε αν το πω αυτό σε κανέναν Γερμανό, Άγγλο, Σουηδό κτλ.;

Τουλάχιστον αν ήταν πραγματικά μάγκες στον ΟΤΕ θα έριχναν τον λογαριασμό γιατί εκεί είναι το βασικό μου θέμα εμένα. 

Όχι να μου πιάνεις τον κώλο και από υπηρεσίες να μην προσφέρεις τίποτα απολύτως!!!

δεν παιζει να ριξουν ετσι απλα τιμη και ναι πολλες περιοχες θα αργησουν παρα πολυ καιρο ακομα για διαφορους λογους.ειδικα το κεντρο που δεν ειναι τοσο ευκολο να σκαφτει συν οτι εχει σχετικα καλυτερες ταχυτητες απο τα πιο εξω προαστια λογω μικροτερων αποστασεων και παραπανω αστικων κεντρων σε πιο κοντινες αποστασεις.

Δημοσ.

δεν παιζει να ριξουν ετσι απλα τιμη και ναι πολλες περιοχες θα αργησουν παρα πολυ καιρο ακομα για διαφορους λογους.ειδικα το κεντρο που δεν ειναι τοσο ευκολο να σκαφτει συν οτι εχει σχετικα καλυτερες ταχυτητες απο τα πιο εξω προαστια λογω μικροτερων αποστασεων και παραπανω αστικων κεντρων σε πιο κοντινες αποστασεις.

Καλά το ότι δεν θα ρίξουν έτσι την τιμή το ξέρω δεν ζω σε κάποια ονειρικά φτιαγμένο κόσμο.

Επίσης το ότι δεν είναι τόσο εύκολο να σκαφτεί δεν το καταλαβαίνω,

Μια χαρά σκάψανε τα Κατω Πατήσια τα οποία μια χαρά στενούς στενούς δρόμους και πεζοδρόμια έχουν (μένει η Ξαδέρφη μου εκεί και γνωρίζω από πρώτο χέρι).

Όσο για την ταχύτητα δεν θα νιώθω και τυχερός που πιάνω 10 στα 24 και όχι 2-3 όπως πιάνουν στα προάστια...

Τέλος πάντων όπως είπα δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω με το θέμα. Έτσι και αλλιώς δεν με βλέπω να κάθομαι για πολύ ακόμα στο κέντρο με την πρώτη ευκαιρία έχω γίνει λαγός και έχω πάει στον πολιτισμό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλά το ότι δεν θα ρίξουν έτσι την τιμή το ξέρω δεν ζω σε κάποια ονειρικά φτιαγμένο κόσμο.

Επίσης το ότι δεν είναι τόσο εύκολο να σκαφτεί δεν το καταλαβαίνω,

Μια χαρά σκάψανε τα Κατω Πατήσια τα οποία μια χαρά στενούς στενούς δρόμους και πεζοδρόμια έχουν (μένει η Ξαδέρφη μου εκεί και γνωρίζω από πρώτο χέρι).

Όσο για την ταχύτητα δεν θα νιώθω και τυχερός που πιάνω 10 στα 24 και όχι 2-3 όπως πιάνουν στα προάστια...

Τέλος πάντων όπως είπα δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω με το θέμα. Έτσι και αλλιώς δεν με βλέπω να κάθομαι για πολύ ακόμα στο κέντρο με την πρώτη ευκαιρία έχω γίνει λαγός και έχω πάει στον πολιτισμό.

ακομα και στα πατησια ειναι πιο ευκολο να σκαψεις απο οτι να πας να σκαψεις πχ την πανεπιστημιου ή να σκαψεις στο συνταγμα.σιγουρα θα πρεπει να πας μεσα απο στενα και ωρες που θα ειναι πιο χαλαρες αλλιως θα γινει πανικος.δεν ειναι οτι δεν μπορει να γινει απλα ειναι λιγο πιο δυσκολο.συν οτι θα πρεπει να δωθουν και αδειες για να γινει αυτο.και σιγουρα οτι ειναι κεντρο και ειναι δυσκολα τα πραγματα δεν τους δικαιολογει οτι πρεπει να περιμενει καποιος 5 χρονια για να βαλει vdsl.

τωρα για το τυχερος ναι καλο δεν ειναι να συγκρινουμε με τα χειροτερα αλλα με τα καλυτερα απλα το ειπα επειδη πραγματι παρα πολλες περιοχες και ΔΥΣΤΥΧΩΣ παρα πολυς κοσμος ακομα οχι μονο δεν εχει 2-3 Mbit αλλα μπορει να μην εχει καν και adsl οποτε για αυτο λεω τυχερος που εχεις 10.οτι τα 10 ειναι πλεον λιγα και οτι το vdsl θα πρεπει να παει παντου αυτο ναι ειναι το σιγουρο.

επισης οπως εγραψα το κεντρο σε adsl παιζει πολυ καλυτερα απο τις περιοχες πιο εξω λογω οτι ειναι πολυ κοντα τα αστικα κεντρα.δεν εχουν τα θεματα που εχει πχ ο αγιος δημητριος,ο αλιμος,η νεα πεντελη και αλλες περιοχες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άφησα τη Voda και γύρισα στον ΟΤΕ, κυρίως για ...ψυχολογικούς λόγους. Έπαιξε ρόλο βέβαια που μου έκαναν τελική προσφορά οριακά καλύτερη από αυτή της voda. Και τώρα θα περάσει κάνας χρόνος και ακόμη θα περιμένω να ενεργοποιηθεί η νέα καμπίνα έξω από το σπίτι μου... :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με τα Σεπόλια τι γίνεται ρε παιδιά; Έχει καμπίνα Αγ.Μελετίου και Λιοσίων...

http://fttxgr.eu/map?id=3959 αλλά πιο πέρα δεν βλέπω κάτι. Είμαι καμια 400αριά μέτρα απο (260 σε ευθεία) εκεί αλλά δεν δείχνει διαθεσιμότητα για Vodafone. Λέτε να παίζει τίποτα αν καλέσω ΟΤΕ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...