Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον γιατι δεν εχω δει εργασιες κοντα ,, βεβαια αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω ειμαστε κοντα στο Χρηματιστήριο και σε μεγαλες εταιριες δεν εχουμε ακομα vdsl. 

Δηλαδη το ΧΑΑ ειναι με adsl?

Το ΧΑΑ έχει μισθωμένη

(όπως και η κάθε εταιρία πλην την "εταιρία" του Κυρ-Μήτσου)

Δεν υπάρχει καμία εταιρία (μεγαλύτερη από μικρή - ούτε καν μεγάλη) που δεν έχει μισθωμένη ή κάτι με sla και υψηλο uptime. Πόσο μάλλον να έχει adsl ή vdsl. Οτιδήποτε άλλο απλά είναι καρναβάλι-εταιρία και όχι εταιρία (για να το πω ευγενικά).

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω αγ ελευθέριο μένω Πατήσια και έχω δει 20 καμπίνες την τελευταία εβδομάδα

Φιλος που είναι προϊστάμενος στον ΟΤΕ μου είπε μέχρι τέλος 17 θα έχει όλοι η Αθήνα vdsl

Δημοσ.

Φιλος που είναι προϊστάμενος στον ΟΤΕ μου είπε μέχρι τέλος 17 θα έχει όλοι η Αθήνα vdsl

Να το δω και να μην το πιστέψω.

Δημοσ.

Και εγώ αυτό φαντάζομαι.

Ε του κερατά αν βγάλουμε ΚΑΙ το 2018 με 24αρα.

Αλλά μάλλον ισχύει γιατί και εγώ βλέπω γρήγορους προόδους επί του θέματος.

Ήδη από Κάτω ΠΑτήσια μέχρι Αγ. Νικόλαο έχουν τοποθετηθεί οι καμπίνες άρα θα δούμε φως και εμείς στο κέντρο.

Δημοσ.

Τώρα που κοίταξα διαθεσιμότητα στο site του ΟΤΕ μου λέει "Το αίτημά σας θα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο. Καλέστε μας στο 13888." παλιότερα έλεγε μη διαθέσιμο οπότε ίσως να έχουν προγραμματίσει κάποτε να βάλουν και σε εμας.

Δημοσ.

Εμένα πάλι τα τσακάλια στον ΟΤΕ έχουν κάνει λάθος και μου βγάζει πάντα 

"Υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σας"

Οπότε εγώ περιμένω απλά να δω την καμπίνα να αλλάζει γιατί άλλο τρόπο να ενημερωθώ δεν έχω..

Αλλά πιστεύω αφού άλλαξε και το Status διαθεσιμότητας όλα έχουν μπει σε τελική ευθεία δεν μπορεί να τους ήρθε ξαφνικά.

Έτσι και αλλιώς το θεωρώ αδύνατο να καλύψουν μόνο ένα κομμάτι του δήμου, αφού πήρανε την άδεια (προφανώς) θα καλύψουν παντού.

Το μόνο που μου φαίνεται περίεργο είναι πως δεν έχει γίνει (ή δεν έχω διαβάσει τουλάχιστον) κάποια συγκεκριμένη ανακοίνωση από τον ΟΤΕ που να λέει για τα έργα στον Δήμο Αθηναίων.

Δημοσ.

Πριν μας αλλάξουν το καφάο με νέο, κλείδωνα κάπου στα 9-10, τα 14 ήρθαν μετά την ...ανακαίνιση! :)

πολλα παλια καφαο ηταν με βιδες οποτε παιζαν και οξειδωσεις.τα νεα ειναι με ρεγκλετες οποτε σιγουρα βοηθαει

εμενα με forthnet κλειδωνει στα 15 πριν με οτε ημουν 17

μιλα με Forthnet να δεις σε τι Profile εισαι.ρωτα σε τι dslam εισαι.αν εισαι σε siemens ζητα Free profile δηλαδη 6 margin.αν εισαι σε alcatel ζητα Free no rfi για να παρεις τα μεγιστα γιατι κανονικα η forthnet σε κλειδωνει με 6 margin ενω ο οτε με 9 οποτε θα πρεπε να εχεις καλυτερη ταχυτητα με forthnet.

επειδή τις τελευταίες δύο εβδομάδες υπάρχει μία αστάθεια στην ταχύτητα που κατεβάζω ενώ η ταχύτητα που κλειδώνει το modem είναι σταθερή (== αρκετά errors), επικοινώνησα με τον πάροχο μου (Vodafone) και με ενημέρωσαν ότι εδώ και δύο εβδομάδες έχουν ξεκινήσει εργασίες "αναβάθμισης δικτύου". Δεν κρατήθηκα και ρώτησα κατευθείαν αν αυτό αφορά VDSL. Η απάντηση ήταν θετική!!! Μου είπε ότι οι εργασίες θα τελειώσουν σε 2-3 εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα το βγάλουμε με VDSL :D

περιοχή: Ακαδημία Πλάτωνος.

η ασταθεια στην ταχυτητα σιγουρα δεν παιζει ρολο με τις εργασιες για vdsl.αναβαθμιση στο δικτυο τους σαν bandwidth ναι παιζει.μαλολον κατι μπερδεψε ο υπαλληλος

και εμένα δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου... Σε επόμενη μου κλήση, ρώτησα άλλον υπάλληλο για το αν τα έργα αναβάθμισης δικτύου στην περιοχή αφορούν VDSL και μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι. Μάλλον παραπληροφόρηση από τον πρώτο υπάλληλο. Τσάμπα χαρήκαμε από ότι φαίνεται... :(

αν δεις καμπινες ή εργασιες στα καφαο τοτε εισαι σε καλο δρομο

Μαλλον γιατι δεν εχω δει εργασιες κοντα ,, βεβαια αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω ειμαστε κοντα στο Χρηματιστήριο και σε μεγαλες εταιριες δεν εχουμε ακομα vdsl. 

Δηλαδη το ΧΑΑ ειναι με adsl?

οπτικες ινες,ασυρματικα.το χαα εχει και Datacenter

μακαρι αλλα ολα σχετικα σε αυτην την χωρα.

Και εγώ αυτό φαντάζομαι.

Ε του κερατά αν βγάλουμε ΚΑΙ το 2018 με 24αρα.

Αλλά μάλλον ισχύει γιατί και εγώ βλέπω γρήγορους προόδους επί του θέματος.

Ήδη από Κάτω ΠΑτήσια μέχρι Αγ. Νικόλαο έχουν τοποθετηθεί οι καμπίνες άρα θα δούμε φως και εμείς στο κέντρο.

ελλαδα ειμαστε ποτε μην λες ποτε.γραφειοκρατικα εμποδια απειρα

Οπότε εγώ περιμένω απλά να δω την καμπίνα να αλλάζει γιατί άλλο τρόπο να ενημερωθώ δεν έχω..

Αλλά πιστεύω αφού άλλαξε και το Status διαθεσιμότητας όλα έχουν μπει σε τελική ευθεία δεν μπορεί να τους ήρθε ξαφνικά.

Έτσι και αλλιώς το θεωρώ αδύνατο να καλύψουν μόνο ένα κομμάτι του δήμου, αφού πήρανε την άδεια (προφανώς) θα καλύψουν παντού.

Το μόνο που μου φαίνεται περίεργο είναι πως δεν έχει γίνει (ή δεν έχω διαβάσει τουλάχιστον) κάποια συγκεκριμένη ανακοίνωση από τον ΟΤΕ που να λέει για τα έργα στον Δήμο Αθηναίων.

Μηπως εννοουν απο το αστικο κεντρο ή μηπως εχουν αλλαχτει ελαχιστα καφαο?

επισης δεν σημαινει οτι θα γινουν ολα μαζι.ενα αστικο κεντρο μπορει να δινει σεπαραπανω απο μια περιοχες ή μια περιοχη μπορει να ανηκει σε παραπανω απο ενα αστικα κεντρα.

• Like 1
Δημοσ.

πολλα παλια καφαο ηταν με βιδες οποτε παιζαν και οξειδωσεις.τα νεα ειναι με ρεγκλετες οποτε σιγουρα βοηθαει

μιλα με Forthnet να δεις σε τι Profile εισαι.ρωτα σε τι dslam εισαι.αν εισαι σε siemens ζητα Free profile δηλαδη 6 margin.αν εισαι σε alcatel ζητα Free no rfi για να παρεις τα μεγιστα γιατι κανονικα η forthnet σε κλειδωνει με 6 margin ενω ο οτε με 9 οποτε θα πρεπε να εχεις καλυτερη ταχυτητα με forthnet.

η ασταθεια στην ταχυτητα σιγουρα δεν παιζει ρολο με τις εργασιες για vdsl.αναβαθμιση στο δικτυο τους σαν bandwidth ναι παιζει.μαλολον κατι μπερδεψε ο υπαλληλος

αν δεις καμπινες ή εργασιες στα καφαο τοτε εισαι σε καλο δρομο

οπτικες ινες,ασυρματικα.το χαα εχει και Datacenter

μακαρι αλλα ολα σχετικα σε αυτην την χωρα.

ελλαδα ειμαστε ποτε μην λες ποτε.γραφειοκρατικα εμποδια απειρα

Μηπως εννοουν απο το αστικο κεντρο ή μηπως εχουν αλλαχτει ελαχιστα καφαο?

επισης δεν σημαινει οτι θα γινουν ολα μαζι.ενα αστικο κεντρο μπορει να δινει σεπαραπανω απο μια περιοχες ή μια περιοχη μπορει να ανηκει σε παραπανω απο ενα αστικα κεντρα.

Τώρα τους ζήτησα να με κατεβάσουν πάλι στο 6 και έχω 18800 και περιμένω να δω πως θα πάει

Δημοσ.

τωρα μαλιστα.μαλλον ειχες καποιο Profile γιατι οπως εγραψα ο οτε δινει 9 Margin και η forthnet 6 Οποτε θα πρεπει να συγχρονιζεις περισσοτερο με forthnet ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ>αν δεν γινεται ειτε καποιο Profile που υπαρχει με αλλο Margin ειτε εισαι σε alcatel dslam και δεν εισαι σε no rfi profile οποτε δεν παιρνεις το max.

Τώρα τους ζήτησα να με κατεβάσουν πάλι στο 6 και έχω 18800 και περιμένω να δω πως θα πάει

Δημοσ.

τωρα μαλιστα.μαλλον ειχες καποιο Profile γιατι οπως εγραψα ο οτε δινει 9 Margin και η forthnet 6 Οποτε θα πρεπει να συγχρονιζεις περισσοτερο με forthnet ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ>αν δεν γινεται ειτε καποιο Profile που υπαρχει με αλλο Margin ειτε εισαι σε alcatel dslam και δεν εισαι σε no rfi profile οποτε δεν παιρνεις το max.

και παλιά τόσο είχα αλλά έκανε αποσύνδεση και μου ανέβασαν το προφίλ. Ήταν πριν ένα χρόνο τώρα περιμένω να δω πως θα πάει. Με ΟΤΕ σε προφίλ 9 είχα 17 με forthnet 15
Δημοσ.

ναι αν παιζουν αποσυνδεσεις εκει μπορει να σου αλλαξουν Profile αν τους το πεις για μεγαλυτερη σταθεροτητα.μιρκες διαφορες εινα παντα λογικες αφου αλλη μαρκα dslam εχει ο καθε παροχος + διαφορετικο εξοπλισμο στον πελατη,

υπαρχουν και καποιες αλλες λεπτομερειες που μπορει να κανουν διαφορα ταχυτητας αναμεσα σε παροχους αλλα μην μπλεξουμε παραπανω.

Δημοσ.

Απαντώ σε σένα αλλά απευθύνομαι και σε όποιον διαβάζει. Η "διαθεσιμότητα" στο site της cosmote έχει αρκετά λάθη στα οποία για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να τα αναλύσω εδώ. Θα πρότεινα στον καθένα να μην βασίζεται και να μιλήσει με agent του front office στο 13888. Και επειδή δεν ξέρω και που θα πέσει, καλύτερα με να μιλήσει με δύο. Υπάρχουν άλλοι τρόποι και μέσω του crm και μέσω άλλων εφαρμογών ώστε να σου πουν με σιγουριά για την διαθεσιμότητα.

Δυστυχώς το site είναι άθλιο και συν τοις άλλοις δεν έχει λάθη μόνο στη διαθεσιμότητα αλλά και αλλού.

• Super Moderators
Δημοσ.

λαθη σιγουρα θα γινονται.απλα και ο καθενας μας μπορει να δει αν γυρω του εχουν αλλαξει  τα παλια καφαο στα νεα 

Και μόλις είδα πως το καφάο ΜΟΥ είναι στη λίστα που έβγαλε ο ΟΤΕ για το κέντρο Αλυσίδα που θα παίζουν με vectoring (σωστά το λέω)? :)

Βέβαια ...καλό φθινόπωρο! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...