Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 η ασπρη μερα πλησιαζει. Πλησιάζει? Γιατί ακούω κάτι για 5-6 μήνες μέχρι να ξεκινήσει η διάθεση των νέων υπηρεσιών από τη στιγμή της εγκατάστασης της νέας καμπίνας... Βάλε και το γεγονός πως είμαι στο δίκτυο της Vodafone...
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Πλησιάζει? Γιατί ακούω κάτι για 5-6 μήνες μέχρι να ξεκινήσει η διάθεση των νέων υπηρεσιών από τη στιγμή της εγκατάστασης της νέας καμπίνας... Βάλε και το γεγονός πως είμαι στο δίκτυο της Vodafone... Ναι θελει μερικους μηνες.να μπει η καμπινα,να μπουν οι νεες ρεγκλετες που αντικαθηστουν τις παλιες το οποιο γινεται γρηγορα.μετα πρεπει να μπει το dslam,να περαστει η ινα και να δωθει και ρευμα στην καμπινα.οποτε αυτα θα ειναι 2-3 μηνες σιγουρα .για αυτο και το πλησιαζει.απλα ερχεται λιγο αργα οπως ολα. 1
Silverage Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δίπλα είμαστε σχεδόν. Λες να φέρουν και σε μας; Ελπίζω γιατί προχθες ξαφνικά μπαινω στο router και έλεγε ταχύτητα 480/400 (!) για 2-3 ώρες και δεν έμπαινε ούτε google.
VFerF1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ναι θελει μερικους μηνες.να μπει η καμπινα,να μπουν οι νεες ρεγκλετες που αντικαθηστουν τις παλιες το οποιο γινεται γρηγορα.μετα πρεπει να μπει το dslam,να περαστει η ινα και να δωθει και ρευμα στην καμπινα.οποτε αυτα θα ειναι 2-3 μηνες σιγουρα .για αυτο και το πλησιαζει.απλα ερχεται λιγο αργα οπως ολα. Φίλε οταν λες καινούργιες ρεγκλέτες εννοείς στον κατανεμητή της κάθε πολυκατοικίας ? Εμάς πριν λίγο καιρό αντικατέστησαν το παλιό καφάο με καμπίνα kv. Η πολυκατοικία μας έχει αρχαίες σιδερένιες ρεγκλέτες. Θα πρέπει να τις αλλάξουν αυτές?
overpower Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Το κέρατο μου δηλαδή, να ζούσα σε κανα χωριό πάνω σε βουνό να το καταλάβαινα. Αλλά στο κέντρο της Αθήνας; Πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να βρεις vdsl πανω σε βουνο παρα στο κεντρο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να βρεις vdsl πανω σε βουνο παρα στο κεντρο Μην το γελάς! Εγώ στο κέντρο της Αθήνας έχω μόνο adsl και κλειδώνω στα 14 με το ζόρι και η μάνα μου στο χωριό έχει VDSL...
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δίπλα είμαστε σχεδόν. Λες να φέρουν και σε μας; Ελπίζω γιατί προχθες ξαφνικά μπαινω στο router και έλεγε ταχύτητα 480/400 (!) για 2-3 ώρες και δεν έμπαινε ούτε google. αυτο με το συγχρονισμο ή απλα ετυχε ή καποια βλαβη. Φίλε οταν λες καινούργιες ρεγκλέτες εννοείς στον κατανεμητή της κάθε πολυκατοικίας ? Εμάς πριν λίγο καιρό αντικατέστησαν το παλιό καφάο με καμπίνα kv. Η πολυκατοικία μας έχει αρχαίες σιδερένιες ρεγκλέτες. Θα πρέπει να τις αλλάξουν αυτές? οχι στο Kv εννοω.τις ρεγκλετες στην πολυκατοικια για να τις αλλαξουν αστα να πανε.στα Kv σε καποιες περιπτωσεις τις αλλαζουν οταν πχ ειναι σιδερενιες με βιδες. Πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να βρεις vdsl πανω σε βουνο παρα στο κεντρο στο κεντρο δεν ειναι ευκολο να σκαψεις κιολας ειδικα σε κεντρικους δρομους Μην το γελάς! Εγώ στο κέντρο της Αθήνας έχω μόνο adsl και κλειδώνω στα 14 με το ζόρι και η μάνα μου στο χωριό έχει VDSL... το 14 ειναι πολυ μια χαρα.τι να πουν αλλοι που ειναι στα 2-3 Mbit 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 το 14 ειναι πολυ μια χαρα.τι να πουν αλλοι που ειναι στα 2-3 Mbit Πριν μας αλλάξουν το καφάο με νέο, κλείδωνα κάπου στα 9-10, τα 14 ήρθαν μετά την ...ανακαίνιση!
l337 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μην το γελάς! Εγώ στο κέντρο της Αθήνας έχω μόνο adsl και κλειδώνω στα 14 με το ζόρι και η μάνα μου στο χωριό έχει VDSL... Μη σου φαίνεται περίεργο, είναι απολύτως λογικό αυτό που αναφέρεις. Πριν μας αλλάξουν το καφάο με νέο, κλείδωνα κάπου στα 9-10, τα 14 ήρθαν μετά την ...ανακαίνιση! Μάλιστα θα είχες περισσότερα mbps και όχι απλά τα 14 τα οποία μπήκαν με τον κόφτη που αναγκάστηκε να βάζει η cosmote (14-16 mbps για την ακρίβεια) λόγω του Κανονισμού Διαχείρισης Φάσματος και Έγχυσης Ισχύος στο Δίκτυο Πρόσβασης.
speedman_26 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 εμενα με forthnet κλειδωνει στα 15 πριν με οτε ημουν 17
katsikoula Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 επειδή τις τελευταίες δύο εβδομάδες υπάρχει μία αστάθεια στην ταχύτητα που κατεβάζω ενώ η ταχύτητα που κλειδώνει το modem είναι σταθερή (== αρκετά errors), επικοινώνησα με τον πάροχο μου (Vodafone) και με ενημέρωσαν ότι εδώ και δύο εβδομάδες έχουν ξεκινήσει εργασίες "αναβάθμισης δικτύου". Δεν κρατήθηκα και ρώτησα κατευθείαν αν αυτό αφορά VDSL. Η απάντηση ήταν θετική!!! Μου είπε ότι οι εργασίες θα τελειώσουν σε 2-3 εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα το βγάλουμε με VDSL περιοχή: Ακαδημία Πλάτωνος. 1
iordanis78 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέσα σε 3 μέρες έκλεισαν της καμπίνες η του ΟΤΕ έτοιμες για ρεύμα λέμε
Eliaskat Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 επειδή τις τελευταίες δύο εβδομάδες υπάρχει μία αστάθεια στην ταχύτητα που κατεβάζω ενώ η ταχύτητα που κλειδώνει το modem είναι σταθερή (== αρκετά errors), επικοινώνησα με τον πάροχο μου (Vodafone) και με ενημέρωσαν ότι εδώ και δύο εβδομάδες έχουν ξεκινήσει εργασίες "αναβάθμισης δικτύου". Δεν κρατήθηκα και ρώτησα κατευθείαν αν αυτό αφορά VDSL. Η απάντηση ήταν θετική!!! Μου είπε ότι οι εργασίες θα τελειώσουν σε 2-3 εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα το βγάλουμε με VDSL περιοχή: Ακαδημία Πλάτωνος. που βρε γειτονα ? δεν εχω δει εργασιες καπου στην περιοχη μας
katsikoula Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 που βρε γειτονα ? δεν εχω δει εργασιες καπου στην περιοχη μας και εμένα δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου... Σε επόμενη μου κλήση, ρώτησα άλλον υπάλληλο για το αν τα έργα αναβάθμισης δικτύου στην περιοχή αφορούν VDSL και μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι. Μάλλον παραπληροφόρηση από τον πρώτο υπάλληλο. Τσάμπα χαρήκαμε από ότι φαίνεται...
Eliaskat Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μαλλον γιατι δεν εχω δει εργασιες κοντα ,, βεβαια αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω ειμαστε κοντα στο Χρηματιστήριο και σε μεγαλες εταιριες δεν εχουμε ακομα vdsl. Δηλαδη το ΧΑΑ ειναι με adsl?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα