Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να ξεκίνησαν οι διαδικασίες στα Κάτω Πατήσια - Αγιο Νικόλαο σημαίνει ότι κάπως τα βρήκανε τελικά Δήμος - ΟΤΕ άρα κουτσά στραβά κάτι θα γίνει στο κέντρο.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν σκάψουνε και προς την περιοχή μου σύντομα τουλάχιστον, εγώ θα μπορώ να πάρω VDSL από το νέο καφάο το οποίο από ότι υπολόγισα είναι στα 800-900 μέτρα απόσταση από εμένα (100% κάτω από 1 χιλιόμετρο).

• Super Moderators
Δημοσ.

Ανήκεις σε KV που είναι 800-900 μέτρα μακρυά? Για κάποιο λόγο δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά ότι παίζεις σε αυτό...

Δημοσ.

Όχι, αλλά οι καμπίνες δεν πιάνουν σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου; 

Όπως και να έχει ξέχνα το, έτσι και αλλιώς για να τοποθετούν καμπίνα στα 800μ θα έρθουν και από εδώ σίγουρα. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, αλλά οι καμπίνες δεν πιάνουν σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου;

Τι εννοείς? Αν εξυπηρετούν για τηλέφωνο/σύνδεση ή να δίνουν vdsl σε ακτίνα 1km?

• Super Moderators
Δημοσ.

30αρι και όχι με σίγουριά στα 29999 για τέτοια απόσταση.

Βέβαια θα υπάρχουν κι άλλα KV ανάμεσα, είναι σίγουρο ειδικά για αστικές περιοχές, ειδικά για τις πυκνοκατοικημένες.

Δημοσ.

30αρι και όχι με σίγουριά στα 29999 για τέτοια απόσταση.

Βέβαια θα υπάρχουν κι άλλα KV ανάμεσα, είναι σίγουρο ειδικά για αστικές περιοχές, ειδικά για τις πυκνοκατοικημένες.

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες.

Τελικά γίνεται να παίρνω VDSL από καφάο που είναι σε μια σχετικά μεγάλη απόσταση;

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρώτον δεν θα ανήκεις σε αυτό. Οπότε από την στιγμή που ανήκεις σε άλλο, "μετακόμιση" δεν παίζει.

Δεύτερον, αν για θεωρητικούς λόγους λέγαμε ότι άνηκες σε αυτό, η απόσταση είναι αρκετά μεγάλη που δεν είναι σίγουρα ούτε τα 30mbps...

Δημοσ.

Σημερα βγηκα μια βολτα με τα ποδια αγ.ελεθεριο πατησια και ειδα καινουργιες καμπινες και συνεργια του οτε να σκαβουν σε αλλα 4 καφαο παλια  απο την μερια της αχαρνων οποτε ξεκινισαν την περιοχη και πολυ γρηγορα το πανε μου φαινετε

Δημοσ.

Σημερα βγηκα μια βολτα με τα ποδια αγ.ελεθεριο πατησια και ειδα καινουργιες καμπινες και συνεργια του οτε να σκαβουν σε αλλα 4 καφαο παλια  απο την μερια της αχαρνων οποτε ξεκινισαν την περιοχη και πολυ γρηγορα το πανε μου φαινετε

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το "εγκατάσταση νέων καμπινών" δεν σημάινει οτι θα υπάρχει απαραίτητα και vdsl στην περιοχή...Στο Καλαμάκι π.χ. έχει κανούργιες καμπίνες από το 2015 αλλά VDSL γιοκ, ενώ το ADSL πάνω από 7-8 δεν πάει ούτε με σφαίρες (απόσταση 1,5 ΚΜ από το κέντρο που βρίσκεται στην πικροδάφνη).

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο Καλαμάκι π.χ. έχει κανούργιες καμπίνες από το 2015 αλλά VDSL γιοκ

Δεν βγάζει δλδ διαθεσιμότητα ο ΟΤΕ ενώ έχουν τελειώσει τα έργα από το 15?

Δημοσ.

Για να ξεκίνησαν οι διαδικασίες στα Κάτω Πατήσια - Αγιο Νικόλαο σημαίνει ότι κάπως τα βρήκανε τελικά Δήμος - ΟΤΕ άρα κουτσά στραβά κάτι θα γίνει στο κέντρο.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν σκάψουνε και προς την περιοχή μου σύντομα τουλάχιστον, εγώ θα μπορώ να πάρω VDSL από το νέο καφάο το οποίο από ότι υπολόγισα είναι στα 800-900 μέτρα απόσταση από εμένα (100% κάτω από 1 χιλιόμετρο).

δεν μπορεις να παρεις απο αλλο καφαο περα απο αυτο που ανηκεις οποτε ακομα και αν εχει αλλαχτει αλλο καφαο οχι δεν γινεται να παρεις απο εκει.

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το "εγκατάσταση νέων καμπινών" δεν σημάινει οτι θα υπάρχει απαραίτητα και vdsl στην περιοχή...Στο Καλαμάκι π.χ. έχει κανούργιες καμπίνες από το 2015 αλλά VDSL γιοκ, ενώ το ADSL πάνω από 7-8 δεν πάει ούτε με σφαίρες (απόσταση 1,5 ΚΜ από το κέντρο που βρίσκεται στην πικροδάφνη).

υποτιθεται οτι οι καμπινες για αυτο φτιαχνονται για vdsl .εκτος αν εχουν θεματα σε ρευματοδοτηση ή για την οπτικη ινα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άλλαξαν το ΚΑΦΑΟ που έχω απέναντι από την πολυκατοικία μου στα Κ.Πατήσια με νέα high tech στην οποία τερμάτισαν και οπτικές ίνες! Άντε γιατί η "Αλυσίδα" που ανήκω, ήταν ξεχασμένη από Θεούς και ανθρώπους... :P

Δημοσ.

η ασπρη μερα πλησιαζει.

Άλλαξαν το ΚΑΦΑΟ που έχω απέναντι από την πολυκατοικία μου στα Κ.Πατήσια με νέα high tech στην οποία τερμάτισαν και οπτικές ίνες! Άντε γιατί η "Αλυσίδα" που ανήκω, ήταν ξεχασμένη από Θεούς και ανθρώπους... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...