Bakxos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ψάχνω ένα smartwatch που θέλω να έχει τα εξής 1. Ράδιο 2. Μέτρηση καρδιακών παλμών 3.GPS 4. Bluetooth. Αυτά τα θεωρώ βασικά ώστε να σταματήσω να κουβαλώ κινητό για να ακούω και λίγο μουσική όταν τρέχω ή περπατάω Υπάρχει κάτι τέτοιο; το δύσκολο είναι το ράδιο απο ότι καταλαβαίνω.
stelios18120 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βασικά πάνω κάτω ολα από 40-45€ και πάνω τα έχουν όλα αυτα Τωρα είναι θέμα γούστου τι θα διάλεξεις εσυ (Ράδιο 100% δύσκολο να βρεις ) Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2016 από stelios18120
beeblebrox Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) http://m.gearbest.com/smart-watch-phone/pp_397744.html Τσεκαρε αυτο, το σκεφτομαι σοβαρα κ εγω για τους ιδιους λογους. Γνωριζει κανεις αν μπορει να καταγραφει GPS + heart rate ταυτοχρονα στο τρεξιμο (η λογικη λεει οτι θα μπορει) και να μην βασιζεται δλδ στο pedometer γτ εχω δει σε κριτικες αποκλιση της ταξεως 30% με pedometer Επισης δεν αναφερει τα ελληνικα στις γλωσσες, θα μπορει να δειχνει ελληνικους χαρακτηρες; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2016 από beeblebrox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα