DJJordan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, μου δώσανε να δω τι έχει ένα lenovo A850+ χωρις να μου διευκρινήσουν το πρόβλημα, από ότι κατάλαβα ειναι φορτωμένο με ιους σε τετοιο βαθμό που ειναι αδύνατος κάθε χειρισμός της συσκευής, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το factory menu, ξεκίνησα τη συσκευή απο την αρχή, αλλά με το που πηρε σημα wifi, αρχισε να κατεβάζει πορνογραφικό περιεχόμενο και να πετάει συνέχεια διαφημήσεις υπάρχει περίπτωση να του εχουν περάσει μολυσμένη rom;
Sheogorath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Φορμάτ. Απο την αρχή. Kαι ξανά εργοστασιακή ρομ με bootloader... Κάτι τέτοιες περιπτώσεις στην πυρά και ξεμπέρδεψες.
rafinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ασφαλή λειτουργία και τρέξε το malwarebytes και το adwcleaner.
11demian111 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ασφαλή λειτουργία και τρέξε το malwarebytes και το adwcleaner.Ασφαλη λειτουργία σε ταμπλετα πως?
DJJordan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ασφαλη λειτουργία σε ταμπλετα πως? ελα ντε, κολλησα κ εγω, (κινητο ειναι, οχι ταμπλετ) τελικα περασα τη δικη του ρομ, τελος με τον ιο αλλα εχει μονο αγγλικα και κινεζικα στο πληκτρολογιο, τωρα ψαχνω να του περασω καμια πολυγλωσση
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Υπαρχει safe mode και στο ανδροιδ. Η Samsung το χρησιμοποιει οπως και η LG στο g5 τουλαχιστον που εχω... Οδηγιες εδω http://www.greenbot.com/article/2923927/how-to-restart-your-android-phone-into-safe-mode.html Και η αποδειξη Σορρυ για το αναποδο...λολ
rafinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά άσχετο... δεν παρατήρησα καν ότι μιλάμε για κινητό... τραγικός! Μουτζώστε παρέα!
AggelosTz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εμ αφού τα παίρνουν για να κατεβάζουν τσοντες χαχαχα
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εμ αφού τα παίρνουν για να κατεβάζουν τσοντες χαχαχα Πιο γραφικος πεθαινεις.... Ποιος λεει οτι κατεβαζοντας τσοντες κολλας ιους;
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ε καλά τέτοια site (ακούγεται ότι) έχουν πολλά τέτοια. Κυρίως αν κλικάρεις οπουδήποτε
DJJordan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, τελικά του πέρασα αυτό: http://www.needrom.com/download/lenovo-a850-multilang-gapps-root/ και αφού το δούλεψα 2 μέρες για να βεβαιωθώ ότι είναι οκ το έδωσα πίσω, μετά από 3-4 μέρες που μου λέει ότι του δούλευε κανονικά, παρουσίασε ένα πρόβλημα και σταμάτησε να λειτουργεί η αφή στα κουμπιά του κάτω μέρους τη οθόνης, υπάρχει περίπτωση να φταίει η rom; ή μου λέει ιστορίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα