Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα pc με εγκατααστεμενα 4 gb ram εκ των οποιων διαβαζονται τα 2. 

Αν αφαιρεσω τα 2gb (2 ραμ του 1νος ) θα πηγαινει καλυτερα το pc;

Θα εχει δηλαδη παλι 2 gb αλλα δεν θα χρειαζεται να προσπαθει να διαβασει και τα αλλα 2. 

Τι λετε;

Δημοσ.

Εχω ενα pc με εγκατααστεμενα 4 gb ram εκ των οποιων διαβαζονται τα 2. 

Αν αφαιρεσω τα 2gb (2 ραμ του 1νος ) θα πηγαινει καλυτερα το pc;

Θα εχει δηλαδη παλι 2 gb αλλα δεν θα χρειαζεται να προσπαθει να διαβασει και τα αλλα 2. 

Τι λετε;

Fuck Logic!!!

Να φανταστώ έχεις windows 32bit?

Δημοσ.

Oχι 64bita ειναι και η μητρικη υποστηριζει 4gb. 

Αρχικα λεει 4gb και σε παρενθεση 2gb διαθεσιμα. Στα bios διαβαζονται τα 2 μονο. Και οι 4ρις ειναι ιδιου χρονισμου mhz κλπ εκτος απο μαρκα. 

Το εψαξα καιρο και δεν βρηκα καποια λυση οποτε σχετικα με το ερωτημα μου;;

Δημοσ.

αν η μητρική ειναι με 775 chipset υπάρχει περιορισμός γι αυτό ρώτησα για μητρική

κοινώς για να δει και τα 4 στικ θα πρέπει να έχουν τσιπάκια μόνο απο τη μια μεριά

4 ραμ με 1 σειρα τσιπ = 4 ραμ διαβάζει το σύστημα.

Αν έχεις 2 με 2 σειρες τσιπ και είναι στο channel A δεν θα μπορέσει να δει τις υπόλοιπες.

Αν δεν ισχύει κάτι για το παραπάνω,δες αν υπάρχει επιλογή memory remap στο bios.

• Like 1
Δημοσ.

775 εχω. τωρα αυτες που φοραω εχουν τσιπ και απο τις 2 πλευρες και τις διαβαζει κανονικα (η καθεμια απο 1 gb)

oποτε οι αλλες 2 που εβγαλα δεν μου προσεφεραν κατι παραπανω. Το θεμα ειναι αργουσαν καθολου το pc η δεν επαιζαν καν ρολο;

Δημοσ.

Οι άλλες που έβαλες δεν μπορούν να διαβαστούν δυστυχώς.

όχι δεν σου προσφέρουν κάτι,ούτε καθυστερούν τον υπολογιστή ούτε κάτι άλλο.

Αν θες παραπάνω ραμ θα πρέπει να πάρεις με τσιπ στη μια μεριά μόνο και να βγάλεις αυτές που έχεις τώρα.

Δημοσ.

Στο έχουμε  ξαναπεί, το τσιπάκι διαβάζει μόνο 4 πλευρές ramchips οπότε με τις δύο διπλές το γέμισες. Αυτό που θέλει είναι είτε 2 δυάρες ή 4 μονές με μόνο στην μια πλευρά τσιπάκια.

Δημοσ.

number of modules ---1

υποθετω οτι ειναι ο αριθμος των τσιπ που λεγαμε η ειναι η επιλογη DDR2 FB-DIMM SDRAM;

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=ram%20ddr2&_dcat=170083&Number%2520of%2520Modules=1&rt=nc&_trksid=p2045573.m1684

Eπισης η MB εχει αυτες τις συνιστωμενες συχνοτητες Support for DDR2 667/533 MHz memory modules

Η μεγαλυτερη ειναι καλυτερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...