Deffensor Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα τον τελευταίο καιρό ορισμένες στιγμές εκεί που βλέπω βιντεάκια στο youtube το pc μου crashάρει χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι όπου και αναγκάζομαι να τον σβήσω από το κουμπάκι και να τον ανοίξω κανονικά. Το pc δεν έχει κολλήσει ούτε σε ταινίες ούτε σε παιχνίδια ποτέ μόνο στο youtube.Γνωρίζει κάποιος μια λύση έχω ψάξει διάφορες λύσεις αλλά δεν δούλεψε καμιά.
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Έλεγξε τον δίσκο σου αν έχεις σκληρό με το HD Sentinel και το HDD regenerator.
Deffensor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τον τσέκαρα και είναι μια χαρά... Πιστεύω ο,τι μπορεί να είναι και θέμα τροφοδοτικού αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος
ss13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τι λειτουργικό έχεις ; Πόση μνήμη έχεις ; Τι περιηγητή χρησιμοποιείς ;
taslikos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 κανε καθαρισμο του browser σου. περνα google chrome αν εχεις κατι αλλο.
vste Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αν εχεις AMD apu τυπου e350 το εχω δει να συμβαινει σε win 10. Για καποιο λογο ενα component των catalyst (amd accelerated video η καπως ετσι) γινεται corrupt με αποτελεσμα να παγωνει το pc οποτε παιζει videos εκτος και αν το γυρισεις σε software decoding. Πληρη απεγκατασταση των catalyst και εγκατασταση των τελευταιων το φτιαχνει. Δεν ξερω τι pc εχεις αλλα αν εχεις AMD γραφικα τσεκαρε το.
Deffensor Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τι λειτουργικό έχεις ; Πόση μνήμη έχεις ; Τι περιηγητή χρησιμοποιείς ; Έχω windows 10 και το pc μου έχει έναν i3 6100 ddr4 της crusial 8gb μητρική Asus h110m-a γραφικά έχω τα onborad σκληρούς έναν ssd kingstone 128gb(έχω το λειτουργικό μέσα) και έναν wd blue 1tera και για τροφοδοτικό ένα element 430 (δεν με είχε φτάσει το bugdet) και το έχω δοκιμάσει και με όπερα και πάλι τα ίδια αν και τώρα έχει καιρό να μου κρασάρει αν και σταμάτησα να βλέπω σε 1080p πλέον Δοκίμασε με άλλο browser για αρχή. Δοκίμασα και με όπερα αλλά πάλι κόλλησε. Τώρα έχει καιρό να κολλίσει και χρησιμοποιώ τον crome
ss13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Πήγαινε στον Chrome , κλείσε τον Flash Player , θα δεις διαφορά http://www.tomsguide.com/us/flash-click-to-run-how-to,news-20422.html δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό
Deffensor Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πήγαινε στον Chrome , κλείσε τον Flash Player , θα δεις διαφορά http://www.tomsguide.com/us/flash-click-to-run-how-to,news-20422.html δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό Μαζεύω κάποια λεύτα τώρα για να αλλάξω είχα κάνει κάτι ρυθμήσεις μέσα από το chrome αλλα δεν είχα δει διαφορα.
thepoint Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Κάνε έξοδο από το λογαριασμό σου στο google καθώς και από τις ρυθμίσεις συγχρονισμού κάνε αποσύνδεση (πρώτη επιλογή στις ρυθμίσεις του browser αυτό) ακολούθως κατέβασε το https://www.google.com/chrome/cleanup-tool/index.html για να επαναφέρεις το browser στην αρχική του κατάσταση. Μετά θα χρειαστεί να κάνει συγχρονισμό και του chrome browser καθώς και είσοδο στο λογαριασμό σου κανονικά. Επέλεξε συγχρονισμό πρώτα ότι θέλεις να είναι backup και μετά κάνε αποσύνδεση αλλιώς δεν θα τα βρεις έτοιμα μετά και ίσως δεν θα τα θυμάσαι εύκολα -προσοχή ο συγχρονισμός ,μπορεί να μην είναι άμεσος και να χρειαστεί να κάνεις υπομονή μισή μέρα για σιγουριά αν τσεκάρεις κάποια επιλογή τώρα. Αν είναι από εκεί το πρόβλημα στο browser θα δεις και πάλι κανονική ροή στο youtube.
Deffensor Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Κάνε έξοδο από το λογαριασμό σου στο google καθώς και από τις ρυθμίσεις συγχρονισμού κάνε αποσύνδεση (πρώτη επιλογή στις ρυθμίσεις του browser αυτό) ακολούθως κατέβασε το https://www.google.com/chrome/cleanup-tool/index.html για να επαναφέρεις το browser στην αρχική του κατάσταση. Μετά θα χρειαστεί να κάνει συγχρονισμό και του chrome browser καθώς και είσοδο στο λογαριασμό σου κανονικά. Επέλεξε συγχρονισμό πρώτα ότι θέλεις να είναι backup και μετά κάνε αποσύνδεση αλλιώς δεν θα τα βρεις έτοιμα μετά και ίσως δεν θα τα θυμάσαι εύκολα -προσοχή ο συγχρονισμός ,μπορεί να μην είναι άμεσος και να χρειαστεί να κάνεις υπομονή μισή μέρα για σιγουριά αν τσεκάρεις κάποια επιλογή τώρα. Αν είναι από εκεί το πρόβλημα στο browser θα δεις και πάλι κανονική ροή στο youtube. θα το κοιτάξω πως θα πάει γιατι τον τελευταίο καιρό δεν με έχει εμφανίσει ακόμα πρόβλημα και αναλόγος θα πράξω. ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα