batman_gardiki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω την samsung le37 εδω και 8 χρόνια και σε συνδυασμό με το ps3 θέλω να βάλω έναν καλύτερο ήχο από αυτό της τηλεόρασης για να παίζω και να βλέπω ταινίες. στο χώρο μου έχω κρυμμένα (εντοιχισμένα) καλώδια ήχου πίσω από τον καναπέ και νομίζω θα με βόλευε ένα σύστημα 5:1. επίσης από το σημείο που θα εγκατασταθεί φεύγουν άλλα 2 καλώδια ήχου για το σαλόνι που θα με βόλευε να μπορούν να συνδεθούν αν θα θέλω να βάλω μουσική σε κάποια γιορτή. θα μου άρεσε και το ενδεχόμενο να μπορεί να συνδέεται μελλοντικά και καραόκε. ψάχνω για κάτι οικονομικό χωρίς τρελές απαιτήσεις αλλά αξιότιμο ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αν κι εχω εγκαταλειψει το χωρο του audio αρκετο καιρο θα σε συμβουλευα να δεις σε σχεση με το χωρο σου και τα οικονομικα σου τι ηχεια μπορεις να παρεις και μετα να αναζητησεις τον ενισχυτη που θα τα οδηγησει Μπορεις να στραφεις σε μεταχειρισμενο σλλα καλο ενισχυτη 5.1 με τα παλια φορμα ηχου απλο dolby digital και dts ή αν μπορεις και θελεις και τα καινουρια φορμα ηχου (νομιζω οτι το ps3 εχει εξοδο για 5.1 απο οπτικη /hdmi αλλα νομιζω δεν κανει αποκωδικοποιηση των καινουριων φορμα ηχου )πχ true hd σε πιο καινουριο μονο που οι καλοι ειναι ακριβοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 η απλα ενα soundbar και γλυτωνεις απο παρα πολλα καλωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Βοηθάει που έχω αυτο σε 5:1 http://i.imged.pl/wieza-hi-fi-sony-uszkodzone-cd-rx88-2555774860.jpg ;;;; Ειναι αυτό .... http://elektronika.zsibvasar.hu/hifi-torony/sony-rx88-dj-mix-erosito-tuner-cd-deck-2x100-170w-4132070 ...ότι καλύτερο βρήκα στο ΝΕΤ για να σας δείξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλο φτηνο ηχο εχω ακουσει απο συστηματα 5.1 για pc κοστους 100€ μεταχειρισμενο και φτηνοτερα -βεβαια αυξανοντας το κοστος ανεβαινει και η ποιοτητα- Το θεμα ειναι ποσο ευκολα γεμιζει ο χωρος σου και πως απο εξοδο ηχου ψηφιακη 5.1 του ps3 θα τροφοδοτησεις το συστημα ηχου συνηθως 3 θηλυκα stereo jack Λυση υπαρχει με κατι σαν αυτο http://www.ebay.com/itm/DTS-AC3-Digital-Audio-Decoder-To-Analog-5-1-2-1-Channel-Stereo-Optical-Coaxial-/181964641692?hash=item2a5df0159c:g:lJAAAOSw~otWcois ή κατι αναλογο Οδο για το soundbar νομιζω θα χανεις την αισθηση των χαμηλων συχνοτητων και το souround Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman_gardiki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 σ'αυτο που προτείνεις τι να συνδέσω; το ps3 και τα ηχεία που έχω; το σύστημα ήχου που εχω τώρα είναι με γυμνά καλώδια που μπαίνουν στο στέρεο πατώντας ένα κλιπ σε κάθε επαφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το ps3 δεν μπορει να συνδεθει με τα ηχεια αυτου του stereo που εχεις γιατι χρειαζεται ενισχυτης που να παιρνει την 5.1 εξοδο του ps3 και να την κανει αναλογικη εξοδο στα ηχεια Τωρα δεν ξερω αν το στερεοφωνικο σου εχει ψηφιακη εισοδο (δυσκολο) να μην χρειαζεται ενισχυτης αλλα να χρησιμοποιει τον ενισχυτη απο το στερεοφωνικο σου Ps3(digital 5.1)------ενισχυτης που δεχεται ψηφιακο σημα(ειτε απο ψηφιακη εισοδο ειτε απο. hdmi)---- μετατροπη σε αναλογικο----συνδεση κατευθειαν στα κλιπς των ηχειων Αυτο που σου προτεινα πιο παλια με τον ανταπτορα απο ebay αφορα ολοκληρωμενο συστημα 5.1 για υπολογιστη και οχι για το στετεοφωνικο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα