gfragkakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 η νοβα ομως ειναι με πιατο μονο σωστα? δεν ειναι μεσω ευρυζωνικης συνδεσης ωστε να εχεις θεμα στην ταχυτητα οταν βλεπεις tv, αρα να ρωτησω ποσο αποσταση εχεις απο το dslam στην περιοχη σου??? το ρουτερ αν το εχεις καιρο μηπως σου κανει τιποτα κοληματα και θελει αλλαγη ? εχεις ενημερωσει για το θεμα της ταχυτητας στο τεχνικο τμημα? εχεις μηπως disconects?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μα η ταχυτητα αυτη καθ αυτη μου αρκει. Δε μου αρκουν τα κολληματα , δε μου αρκει η εξυπηρετηση τους, και δε μου αρεσουν τα καναλια που μου προσφερει η τηλεοραση. Το πακετο εσυ το διαλεξες , τα καναλια υπαρχουν και στη σελιδα τους αλλα και σε εντυπα στα καταστημα , αν δεν το κοιταξες πριν διαλεξεις δικο σου ειναι το φταιξιμο , να υποθεσω 5 χρονια τωρα εχεις το ιδιο modem? αν ναι κοιτα μηπως φταει αυτο , η εξηπηρετηση αν δεν δηλωσεις βλαβη μαγικα δεν μπορει να λυσει το προβλημα
gfragkakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μα η ταχυτητα αυτη καθ αυτη μου αρκει. Δε μου αρκουν τα κολληματα , δε μου αρκει η εξυπηρετηση τους, και δε μου αρεσουν τα καναλια που μου προσφερει η τηλεοραση. εγω με αυτα που περιγραφεις και μονο δεν θα εβαζα νοβα ουτε θα εκανα ανανεωση φιλε μου!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 η νοβα ομως ειναι με πιατο μονο σωστα? δεν ειναι μεσω ευρυζωνικης συνδεσης ωστε να εχεις θεμα στην ταχυτητα οταν βλεπεις tv, αρα να ρωτησω ποσο αποσταση εχεις απο το dslam στην περιοχη σου??? το ρουτερ αν το εχεις καιρο μηπως σου κανει τιποτα κοληματα και θελει αλλαγη ? εχεις ενημερωσει για το θεμα της ταχυτητας στο τεχνικο τμημα? εχεις μηπως disconects? Η nova Νομιζω δινει και τηλεοραση μεσω συνδεσεις , το παλικαρι δεν μας εχει δωσει βασικες πληροφοριες ως τωρα και απλα αγνοει ερωτησεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα