sheldon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας ! Είμαι συνδρομητής Forthnet εδώ και 5 χρόνια. Το Σεπτέμβριο του 2015 έκανα νέο συμβόλαιο 3 play με 32 ευρώ το μήνα διετούς διάρκειας. Είμαι δυσαρεστημένος από τη Forthnet λόγω αργού ίντερνετ και φυσικά από τη Nova που περίμενα καλύτερη ποιότητα εικόνας , μα προτίστως ο λόγος που αναφέρω τα παρακάτω είναι οικονομικός. Σκέφτομαι να κάνω αιτηση φορητότητας στη Vodafone που μου προσφέρει το κλασικό 2play πακέτο με 18 ευρώ το μήνα. Φυσικά όμως δε θέλω να πάω στη Vodafone, καθως έτσι θα πλήρωνα 190 ευρώ πρόστιμο. Θέλω απλά να πιέσω τη Forthnet να μου προσφέρει μια καλύτερη τιμή στο συμβόλαιο μου, ή έστω να μου αφαιρέσει τη Nova. Το ερωτήμα μου είναι τα εξής : Υπάρχει περίπτωση να μη με πάρει πίσω η Forthnet να μου κανει αντιπροσφορά όταν της σταλεί το αίτημα της φορητότητας; Eυχαριστώ εκ των προτέρων, Με Εκτίμηση, Α.Κ.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μεσα σε συμβολαιο να σου δωσει καλύτερη προσφορα δεν νομιζω να το κάνει 1
gfragkakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 εχεις οντως αργο ιντερνετ η ειναι μονο οικονομικο το θεμα?? βασικα με το που θα πεις να φυγεις απο την nova forthnet ακομα και τηλ να τους παρεις και να τους το πεις οτι θα αποχωρησεις για λογους τεχνικους πχ , σιγουρα θα σε καλεσει ειδικο τμημα το οποιο μπορει να σου κοψει την nova οχι τελειως δε σε συμφερει η να κοψεις τα αθλητικα η τα σινεμα αναλογα τουλαχιστον ετσι εγινε σε μενα! για ποιο χαμηλο παγιο και μπορει να σου κανει καλυτερη τιμη στο συνολικο σου συμβολαιο ! αν θελεις αυτο! ή με το που τους παει το αιτημα φορητοτητας αν εχεις ηδη κανει σε μια αλλη εταιρια! επειδη εχεις συμβολαιο ενα χρονο ακομα οπως αναφερεις θα σε καλεσουν για να σε ενημερωσουν για το τι θα υποχρεωθεις να πληρωσεις αν σπασεις το συμβολαιο και επιπλεον θα προσπαθησουν να σε γυρισουν πισω με τα ''οπλα'' που σου αναφερα στην παραπανω παραγραφο!
sheldon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το ίντερνετ είναι 5,5 mbps μα με πολλα κολλήματα. Μου την έχει δώσει να δίνω 32 για μια τηλεόραση που δε χρησιμοποιω (αν και δικο μου λαθος να βάλω Nova) και για ενα ίντερνετ που ελαφρώς σέρνεται και ο γείτονας (στη κυριολεξία) να πιάνει 8-9 χωρίς κολλληματα με 18 ευρώ. Τους έχω καλέσει 3 φορές να ζητήσω προσφορά δίχως Νοβα, μα ποτέ δε με κάλεσαν πίσω. Είσαι σίγουρος πως θα καλέσουν πίσω; ή θα με αφήσουν να φύγω; Εκεί κωλύωμαι.
panos30x Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγω προβλιματιζωμε φιλε μου..δεν εχω nova..εχω χαμιλη ταχυτιτα..πληρονω 24e
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Την ταχυτηυτα δεν μπορείτε να την βελτιώσετε οπου και να πατε, νοβα δεν ξερω αλλα δεν εχει δορυφορικη, γιατι δεν ζητας να σου φέρουν ενα πιατο.
gfragkakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το ίντερνετ είναι 5,5 mbps μα με πολλα κολλήματα. Μου την έχει δώσει να δίνω 32 για μια τηλεόραση που δε χρησιμοποιω (αν και δικο μου λαθος να βάλω Nova) και για ενα ίντερνετ που ελαφρώς σέρνεται και ο γείτονας (στη κυριολεξία) να πιάνει 8-9 χωρίς κολλληματα με 18 ευρώ. Τους έχω καλέσει 3 φορές να ζητήσω προσφορά δίχως Νοβα, μα ποτέ δε με κάλεσαν πίσω. Είσαι σίγουρος πως θα καλέσουν πίσω; ή θα με αφήσουν να φύγω; Εκεί κωλύωμαι. EMENA με καλεσανε ειχα ολο το πακετο μαζι με vdsl , δινεις 32 και για τα 3 μηπως το πακετο νοβα εχει τα ελληνικα μονο που ειναι δωρεαν στην ουσια?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το ίντερνετ είναι 5,5 mbps μα με πολλα κολλήματα. Μου την έχει δώσει να δίνω 32 για μια τηλεόραση που δε χρησιμοποιω (αν και δικο μου λαθος να βάλω Nova) και για ενα ίντερνετ που ελαφρώς σέρνεται και ο γείτονας (στη κυριολεξία) να πιάνει 8-9 χωρίς κολλληματα με 18 ευρώ. Τους έχω καλέσει 3 φορές να ζητήσω προσφορά δίχως Νοβα, μα ποτέ δε με κάλεσαν πίσω. Είσαι σίγουρος πως θα καλέσουν πίσω; ή θα με αφήσουν να φύγω; Εκεί κωλύωμαι. Ηρθε ποτε τεχνικος να μετρησει συχρονισμο στην εισοδο της οικοδομης? εισαι σιγουρος οτι δεν παιζει προβλημα στην καλωδιοση της οικοδομης ειτε του σπιτιου ? Να ξερεις αν πας σε πιο φτηνο παγιο εχεις ενα πεναλτι που σε βαζουν να πληρωσεις αν θυμαμαι καλα πριν κανα 3μηνο που ρωτησα ηταν κοντα στα 35-40 ευρω για να παω σε πιο φτηνο παγιο Οτι ο γειτονας πιανει 8-9 δεν μου λεει κατι γιατι εσυ μπορει να εχεις προβλημα στην καλοδιωση , δηλωσε βλαβη για να σου στειλουν τεχνικο Να ξερεις ομως αν βρεθει οτι το προβλημα ειναι στα καλωδια της οικοδομης η του σπιτου σε χρεωνουν , Μηπως εχεις ζητησει fast path? Στειλε στατιστικα απο το modem σου
sheldon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δινω 32 για το πακετο με τα ελληνικά μόνο! Γι αυτό και ξενέρωσα και δε το θέλω πλέον! Επίσης το ίντερνετ , η μέγιστη κατ αυτους ταχύτητα που μπορώ να χω είναι και αυτή που έχω!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δινω 32 για το πακετο με τα ελληνικά μόνο! Γι αυτό και ξενέρωσα και δε το θέλω πλέον! Επίσης το ίντερνετ , η μέγιστη κατ αυτους ταχύτητα που μπορώ να χω είναι και αυτή που έχω! σου ξανα λεω δωσε στατιστικα γραμμης , Υποθετω οταν λες γειτονας μιλαμε για ιδια πολυκατικοια και οχι 10 τετραγωνα πιο περα Τωρα που εκανα ανανεωση μου εδωσαν το βασικο πακετο triple play στα 24 ευρω(απεριοριστα σταθερα 12 ωρες κινητα 24αρι ιντερνετ) με 12 μηνες συμβολαιο
gfragkakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 το πακετο με τα ελλληνικα free δεν μπορεις να το κοψεις ειναι το triple play οπως το πηρες τηλεφωνια tv kai adsl! νομιζω! αν ηταν με πακετο εξτρα αυτο ναι μπορουσες ισως το μονο να τους πεις θα φυγω απο πελατης ειμαι δυσαρεστημενος και απλα να σου κατεβασουν ελαφρως το παγιο!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 το πακετο με τα ελλληνικα free δεν μπορεις να το κοψεις ειναι το triple play οπως το πηρες τηλεφωνια tv kai adsl! νομιζω! αν ηταν με πακετο εξτρα αυτο ναι μπορουσες ισως το μονο να τους πεις θα φυγω απο πελατης ειμαι δυσαρεστημενος και απλα να σου κατεβασουν ελαφρως το παγιο! Ακομα και να τους πεις θα φυγω σε οποιαδηποτε μεταβολη του παγιου προς τα κατω σε χρεωνουν(το συμβολαιο εληγε ιουλιο και ρωτησα μαιου και μου ειχαν πει ενα ποσο γυρω στα 35 40 ευρω ) οποτε περιμενα ενα μηνα για να κατεβασω το παγιο EDIT στην σελιδα τους λεει 25 μαλλον κατι θυμαμαι λαθος
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρωτησω κατι, εσυ ειπες οτι ήσουν 5 χρονια πελατης και με αυτες τις ταχύτητες πηγες και έκανες συμβόλαιο για νοβα?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρωτησω κατι, εσυ ειπες οτι ήσουν 5 χρονια πελατης και με αυτες τις ταχύτητες πηγες και έκανες συμβόλαιο για νοβα? Χωρις να δουμε στατιστικα γραμμης δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα (ουτε μας εχει πει αν ο γειτονας μενει στην ιδια οικοδομη η πιο κατω)
sheldon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μα η ταχυτητα αυτη καθ αυτη μου αρκει. Δε μου αρκουν τα κολληματα , δε μου αρκει η εξυπηρετηση τους, και δε μου αρεσουν τα καναλια που μου προσφερει η τηλεοραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα