Anorymous Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ανοιξα 2ο θεμα γιατι εχω πιο πολλες πληροφοριες συγνωμη αν σας πριζω. Εβαλα την μπαταρια του αδερφου μου και ειναι ανοικτο για λιγα λεπτα τωρα, ο φορητος δεμ μενει ανοικτος χωρις μπαταρια αλλα ουτε φορτιζει την μπαταρια, αν βαλω την μπαταρια να φορτησει σε αλλο φορητο λειτουργει κανονικα. Κατι παιζει με την εισοδο ρευματος αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι. Οπως ειπα ειναι τοσιμπα λ505-13ν, τα φωτακια κατω ειναι 1ο πρασινο αναμενο, 2ο πρασινο αναμενο, 3ο πορτοκαλι αναβοσβηνει .
meletis_m Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ανοιξα 2ο θεμα γιατι εχω πιο πολλες πληροφοριες συγνωμη αν σας πριζω. Εβαλα την μπαταρια του αδερφου μου και ειναι ανοικτο για λιγα λεπτα τωρα, ο φορητος δεμ μενει ανοικτος χωρις μπαταρια αλλα ουτε φορτιζει την μπαταρια, αν βαλω την μπαταρια να φορτησει σε αλλο φορητο λειτουργει κανονικα. Κατι παιζει με την εισοδο ρευματος αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι. Οπως ειπα ειναι τοσιμπα λ505-13ν, τα φωτακια κατω ειναι 1ο πρασινο αναμενο, 2ο πρασινο αναμενο, 3ο πορτοκαλι αναβοσβηνει . Ο φορτιστής είναι γνήσιος ή οχι? Η μπαταρία πόσα χρόνια είναι? Απο θερμοκράσιες ο υπολογιστής ανεβάζει το τελευταίο διάστημα? Είδα και το 1ο θέμα που έχεις ήδη ανοίξει, εάν όντως είναι Power Jack βρίσκεις μέσω Ebay με 10 ευρώ/τμχ
Anorymous Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ο φορτιστής είναι γνήσιος ή οχι? Η μπαταρία πόσα χρόνια είναι? Απο θερμοκράσιες ο υπολογιστής ανεβάζει το τελευταίο διάστημα? Είδα και το 1ο θέμα που έχεις ήδη ανοίξει, εάν όντως είναι Power Jack βρίσκεις μέσω Ebay με 10 ευρώ/τμχ Ρεύμα δίνει ανάβει το πράσινο φως αλλά δεν φορτίζει την μπαταρία ούτε λειτουργεί χωρίς αυτή. Διάβασα στο ίντερνετ για παρόμοια προβλήματα και κάτι έλεγαν για charging chip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα