Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

a.Ok:)
β.σωστα οι dns ειναι στον dhcp.οποτε ναι δεν χρειαζεται.
γ.λογικα πρεπει να ειναι συμβατο αν και ειναι φτηνα για να παρεις ενα ζευγαρι.αλλιως δες manual
αν ειναι τα ιδια πρωτοκολλα ή ρωτα tp link για σιγουρια.
τωρα πως εχεις μονο ενα 2010?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι ενα. Δυο εχω, ειναι το 2010Ρ ΚΙΤ. Ενα στελνει, ενα λαμβανει. Αλλα ειναι το adaptor που δινει ΙΡ σε dreambox/tvbox (τα εναλλασσω, αναλογα πιο χρειαζομαι). Και δε θελω να αλλαζω ΙΡ εκει, οποτε κλειδωνει ο ανταπτορας αυτος και δεν ασχολουμαι μαζι του.

Καθως εγραφα το παραπανω ομως, μού προεκυψε μια ασχετη-σχετικη ερωτηση:

Μπορει το powerline να δωσει μεσω ethernet καλωδιου συνδεση σε ενα παλιο ρουτερ που θα το κανω access point; Κι απο εκει μεσω ethernet να δινω ιντερνετ σε αλλες συσκευες; Για ασυρματο δε ρωταω, ειμαι σιγουρος οτι γινεται.

Δημοσ.

Οχι ενα. Δυο εχω, ειναι το 2010Ρ ΚΙΤ. Ενα στελνει, ενα λαμβανει. Αλλα ειναι το adaptor που δινει ΙΡ σε dreambox/tvbox (τα εναλλασσω, αναλογα πιο χρειαζομαι). Και δε θελω να αλλαζω ΙΡ εκει, οποτε κλειδωνει ο ανταπτορας αυτος και δεν ασχολουμαι μαζι του.

Καθως εγραφα το παραπανω ομως, μού προεκυψε μια ασχετη-σχετικη ερωτηση:

Μπορει το powerline να δωσει μεσω ethernet καλωδιου συνδεση σε ενα παλιο ρουτερ που θα το κανω access point; Κι απο εκει μεσω ethernet να δινω ιντερνετ σε αλλες συσκευες; Για ασυρματο δε ρωταω, ειμαι σιγουρος οτι γινεται.

λογικα θα σε αφηνει να βαλεις και τριτο ανταπτορα.αλλα ναι μπορεις κανονικοτατα να δωσεις απο το ethsrnet του powerline σε ενα παλιο adsl router που θα κανεις αccess pointκαι θα δινει και με καλωδιο και ασυρματα.σαν switch και access point μαζι.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...