Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θέλω να αλλάξω θέση στο router αφού δεν έχω σήμα στα μακρινά δωμάτια (με τα 7,5μ τοίχο)

από την θέση 1 που είναι πάνω σε γραφείο με το pc, να το βάλω στη θέση 2 ψηλά στο ταβάνι.

τα θέματα είναι....

να πάρω καλώδιο ethernet 12-13μ για να δώσω ίντερνετ στο pc ή να πάρω wifi receiver;

θα έχει ταχύτητα το receiver;

στον πατέρα μου που δίνω με καλώδιο 2 ορόφους πιο κάτω (ακριβώς κάτω από τη θέση 1 του router) να τον ξαναδώσω με καλώδιο ή να πάρει με wifi;

υπάρχει άλλη λύση;

modem_zpsuv5bkkbm.jpg~original

Επεξ/σία από batman_gardiki
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ειναι μονο για wifi σε εκεινα τα δωματια, παρε ενα range extender και βαλτο στην θεση 2.

έχεις κάποιο να προτείνεις ή όλα ίδια είναι;

Δημοσ.

Εφοσον τους υπολοιπους οροφους τους εξυπηρετει το δικο σου μηχανημα και οτιδηποτε αλλο στο οροφο που εισαι λυστο με μπριζακια ενσυρματα ασυρματα.. εαν εχει ιδιο πινακα.

Δημοσ.

σ'αυτο τον χώρο (δες ανανεωμένο το σχέδιο) είναι το καθιστικό με tv, ps3 κτλ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

πχ ουτε updates ούτε να δω μια ταινια μεσω ιντερνετ παίζει να καταφέρω

Δημοσ.

α.αν μπορεις να ριξεις καλωδια γενικως ριξε καλωδια.δεν θα χασεις σε ταχυτητα και το μικροτερο κοστος.

β.αν καπου ειναι μακρυα προτιμησε πρωτα powerline εφοσον μιλαμε για ιδιο ρολοι και τελευταια λυση το Repeater.

σε repeater αμα πηγαινα θα πηγαινα στο tp link 801nd Παρα στα 850re ή 855re που ειναι μινιατουρες.

Δημοσ.

Πριν ένα μήνα ανανέωσα συμβόλαιο και όταν παρέλαβα το νέο ρούτερ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όπως το έχεις σχεδιάσει πιο πάνω. Ανάμεσα στις διάφορες λύσεις προτίμησα να αγοράσω καλώδιο cat 6 και αφού έβαλα το ρούτερ στην μέση του σπιτιού μετέφερα το σήμα με το καλώδιο. Στοίχησε όλη η δουλειά μόνο 8 ευρώ και έκανα τέλεια δουλειά. Ολα τα ηλεκτρονικά πονάνε με το πέρασμα του χρόνου. Το καλωδιάκι σου θα μείνει στη θέση του για πάντα.

Δημοσ.

Ναι αν βάλεις repeater θα χάσεις σε ταχύτητα

Έβαλα εγώ πριν λίγες μέρες και έκοψε αρκετά μπορώ να πω.

το repeater ειναι απλα λυση για να δωσεις ιντερνετ.δεν ειναι ουτε για gaming ουτε για επιδοσεις ουτε δεν ξερω τι.αν θες κατι καλυτερο ειτε Powerline ειτε καλωδιο.

Πριν ένα μήνα ανανέωσα συμβόλαιο και όταν παρέλαβα το νέο ρούτερ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όπως το έχεις σχεδιάσει πιο πάνω. Ανάμεσα στις διάφορες λύσεις προτίμησα να αγοράσω καλώδιο cat 6 και αφού έβαλα το ρούτερ στην μέση του σπιτιού μετέφερα το σήμα με το καλώδιο. Στοίχησε όλη η δουλειά μόνο 8 ευρώ και έκανα τέλεια δουλειά. Ολα τα ηλεκτρονικά πονάνε με το πέρασμα του χρόνου. Το καλωδιάκι σου θα μείνει στη θέση του για πάντα.

απλα καλο ειναι να το περασει καποιος απο καποιο καναλι για να μην ενοχλει και να μην το πατανε.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ για τις γνώμες άλλα γιαυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι υπεραρκετό!!!

μόλις το εγκατέστησα και εχω σήμα παντού και σε περιοχές που δεν είχα ποτέ όπως βεράντα-μπάνιο με 3 γραμμές !!!

μέχρι και update στο ps3 έκανα που δεν είχε συνδεθεί ποτέ στο net από τη θέση που βρίσκετε.

TL-WA850RE  λοιπόν και το πρόβλημά μου λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...