Προς το περιεχόμενο

$1 δισεκατομμύριο θα στοιχίσει στην Samsung η ανάκληση του Galaxy Note7

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και εγω αυτο πιστευω αλλα καθως το recall ειναι σε παγκοσμια κλιμακα διατηρω μια ελπιδα. Αμα δουμε κανενα refurbished εδω στην Ελλαδα θα το τσιμπησω σιγουρα (εφοσον η τιμη του ειναι δελεαστικη, δεν καιγομαι κιολας)

Μπορει καποιο(α) απο τα σκρουτζομαγαζα να πετυχει καμια παρτιδα αναλογως τον κυκλο που εχει στο εξωτερικο.Παρα πολλα δεν θα ειναι αλλα σιγουρα η τιμη τους θα ειναι πολυ καλη(παντα σε σχεση με την εδω αντιπροσωπεια, και σε σχεση με τα καινουργια των αλλων σκρουτζομαγαζων).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα δεν είναι μόνο το συμβάν. Δεν είναι απλώς η κατασκευαστική αστοχία, διότι αυτή είναι σε πολύ περιορισμένο αριθμό συσκευών και υπό άλλες συνθήκες, απλά θα μπορούσε να δίνει άλλη συσκευή η Samsung. Λόγω όμως της φύσης του προβλήματος (προς θεού, δεν έγιναν εκρήξεις και αναφλέξεις. Φουσκωμένες μπαταρίες ήταν) δεν έχει τα περιθώρια να πάει κάτι πιο στραβά.

Η απώλεια του momentum δεν αφορά τόσο στο "σούσουρο" που υπάρχει για το Note. Σημαντικότερο είναι οτι το κινητό αυτό αποσύρεται από την αγορά. Δηλαδή για 2 βδομάδες, 1 μήνα (τουλάχιστον) το κινητό αυτό δε θα πωλείται πουθενά. Πριν 1-2 βδομάδες όλοι μιλούσαν γι'αυτό. Σήμερα επίσης μιλάνε. Μόνο που σήμερα δεν μπορείς να πας να το αγοράσεις. Σε 2 βδομάδες θα το έχει ξεχάσει η επικαιρότητα. Αύριο θα παρουσιαστεί ο σημαντικότερος ανταγωνιστής. Η χρονική συγκυρία είναι η χειρότερη δυνατή για τη Samsung και δεν υπάρχει και τρόπος να μείνει στον αφρό

Ακούτε τι λέτε; Θα αποκτήσουμε ένα υπέροχο τηλέφωνο μισοτιμής. Ευτυχώς γιατί θα πέσει έτσι η τιμή και θα το πάρω φτηνότερα γιατί δεν μπορώ να πάρω ακριβό κινητό. Τα Trolls του Cupertino. Μρπάβο στην Samsung.. Μάλιστα εμένα φίλτατοι αν μου τύχαινε να αγοράσω Day One Κινητό και να μάθω ότι σκάνε οι μπαταρίες και ότι πρέπει να το πάω πίσω και δεν ξέρω γω τι άλλες δικαιολογίες, δεν θα αγόραζα ξανά από τέτοια εταιρία γιατί φαίνονται τα Quality Control που κάνουν από κει, σιγά μην της έλεγα και μπράβο. 800€ συσκευή και τέτοια κατάντια.

Επίσης χάνοντας ένα δίς μία εταιρία, χάνουν και οι μέτοχοι οπότε έχει συνέπειες και κατρακύλα.

Αφού λοιπόν δεν θ'αγόραζες ξανά από μιά τέτοια εταιρία, θα σου πρότεινα ν'απομακρυνθείς και από τα iphone (μιάς και τα μισά εξαρτήματα τους είναι made in Samsung)

Αφού λοιπόν δεν θ'αγόραζες ξανά από μιά τέτοια εταιρία, θα σου πρότεινα ν'απομακρυνθείς και από τα iphone (μιάς και τα μισά εξαρτήματα του είναι made In Samsung)

Μωρε και η apple πουλαγε για πολλα χρονια (10+) ελαττωματικα προιοντα που υπηρχε επιβεβαιωμενο ρισκο ηλεκτροπληξιας, αλλα φανταζομαι οταν εισαι fanboy "βλεπεις" μονο το κακο quality control στη μια εταιρεια.

• Like 1

Παντως περα απο την ανουσια κλαψα και την γκρινια των   γνωστων   ειναι  θετικη η αντιμετωπιση της εταιρειας που επωμιστηκε ενα τεραστιο κοστος ανακλησης  προκειμενου  να ικανοποιησει την πελατειακη της βαση .

• Like 2

Παντως περα απο την ανουσια κλαψα και την γκρινια των   γνωστων   ειναι  θετικη η αντιμετωπιση της εταιρειας που επωμιστηκε ενα τεραστιο κοστος ανακλησης  προκειμενου  να ικανοποιησει την πελατειακη της βαση .

Σίγουρα, πολύ σωστή και υπεύθυνη στάση. Ενώ θα μπορούσε να πει "οκ, μην το παρακάνετε με τη γρήγορη φόρτιση, μη χρησιμοποιείτε φορτιστές εκτός προδιαγραφών " κλπ. Παίρνει και αντικαθιστά ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Αλλά είναι τέτοια η φύση του προβλήματος που δεν χωρά ρίσκα. 1 στο εκατομμύριο να υπάρξει κάποια ανάφλεξη και μετά θα τρέχουν διπλά και τριπλά. Οπότε, όπως έγραψα και πιο πάνω better safe than sorry

Ακούτε τι λέτε; Θα αποκτήσουμε ένα υπέροχο τηλέφωνο μισοτιμής. Ευτυχώς γιατί θα πέσει έτσι η τιμή και θα το πάρω φτηνότερα γιατί δεν μπορώ να πάρω ακριβό κινητό. Τα Trolls του Cupertino. Μρπάβο στην Samsung.. Μάλιστα εμένα φίλτατοι αν μου τύχαινε να αγοράσω Day One Κινητό και να μάθω ότι σκάνε οι μπαταρίες και ότι πρέπει να το πάω πίσω και δεν ξέρω γω τι άλλες δικαιολογίες, δεν θα αγόραζα ξανά  από τέτοια εταιρία γιατί φαίνονται τα Quality Control που κάνουν από κει, σιγά μην της έλεγα και μπράβο. 800€ συσκευή και τέτοια κατάντια.

Επίσης χάνοντας ένα δίς μία εταιρία, χάνουν και οι μέτοχοι οπότε έχει συνέπειες και κατρακύλα.

Ακούω πολύ καλά τι λέω. Έχω την δυνατότητα να αγοράσω 10 Iphones ή Note day one. Ο λόγος που δεν το κάνω είναι:

1.Δεν θεωρώ ότι οι συσκευές αξίζουν τα 700+ ευρώ που ζητάνε και πάντα περιμένω να περάσουν οι πρώτες παρτίδες που βγάζουν θέματα μέχρι να στρώσει η παραγωγή.

2. Δεν θεωρώ τα κινητά status symbol για να κάνω το κομμάτι μου σε τελειωμένες γκόμενες ή στην παρέα μου. Δεν έχω αυτή την ανάγκη.

3. Αν με ενδιέφερε απλώς να έχω ακριβό κινητό αγόραζα και ένα Galaxy S ή άλλο κινητό άλλης εταιρίας. Δυστυχώς ή ευτυχώς επειδή είμαι από τους ελάχιστους ίσως που χρησιμοποιούν το πενάκι καθημερινά αναγκάζομαι να αγοράζω Note. Αν υπάρχει κάποια πρόταση από άλλη εταιρία μπορεί να την αναφέρει κάποιος.

4. Το quality control της Samsung το ξέρω τόσα χρόνια. Δεν περίμενα να το μάθω από το ολέθριο σφάλμα της στο Note 7. Όσοι θεωρούν ότι η Samsung δεν είχε quality control τόσα χρόνια-γιατί αυτό γράφτηκε- είναι τα trolls και οι γλείφτες που έγραψα στο αρχικό μήνυμα μου.

5. Το να μην εμπιστευτεί κάποιος ξανά την οποιαδήποτε εταιρία για τους δικούς του λόγους είναι δικό του θέμα. 

6. Εγώ κατα πάσα πιθανότητα θα αγοράσω το Note 7 αν κρίνω ότι μου κάνει και δω ένα μεγάλο δείγμα. Ούτε πρόκειται να σκέφτομαι αν θα εκραγεί από την στιγμή που θα έχει γίνει η αυτονόητη δουλειά που θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει. Δεν είμαι ούτε παιδάκι, ούτε άσχετος για να παπαρολογώ περί φόβων κτλ.

• Like 2

Ξεφεύγει η κατάσταση.

Galaxy Note 7 explodes in Perth hotel room

57ce64ce3ca35_b88239651z.1_2016090614324

57ce64cabfb81_b88239651z.1_2016090614324

57ce64cc7ac25_b88239651z.1_2016090614324

Ελα ρε συ; Σοβαρα; Εχει αρχισει να ξεφευγει το θεμα.

Εδω που τα λεμε, θα υπαρξει αρκετος κοσμος που δεν θα μπει καν στην διαδικασια επιστροφης.

Επειδή για τον Α ή Β λόγο δεν μπορείς ή δεν θες να αποκτήσεις ένα προϊόν αποκαλείς τους υπόλοιπους πρόβατα.. μάλιστα. Το ενδεχόμενο ότι για μερικούς το παραπάνω κινητό μπορεί να είναι χρήσιμο για την δουλειά τους; Ενώ εσύ ή κάποιος άλλος μπορεί να βλέπει ένα ακριβό Smartphone ως μία συσκευή για Social Media. Διαφορετικές οι ανάγκες και το πορτοφόλι του καθενός.

Όχι σας λέει πρόβατα διότι δαπανάνε πολλά λεφτά σε ένα προϊόν τεχνολογίας που κάνει ότι και τα φθηνότερα. Τα καλύτερα και ακριβότερα specs δεν έχουν σοβαρό αντίκτυπο. Συνέλθετε εδώ μέσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...