nekrik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ε δεν πειράζει υγεία. Μόνο μην έρθει καμιά mini ανατίμηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 εντωμεταξύ το πιο "μογγολικό" συμπέρασμα που πετάχτηκε μέχρι τώρα, είναι πως "κλονίστηκε" η εμπιστοσύνη προς την Samsung... Την μόνη εταιρεία που αναγνώρισε και επωμίστηκε ΑΜΕΣΑ το κόστος του λάθους της χωρίς μαρκετίστηκες δηλώσεις που προσβάλουν πρώτα απ'όλα τους χρήστες (βλ. "το κρατάνε λάθος" - αντιστοιχία του "μαζί τα φάγαμε" ).Παραμένει κινητάρα, η εταιρεία θα αντικαταστήσει τις συσκευές, ειλικρινά αν είχα τώρα το budget, το αγόραζα και μου συνέβαινε, απλά με μια αντικατάσταση της μπαταρίας θα ήμουν ευχαριστημένος.Υ.Γ. Για να μαζέψουμε και κανέναν "πρόσκοπο": Το Note 7 είναι VFM ακόμα και με σκασμένη μπαταρία!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό εδώ αφιερωμένο στους φανς που σκίζονται http://info-war.gr/ena-kratikodieto-skouliki-sto-milo-tis-apple/ Η είδηση ότι η Apple οφείλει 13 δισ. ευρώ σε φόρους αποτέλεσε άλλη μια απόδειξη ότι το δημιούργημα του Στιβ Τζομπς ήταν και παραμένει ένα καινοτόμο «παράσιτο» στο σώμα του δημόσιου τομέα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Τουλάχιστον από το bootloop της LG δεν χάνεις τη ζώη σου. Μ αυτό μπορείς να πάθεις μεγάλη ζημιά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 iPhone fan εδώ, όχι όμως και Android hater (πρώην κάτοχος S5): πέρα από την όποια πλάκα, 1002 #something-gate καταλογίστηκαν στην apple.... #bombgate δεν είχαν! Κρίμα και απογοήτευση γιατί ένας κολοσσός γράφει ιστορία στο (κατ' εμέ) πιο επικό fail στην ιστορία των κινητών τηλεφώνων. Ορθότατη κίνηση και υποδειγματική αντιμετώπιση εκ των υστέρων (ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠ' ΟΥΔΕΝI) όμως δεν γίνεται να συγκρίνουμε antenna-gate και bend-gate με έκρηξη κινητής συσκευής αυτή είναι η μοναδική μου ένσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gv Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Η apple απλά δεν θα αναγνώριζε το πρόβλημα .... γνωστή τακτική. Μπράβο στην samsung. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπήρχε κανένα bendgate. Αν υπήρχε bendgate για το iPhone 6, υπήρχε και υπάρχει πολύ περισσότερο για htc, nexus, xiaomi και δε συμμαζεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Πως αλλάζουν οι καιροί τελικά... Όταν εγώ έλεγα πως "δεν κλονίστηκε" η πίστη μου για την Apple με το υποτιθέμενο bend gate, πέρα από όσα μου λέγατε public, μου στέλνατε και πιο "προχώ" μηνύματα στα εισερχόμενα. Τώρα που το note 7 μπορεί να σας κάψει όλο το σπίτι, σφυρίζετε αδιάφορα και καμαρώνετε για την ανάκληση και δηλώνετε ...ακλόνητη πίστη! Τελικά υπάρχουν και χειρότεροι από μένα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Τι μπράβο γράφετε μερικοί , είναι δυνατόν ποτέ οποιαδήποτε εταιρία να μην έκανε ανάκληση σε προϊόν που απειλούσε την σωματική ακεραιότητα του χρήστη ! Θα τους παίρνανε και τα σωβρακα σε μηνύσεις , ήταν καθαρά λογιστική απόφαση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 1/25 συσκευές... Δηλαδή η Samsung θέλει να μας πείσει ότι έχει τμήμα ποιοτικού ελέγχου; Τι τμήμα είναι αυτό που του ξέφυγαν 1/25 συσκευές; Έχετε δουλέψει ποτέ σε σχετικό αντικείμενο για να καταλάβετε το μέγεθος της γκάφας;Το γέλιο που έχει πέσει (όχι για το ότι 2-3 συσκευές πήραν φωτιά, αυτό μπορεί να συμβεί) με τέτοια ποσοστά στο χώρο της βιομηχανίας δεν έχει προηγούμενο!Πέρα από την πλάκα και τους fans, αυστηρά τεχνολογικά και ποιοτικά να το δεις είναι τραγικό αυτό που έγινε. Όχι γιατί έγινε, θα μπορούσε να είχε συμβεί σε οποιαδήποτε εταιρεία αλλά γιατί επέλεξαν να έχουν τέτοιες διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου που δεν μπορούσε να το σταματήσει. Αυτό είναι το μέγα θέμα. Αναλογιστείτε μόνο να μην αφορούσε σε ένα κινητό αλλά να ήταν ένα φάρμακο, μια παιδική τροφή ή κάτι τέτοιο. Τι θα μπορούσε να συμβεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mojiro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 %5 ζημιά? όταν η διαφήμιση πάει ούτε που ξέρω πόσο ψηλά... πιο πολύ για "νέα" μορφή marketing μου κάνει, ώστε για τους επόμενους μήνες να έχουν συνεχή ροή ειδήσεων στα φόρουμ.. καλημέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 %5 ζημιά? όταν η διαφήμιση πάει ούτε που ξέρω πόσο ψηλά... πιο πολύ για "νέα" μορφή marketing μου κάνει, ώστε για τους επόμενους μήνες να έχουν συνεχή ροή ειδήσεων στα φόρουμ.. καλημέρα.. Δεν νομιζω πως θα τους βοηθησει. Το μονο που βλεπω ως πιθανο ειναι το note 7 να αποκτησει κακη φημη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Και επαναλαμβάνω. Πόσο σίγουρος μπορεί να νιώσει ο αγοραστής του διορθωμένου note 7 κοντά στη συσκευή του; Υπάρχει ζήτημα εμπιστοσύνης, όχι ως προς την εταιρεία, αλλά ουσιαστικής εμπιστοσύνης προς τη συσκευή του σε σχέση με την ασφάλειά του. Εγώ δε θα την αγόραζα, όσες διαβεβαιώσεις και να μου έδιναν. Δε θα είχα πρόβλημα να αγοράσω το note 8 με τη σιγουριά ότι η εταιρεία θα πρόσεχε διπλά μετά το προηγούμενο στραπάτσο, αλλά το Note 7 δε θα το έπαιρνε ούτε δωρεάν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομιζω πως θα τους βοηθησει. Το μονο που βλεπω ως πιθανο ειναι το note 7 να αποκτησει κακη φημη. Hδη το Note 7 έχει κακή φήμη, για κάποιο λόγο το νούμερο "7" στα κινητά δεν είναι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδια, πραγματικα δε μπορω να καταλαβω γιατι κανετε ετσι... αν και εχω πολλα χρονια να παρω σαμμυ συσκευη, απειρο respect, να μη κολωσει και να κανει ανακλιση στην ναυαρχιδα της, ενω θα μπορουσε να εκανε την παπια, να ελεγε οτι το φορτιζετε λαθος, να εκανε κανα softwar-ικο τερτιπι να μη φορτιζει τη μπαταρια στο μαξ για να λυσει τα προβληματα....τι να λεμε τωρα, πραγματικα μπραβο...οποιος δε μπορει να καταλαβει την κινηση αυτη, σκεφτειτε την αππλε να εκανε ανακλιση σε καποια συσκευη της... η εταιρια βαδιζει πραγματικα σε πολυ καλα βηματα...οκ εμεις εδω γελαμε, αλλα για σκεφτειτε καποιον που το εχει παρει το κινητο και τα εχει σκασει, διαβασει καπου το θεμα, και μετα δει την ανακληση της συσκευης του, και να ξερει οτι δε θα βαλει στον πατο του το κινητο.... Δεν νομιζω να αφηνε κάποιος ενα κινητό να καει μεχρι ο ιδιοκτητης του να περάσει το update,δεν μιλαμε για κατι που δεν ειναι επικινδυνο και παλευεται μεχρι το update. Αν ηταν τοσο απλο δεν θα εκανε ανακληση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα