Προς το περιεχόμενο

$1 δισεκατομμύριο θα στοιχίσει στην Samsung η ανάκληση του Galaxy Note7

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν τρεχει κατι. Σιγα που κλονιστηκε.

Με το που βγει s8 και note8 μια χαρα πωλησεις θα κανουν.

Δεν πα να συνεβαινε το ιδιο και στην apple, με το επομενο μοντελο θα ξεχνιοντουσαν ολα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Χαχαχα.. Διαβαζω και γελαω απλα... Καποιοι εδω μεσα ειστε για γελια και για κλαματα μαζι.. Μην εχετε παρωπιδες με εταιρικους φανατισμους.. Το να μου προσφερουν ενα κινητο(οποιασδηποτε μαρκας) τιμολογημενο στο Χ ποσο με ιδιες δυνατοτητες(ισως και χαμηλοτερες) αλο ενα αλλο κινητο σε τιμη Χ/2 και να το αγοραζω ειναι καθαρα θεμα βλακειας και μοστρας..Την κανετε που την κανετε.. Μην υπερηφανευοσαστε εστω

• Like 1

Off topic:on "Κοντός ψαλμός... αλληλουια...σε 2 μερουλες θα βγει το δυπηρινάκι της apple για ακόμα μια φορά και θα κάνει γιογιό οτιδήποτε κινείται εκεί έξω... " offtopic:off Είμαι οπαδός της apple από αρχαιοτάτων χρόνων αλλά η Samsung ξηγηθηκε σπαθί σε αυτή την περίπτωση... ανέβηκε στα μάτια μου... ας δω τι θα γίνει και θα ήθελα ένα note 7.. αν δεν μου αρέσει το δίνω στο μωρό και παίζει στα πλακάκια. Το έχω κάνει και με ένα galaxy s3.. :)

• Like 1

ειμαι ενα παλιος reviewer απο εποχη H.O.T.

με ενα καρο samples απο ολες τις εταιρειες.. 

με αποψη ΤΕΧΝΙΚΗ οχι αποψη του καραγκιοζη η του πιτσιρικα.

αυτος λοιπον που εχει DAY 1 ολες τις συσκευες τις αφροκρεμας σχεδον και τις περισοτερες φορες πριν την κανονικη τους κυκλοφορια ΔΕΝ γινετε να διαβαζει το καθενα χωρις αποψη να λεει το μακρυ του και το κοντο του. πως να το κανουμε δλδ? γιαυτο και καμια φορα κατανταμε απολυτοι...αλλα θα σου πω κατι και κρατα το. 

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ.

Απαιτείται πλήρη ανάκληση των Note 7.

http://www.consumerreports.org/smartphones/consumer-reports-samsung-should-officially-recall-galaxy-note7/

H Shamesung αυξάνει τις παραγγελίες μπαταριών από τον κινέζο προμηθευτή και ακυρώνει τις δικές της. :P

http://www.androidauthority.com/galaxy-note-7-drops-samsung-sdi-batteries-714788/

μιλάμε ποια nvidia,ati,amd,intel,microsoft,sony κλπ αμα μπεί φανατικός appleάκιας και τον τσιγκλίσουν γίνεται το έλα να δεις

δεν είναι φανατικοί αλλα πολλοι ειναι προβατακια ... οταν εισαι φαν καταλαμβάνεις οταν παρεκκλίνει η εταιρεία κ δεν σου προσφερει αυτο που πληρωσες εστω κ λιγο τοτε εισαι κολλημένο θυμα κ προβατο...οτι σου σερβιρει τρως κ το ξερει

Όντως φίλτατε μετά την ώριμη συμβουλή σας η οποία διακατέχεται από ήθος ευπρέπεια και προπαντως ωριμότητα που αντανακλά την σοβαρότητα του χαρακτήρα σας σκέφτομαι πολύ σοβαρά την προτροπήν σας εις το να κάνω πράξην το απονενοημένον διάβημα ήνα απαλάξω εκ της παρουσίας μου το παρόν αυτό πεδίον συζητήσεων (forum). Σας ευχαριστώ τα μάλα δια τη ορθήν γεμάτη ήθος και ευπρέπειαν συμβουλην σας να μην πίνω όταν πέρδεστε

Εχω samsung, πριν ειχα nokia ,  πιο πριν sony Κ800ι. 2   φορες εχω δωσει λεφτα για κινητο και μου ετυχαν ελατωμματικα και τις 2 φορες και το εινα ηταν νοκια με 400 ευρω και αν οχι το πρωτο,σιγουρα απο τα πρωτα με ενσωματωμενη καμερα.(φυσικα vga)Απο κει και περα ειχα χεστει να ξανα δωσω λεφτα στο καθε ψοφημι που εσχροκερδει εις βαρος του κοσμακη.Απο καναν γνωστο που αλλαζει καθε χρονο με επιδοτηση, του παιρνω το παλιο σε χαμηλη τιμη και κανω την δουλεια μου.

Σε παω αδελφε μονο και μονο επειδη γουσταρεις ελληνικες ταινιες! Βεγγο ειδα πιο πανω και μετα Σταυριδη με simulation κτλ.!!!     Babensky  Αναργυρε!  Babensky!  Ξερεις πολυ καλα εσυ απο babensky!!!

• Like 1

Ποτε δεν ειχα και ουτε ποτε θα αποκτησω Samsung (αν και μου αρεσουν ) λογο κοστους, αλλα εδω της βγαζω το καπελο απεδειξε οτι ειναι σοβαρη εταιρεια και πολυ μπροστα απ όλες.Ειναι η πρωτη φορα στον χωρο που γινεται ολικη ανάκληση., θελει αρχ..ια για να το κανεις και απεδειξε οτι τα εχει. Οσο για τις "κακιουλες" του κωλου που γραφουν μερικοι ειναι οτι ειναι το χομπυ τους γιατι μονο αυτο ξερουν να κανουν.

• Like 1

ρε παιδια, πραγματικα δε μπορω να καταλαβω γιατι κανετε ετσι...

αν και εχω πολλα χρονια να παρω σαμμυ συσκευη, απειρο respect, να μη κολωσει και να κανει ανακλιση στην ναυαρχιδα της, ενω θα μπορουσε να εκανε την παπια, να ελεγε οτι το φορτιζετε λαθος, να εκανε κανα softwar-ικο τερτιπι να μη φορτιζει τη μπαταρια στο μαξ για να λυσει τα προβληματα....τι να λεμε τωρα, πραγματικα μπραβο...οποιος δε μπορει να καταλαβει την κινηση αυτη, σκεφτειτε την αππλε να εκανε ανακλιση σε καποια συσκευη της...

η εταιρια βαδιζει πραγματικα σε πολυ καλα βηματα...οκ εμεις εδω γελαμε, αλλα για σκεφτειτε καποιον που το εχει παρει το κινητο και τα εχει σκασει, διαβασει καπου το θεμα, και μετα δει την ανακληση της συσκευης του, και να ξερει οτι δε θα βαλει στον πατο του το κινητο....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...