Neg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ελα πες το, εσυ χρησιμοποιεις το κινητο σου για snapchat και facebook. Ξέχασες το Instagram 1
Gixxersixer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ σωστα, το momentum στην πωληση ενος ειδους ειναι το Α και το Ω.Το Note 7 πεθανε πριν καν ξεκινησει και οσοι δεν το βλεπουν απλα εθελοτυφλουν. τι σημαινει πεθανε δεν είναι τουμπανο συσκευη δλδ επειδή ετυχε αυτό?lol 1
stiflerakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 το Iphone δεν υποστηρίζει παραγράφους; Εξυπνάδα υποθέτω παντογνώστη Ελληνάρα ;
Neg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 τι σημαινει πεθανε δεν είναι τουμπανο συσκευη δλδ επειδή ετυχε αυτό?lol Πέθανε από την έννοια ότι δεν θα έχει τις πωλήσεις που περίμεναν ύστερα από αυτό το πρόβλημα. Εξυπνάδα υποθέτω παντογνώστη Ελληνάρα ; Feeling Triggered? 1
technology_guy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 τι σημαινει πεθανε δεν είναι τουμπανο συσκευη δλδ επειδή ετυχε αυτό?lolΑκριβως. Μια κατασκευαστικη αστοχια μπορει να στοιχισει στην ολη φημη της συσκευης, που σημαινει οτι δεν θα την αγορασει πολυς κοσμος (που σημαινει οτι ειναι τελιωμενη). Edit: Neg εισαι η αδελφη ψυχη μου μαλλον και δεν το εχω καταλαβει τοσο καιρο 1
Neg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ακριβως. Μια κατασκευαστικη αστοχια μπορει να στοιχισει στην ολη φημη της συσκευης, που σημαινει οτι δεν θα την αγορασει πολυς κοσμος (που σημαινει οτι ειναι τελιωμενη). Edit: Neg εισαι η αδελφη ψυχη μου μαλλον και δεν το εχω καταλαβει τοσο καιρο 1
Gixxersixer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Edit: Neg εισαι η αδελφη ψυχη μου μαλλον και δεν το εχω καταλαβει τοσο καιρο Butt Buddies
Neg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Butt Buddies Έλα τώρα μην γίνεσαι πρόστυχος 2
Haldol Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 τι σημαινει πεθανε δεν είναι τουμπανο συσκευη δλδ επειδή ετυχε αυτό?lol Τι πάει να πει ότι "είναι τούμπανο"; Εμπορικά είναι νεκρό. Εάν ισχύουν και τα υπόλοιπα που ακούγονται (δες σε γειτονικό θέμα) για bootloops και προβλήματα στα πλήκτρα αφής, μάλλον θα είναι το πιο μεγάλο φιάσκο στις πωλήσεις της Sammy τα τελευταία χρόνια. 1
kirileman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Το bootloop πήγαινε σύννεφο. Νταξ, μιλάμε για Το Φιάσκο. Στο μεταξύ, 17χρονος από το Κιλκίς κατόρθωσε να γράψει ολόκληρη πρόταση με το ένα χέρι σε s7 edge χωρίς να βλασφημήσει τα Θεία. (Koulouri_mode off)
DaemonLord92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ισχυουν οσα αναγραφονται στο λινκ τοτε οσοι θελουν ακομη να αγορασουν ενα Note 7 θα το αγορασουν σε μια καλυτερη τιμη (βεβαια κατι μ λεει οτι και παλι η επισημη τιμη εδω θα ειναι 879 ) http://www.androidauthority.com/dont-buy-samsung-galaxy-s7-edge-right-now-714859/
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ισχυουν οσα αναγραφονται στο λινκ τοτε οσοι θελουν ακομη να αγορασουν ενα Note 7 θα το αγορασουν σε μια καλυτερη τιμη (βεβαια κατι μ λεει οτι και παλι η επισημη τιμη εδω θα ειναι 879 ) http://www.androidauthority.com/dont-buy-samsung-galaxy-s7-edge-right-now-714859/ Δεν νομιζω να τα στειλουν Ελλαδα τα refurbished.Προς Αμερικη και δυνατες οικονομικα ευρωπαικες χωρες μερια τα βλεπω για να χτυπησουν τα iPhone 7 με μια αρκετα χαμηλοτερη τιμη και να κλεισουν λιγο την ζημια.
DaemonLord92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομιζω να τα στειλουν Ελλαδα τα refurbished.Προς Αμερικη και δυνατες οικονομικα ευρωπαικες χωρες μερια τα βλεπω για να χτυπησουν τα iPhone 7 με μια αρκετα χαμηλοτερη τιμη και να κλεισουν λιγο την ζημια. Και εγω αυτο πιστευω αλλα καθως το recall ειναι σε παγκοσμια κλιμακα διατηρω μια ελπιδα. Αμα δουμε κανενα refurbished εδω στην Ελλαδα θα το τσιμπησω σιγουρα (εφοσον η τιμη του ειναι δελεαστικη, δεν καιγομαι κιολας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα