Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι η Samsung ξηγήθηκε πολύ σωστά και αναγνώρισε το λάθος της. Δυστυχώς αυτό θα έχει πολύ αρνητικό αντίκτυπο, διότι αύριο θα ανακοινωθεί και το νέο iPhone. Bad timing for Samsung.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπερβολικό μου φαίνεται το 1.000.000.000 

Μάλλον θα βάλανε μέσα και την θεωρητική απώλεια κέρδους λόγω της φήμης... αλλά όλα αυτά ειναι υποθέσεις ειδικά όταν γίνονται τόσο νωρίς...

Δεν παίζει να μιλάνε πάντως για καθαρό κόστος όπως και να έχει γιατι 1.000.000.000 για 2.500.000 συσκευές σημαίνει πως το κόστος για κάθε συσκευή ανέρχεται στα 400 δολάρια...

πόσα μεταφορικά και πόσο κόστος πια έχει μια μπαταρία και τα μεροκάματα για να τις αλλάξουν; 

βέβαια το ανθρώπινο δυναμικό στο εργοστάσιο που θα τις αλλάξει θα ασχολείται με αυτό και όχι με κάτι άλλο (που η παραγωγή αυτού του "κάτι άλλο" θα απόφερε κέρδη) αλλά και πάλι 400 δολάρια πολλά ειναι ρε παιδιά κόψτε κάτι :P

Δεν είναι καθόλου υπερβολικό και ίσως είναι και μεγαλύτερο. Δεν υπολογίζουν σαν ζημιά τις πωλήσεις που θα επηρεαστούν.

Οι εταιρεία της Samsung πουλάει μπαταρίες και σε άλλους κατασκευαστές, γιαυτό και η μεγάλη ζημιά, καθώς θα ακυρωθούν συμφωνίες και ενδεχομένως να πρέπει να πληρώσει και αποζημιώσεις.  

• Like 1
Δημοσ.

Η χειρότερη στιγμή που μπορούσαν να την πάθουν, αύριο παρουσιάζουν τα 7άρια τα iPhone. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, την μία συσκευή μετά την άλλη σε μικρά χρονικά διαστήματα να προλάβει τη Apple. Άμα είναι να το κάνεις κάνε το σωστά και ας το παρουσιάσεις μετά. Δεν παίζει ρόλος ποιος θα προλάβει να παρουσιάσει πρώτος, αλλά ποιος θα το κάνει καλύτερα. Για την φετινή χρονιά τουλάχιστον θα έχει σοβαρή ζημιά αφού αυτοί που ήθελαν να το πάρουν και δεν μιλάω για τους οπαδούς της αλλά για τον μέσο καταναλωτή θα στραφεί λογικά στις ναυαρχίδες της Apple αύριο. 

Δημοσ.

Πολύ κακή είδηση για την Samsung η όλη υπόθεση του Note7 και θα εξηγήσω.

1) Η σειρά 7 (Galaxy και Note) έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές και κατά τη γνώμη μου είναι συσκευές no-compromise. Έρχεται η ανάκληση του 7 και βάζει στίγμα ενώ επί της ουσίας πρόκειται για πολύ λίγες συσκευές. Αλλά better safe than sorry

2) Το Note 7 φαίνεται να πουλάει πάρα πολύ καλά και εδώ έρχεσαι και το κόβεις για πολύ καιρό

3) Το iPhone 7 είναι "just around the corner" και με την ανάκληση του Note θα σκοτώσει όλο το momentum της Samsung

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικα ειναι μεγάλο το κοστος σε χρηματα($1b), αλλα και ανακοπτει την πορεια της samsung και τις πωλησεις του Note 7.

Δυστυχως λαθη γινονται σε ολες τις εταιρειες , τι το ονομα ειναι Samsung ή Nokia ή HP ή Apple.

Δημοσ.

Πολύ κακή είδηση για την Samsung η όλη υπόθεση του Note7 και θα εξηγήσω.

1) Η σειρά 7 (Galaxy και Note) έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές και κατά τη γνώμη μου είναι συσκευές no-compromise. Έρχεται η ανάκληση του 7 και βάζει στίγμα ενώ επί της ουσίας πρόκειται για πολύ λίγες συσκευές. Αλλά better safe than sorry

2) Το Note 7 φαίνεται να πουλάει πάρα πολύ καλά και εδώ έρχεσαι και το κόβεις για πολύ καιρό

3) Το iPhone 7 είναι "just around the corner" και με την ανάκληση του Note θα σκοτώσει όλο το momentum της Samsung

Πολυ σωστα, το momentum στην πωληση ενος ειδους ειναι το Α και το Ω.Το Note 7 πεθανε πριν καν ξεκινησει και οσοι δεν το βλεπουν απλα εθελοτυφλουν.

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι το 1 δις αλλά το πλήγμα στο image της εταιρείας το οποίο θα πάρει πολύ καιρό για να φτιάξει, καθώς δεν μιλάμε για ένα μικρό ελάττωμα της συσκευής... Προσωπικά θα έπαιρνα note 7, αλλά μετά από κανένα 6μηνο, αφού πρώτα είχα σιγουρευτεί ότι λύθηκε εντελώς το θέμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλώντας πάντα υποκειμενικά και εκφράζοντας την δίκη μου άποψη έχω να πω τα εξής :
Είμαι iPhone χρήστης πολλά χρόνια για παρά πολλούς λόγους που δεν θεωρώ απαραίτητο να εξηγήσω . Άλλωστε ο καθένας μας επιλέγει συσκευή με βάση τις δικές του ανάγκες και τσέπη .

Παρολαυτα δεν μπορώ να μην δείξω σεβασμό σε μια συσκευή όπως το ΝΟΤΕ . Περίμενα πως και πως να το πάρω για να το δοκιμάσω αλλά ξενέρωσα με όλο αυτό που έγινε .

Δεν χαλαστηκα με το ότι έγινε κάπου κάποιο λάθος με τις μπαταρίες αλλά με την καθυστέρηση που θα αργήσω να το πάρω . Αυτά παιδιά μπορεί να συμβούν παντού , έτσι είναι οι βιομηχανίες .

Δεν θα πω την εταιρεία ασοβαρη εφοσων έπραξε αυτά που έπρεπε να πράξει ούτε συγχαρητήρια θα δώσω για ότι έκανε . Δεν είχε άλλη επιλογή έτσι κι αλλιώς .

Τώρα θα μου πείτε πως αν το είχα ήδη αγοράσει και εμένα κανένα μήνα χωρίς συσκευή δεν θα είχα την ίδια άποψη αλλά ευτυχώς δεν την είχα . Η ζημιά που έπαθε τώρα είναι αμίλητεα. Πρέπει να ανοίξετε λίγο τους ορίζοντες σας και να καταλάβετε ότι δεν βγάζει μόνο κινητά αλλά είναι παντού . Απο την ναυτιλία μέχρι το διάστημα και σίγουρα δεν θα τα χάσει αυτά επειδή μια θυγατρική της με μπαταρίες κινητής έκανε πατάτα . Το image της δεν θα επηρεαστεί . Ίσως ξενερωσουν αυτοί που είχαν παρει την συσκευή στα χέρια τους αλλά ως εκεί . Όσοι ήθελαν να την πάρουν - όπως εγώ - θα την πάρουν έτσι κι αλλιώς μόλις βγει και πάλι στα ράφια .

Οι υπόλοιποι που κράζουν είτε δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να την αποκτήσουν - που είναι σεβαστό - είτε απλά έψαχναν αφορμή να κράξουν χωρίς αντικειμενικότητα . Σημασία έχει ότι δεν τραυματίστηκε κανείς . Αν ψάξετε λίγο θα δείτε μπαταρίες άλλων εταιρειών που έσκασαν και τραυμάτισαν κόσμο σοβαρά . Συμπεριλαμβανομένης και της Απλ φυσικά .

Έχουμε δώσει τεράστια έκταση στο θέμα αξιοπιστίας κτλ ενώ δεν έχει ανοίξει ρουθούνι στην κυριολεξία . Δήλωσα εξαρχής ότι είμαι φαν της Απλ (μάλιστα σας γράφω απο 6s plus) αλλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός . Θα το πάρω όταν ξαναβγεί και εύχομαι να με κρατήσει .

Γιατί μπορεί να έχω ενα σούπερ ουαου κινητό και μπλα μπλα μπλα αλλά έχω και αρκετά θέματα που θα λυνοντουσαν στο note .

Υπομονή λοιπόν να δούμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό .

Επεξ/σία από stiflerakos
  • Like 2
Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση οταν κυκλοφορησει το Note ξανα, να εχει χαμηλοτερη αρχικη τιμη για να χρυσωσει λιγο το χαπι στους πελατες της?

Και παιρνω το παραδειγμα της Ελλαδας που αρχικη τιμη ειχε 879. Να το βαλουν τωρα ας πουμε 739.

Ή θα θελα???:P

Δημοσ.

Φτάσαμε σε μία εποχή που αγοράζουμε κάτι... απλά για να αγοράζουμε... λες δεν είναι υπεραρκετά για τη χρήση που το θέλουμε τα περσινά ή προπέρσινα μοντέλα κινητών......

Πρόβατα .... λες και μετράει αν βγάζει 40.000 ή 80.000 στο test o επεξεργαστής.... αααααα ξέχασα.... θα τρέχει καλύτερα το autocad η το photoshop στο κινητό....

Δημοσ.

Μιλώντας πάντα υποκειμενικά και εκφράζοντας την δίκη μου άποψη έχω να πω τα εξής :

Είμαι iPhone χρήστης πολλά χρόνια για παρά πολλούς λόγους που δεν θεωρώ απαραίτητο να εξηγήσω . Άλλωστε ο καθένας μας επιλέγει συσκευή με βάση τις δικές του ανάγκες και τσέπη . Παρολαυτα δεν μπορώ να μην δείξω σεβασμό σε μια συσκευή όπως το ΝΟΤΕ . Περίμενα πως και πως να το πάρω για να το δοκιμάσω αλλά ξενέρωσα με όλο αυτό που έγινε . Δεν χαλαστηκα με το ότι έγινε κάπου κάποιο λάθος με τις μπαταρίες αλλά με την καθυστέρηση που θα αργήσω να το πάρω . Αυτά παιδιά μπορεί να συμβούν παντού , έτσι είναι οι βιομηχανίες . Δεν θα πω την εταιρεία ασοβαρη εφοσων έπραξε αυτά που έπρεπε να πράξει ούτε συγχαρητήρια θα δώσω για ότι έκανε . Δεν είχε άλλη επιλογή έτσι κι αλλιώς . Τώρα θα μου πείτε πως αν το είχα ήδη αγοράσει και εμένα κανένα μήνα χωρίς συσκευή δεν θα είχα την ίδια άποψη αλλά ευτυχώς δεν την είχα . Η ζημιά που έπαθε τώρα είναι αμίλητεα. Πρέπει να ανοίξετε λίγο τους ορίζοντες σας και να καταλάβετε ότι δεν βγάζει μόνο κινητά αλλά είναι παντού . Απο την ναυτιλία μέχρι το διάστημα και σίγουρα δεν θα τα χάσει αυτά επειδή μια θυγατρική της με μπαταρίες κινητής έκανε πατάτα . Το image της δεν θα επηρεαστεί . Ίσως ξενερωσουν αυτοί που είχαν παρει την συσκευή στα χέρια τους αλλά ως εκεί . Όσοι ήθελαν να την πάρουν - όπως εγώ - θα την πάρουν έτσι κι αλλιώς μόλις βγει και πάλι στα ράφια . Οι υπόλοιποι που κράζουν είτε δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να την αποκτήσουν - που είναι σεβαστό - είτε απλά έψαχναν αφορμή να κράξουν χωρίς αντικειμενικότητα . Σημασία έχει ότι δεν τραυματίστηκε κανείς . Αν ψάξετε λίγο θα δείτε μπαταρίες άλλων εταιρειών που έσκασαν και τραυμάτισαν κόσμο σοβαρά . Συμπεριλαμβανομένης και της Απλ φυσικά . Έχουμε δώσει τεράστια έκταση στο θέμα αξιοπιστίας κτλ ενώ δεν έχει ανοίξει ρουθούνι στην κυριολεξία . Δήλωσα εξαρχής ότι είμαι φαν της Απλ (μάλιστα σας γράφω απο 6s plus) αλλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός . Θα το πάρω όταν ξαναβγεί και εύχομαι να με κρατήσει . Γιατί μπορεί να έχω ενα σούπερ ουαου κινητό και μπλα μπλα μπλα αλλά έχω και αρκετά θέματα που θα λυνοντουσαν στο note . Υπομονή λοιπόν να δούμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό .

το Iphone δεν υποστηρίζει παραγράφους;

• Like 2
Δημοσ.

Φτάσαμε σε μία εποχή που αγοράζουμε κάτι... απλά για να αγοράζουμε... λες δεν είναι υπεραρκετά για τη χρήση που το θέλουμε τα περσινά ή προπέρσινα μοντέλα κινητών......

Πρόβατα .... λες και μετράει αν βγάζει 40.000 ή 80.000 στο test o επεξεργαστής.... αααααα ξέχασα.... θα τρέχει καλύτερα το autocad η το photoshop στο κινητό....

Επειδή για τον Α ή Β λόγο δεν μπορείς ή δεν θες να αποκτήσεις ένα προϊόν αποκαλείς τους υπόλοιπους πρόβατα.. μάλιστα. Το ενδεχόμενο ότι για μερικούς το παραπάνω κινητό μπορεί να είναι χρήσιμο για την δουλειά τους; Ενώ εσύ ή κάποιος άλλος μπορεί να βλέπει ένα ακριβό Smartphone ως μία συσκευή για Social Media. Διαφορετικές οι ανάγκες και το πορτοφόλι του καθενός.

Δημοσ.

Εγω που εχω Note3 (2013) μπορω να παω σε Note 7?

Πρεπει να καταλαβετε κατι.

Ο καθενας μπορει να σκορπαει τα λεφτα του οπου θελει.

Ας μην λεμε τα ιδια καθε φορα.

• Like 1
Δημοσ.

Ελα πες το, εσυ χρησιμοποιεις το κινητο σου για snapchat και facebook.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...