Προς το περιεχόμενο

win10 phone τρωει πολυ μπαταρια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια, εκανα αναβαθμιση απο 8,1 σε win10 κ το κινητο απο 5 μερες που κραταγε (δεν το χρησιμοποιω ιδιαιτερα) κραταει 1 το πολυ. Τι παιζει?

microsoft lumia 435  το μοντελο.

ευχαριστω

Δημοσ.

Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά κατέβασες windows 10. Ποιά έκδοση έχεις? Στα τελευταία updates είχε βελτιωθεί λίγο η κατάσταση.

Δημοσ.

Ευχαριστω θα το δω, γιατι ηδη εχω κατεβασει τα παντα κ reset κ απλα δουλεια δε βλεπω να γινεται :P

Δημοσ.

αν έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών θα στρώσει σε 1-2 μέρες.

Στο λεω μιας και εχω την ιδια συσκευή,την πρώτη μέρα που πήρε τα 10αρια άντεξε χοντρικά 18 ώρες χωρίς να κάνω τιποτα στην συσκευή.

Στις αλλες περιπτώσεις εφευγε νερό η μπαταρία.

πλέον βγάζει 1 μέρα σχετικά άνετα με μέτρια χρήση(κανενα 20λεπτο μουσική,ανοιχτά δεδομένα καμια ώρα και χρήση messenger κανενα 30λεπτο).

Απο τις 8 το πρωι χοντρικά το βράδυ κατα τις 11 έχω 60% μπαταρία.

Δημοσ.

Να ξανακανω reset λες? Εχει καποιο νοημα? Γενικα με τα προηγουμενα win ημουν πολυ οκ, απο μλκια ειπα να βαλω τα 10 :D 

Δημοσ.

Να ξανακανω reset λες? Εχει καποιο νοημα? Γενικα με τα προηγουμενα win ημουν πολυ οκ, απο μλκια ειπα να βαλω τα 10 :D

Γύρνα πίσω στα 8.1, μια χαρά ήσουν. Τα 10ρια είναι μια ατελείωτη beta έκδοση.

Δημοσ.

Τα10αρια ειναι πολύ καλύτερα σε σχέση με τα 8.1 και υπάρχουν τρομερά καλύτερες εφαρμογές.

Αν δεν σε απασχολεί τίποτα μπορείς να επιστρέψεις στα 8.1 κατεβάζεις το windows device discovery tool και μπορείς να κάνεις επαναφορά

http://www.windowscentral.com/roll-back-windows-phone-81-windows-10-preview

Δημοσ.

thanks guys. θα το δω λιγο ακομα κ εαν οχι, θα γυρισω πισω.

Δημοσ.

Αμα τυχει σε καποιον μελλοντικα, μετα απο λιγες μερες στρωνει! ευχαριστω για τη βοηθεια!

Δημοσ.

Αμα τυχει σε καποιον μελλοντικα, μετα απο λιγες μερες στρωνει! ευχαριστω για τη βοηθεια!

Στο είχα γράψει πρώτη - πρώτη απάντηση ότι θα φτιάξει απλά χρειάζονται μερικές φορτίσεις ώστε να δει το λειτουργικό που κυμαίνεται η μπαταρία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...