Demon Lord Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό που λέει ο ττίτλος παιδιά, ψάχνω ένα free πρόγραμμα για να μπορώ να γράφω ραδιοφωνικές εκπομές αλλά από το ίντερνετ. Προς το παρών χρησιμοποιώ το rarmaradio αλλά είανι trial. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό και δωρεάν;
veteranos123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει ήδη θέμα http://www.insomnia.gr/topic/224080-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7-%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-internet/ Για δοκίμασε το audacity
Demon Lord Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 δεν το είχα δει μωρέ γράφει και Online το audacity; ενδιαφέρων!
veteranos123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Να ψάχνεις πρώτα copy-paste έκανα τον τίτλο σου και βρήκα το thread. Ε δοκίμασέ το
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 απο δωρεαν το audactiy απο τον θειο, το Total Recorder.
Demon Lord Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 τελικά έπαιξα μπάλα με audacity ευχαριστώ
White_Cat Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά, καλημέρα !Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει πολύ το πρόγραμμα streamripper. Είναι διαθέσιμο σε όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα (Linux, Mac & Windows). Μπορεί σε μερικούς να μην αρέσει το ότι λειτουργεί αποκλειστικά σε γραμμή εντολών, αλλά τη δουλειά του την κάνει με το παραπάνω. Τα καταφέρνει με τα περισσότερα live streaming formats, όμως όχι με όλα.Θυμάμαι ότι τον καιρό που έπεσε το μαύρο στην Ε.Ρ.Τ άκουγα πάρα πολύ την αυτοδιαχειριζόμενη ERTOPEN και μάλιστα μπορούσα να ηχογραφώ τις εκπομπές με το πρόγραμμα αυτό ώστε να τις ακούω όποια ώρα θελήσω και να τις κρατήσω στο αρχείο μου. Η εντολή που έδινα κάθε φορά ήταν ως εξής :streamripper http://radio.ertopen.com/erasport -t Άρχιζε η ηχογράφηση και για να τη σταματήσω απλά πατούσα CTRL-C. Αμέσως είχα στο δίσκο ένα MP3 με ό,τι είχε ηχογραφηθεί.Για να ηχογραφήσω κάτι απλά δίνω ως πρώτη παράμετρο το link και μετά όλες τις άλλες παραμέτρους που πιθανόν να χρειάζονται κατά περίπτωση.Πολύ χρήσιμη είναι ειδικά η παράμετρος -t η οποία εξασφαλίζει ότι αν για κάποιο λόγο ο σταθμός διακόψει για λίγο την εκπομπή του (π.χ. τεχνικο πρόβλημα), τότε όταν η μετάδοση ξαναρχίσει, το πρόγραμμα θα δημιουργήσει νέο MP3 αρχείο και δεν θα κάνει overwrite πάνω στο αρχικό MP3. Αυτή την παράμετρο να τη χρησιμοποιείτε πάντα γιατί όλο και κάποια μικροδιακοπή γίνεται με τα live streams.Η ERTOPEN συνεχίζει να εκπέμπει και σήμερα, τόσο στα FM (106.7MHz), όσο και στην παραπάνω διεύθυνση κι άμα θέλετε τη γνώμη μου είναι μία απ' τις λίγες ανεξάρτητες φωνές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.Φυσικά κι έχω ηχογραφήσει και πολλούς άλλους σταθμούς (κυρίως του εξωτερικού), βρίσκοντας το link μέσα απ' τον κατάλογο που υπάρχει στη διεύθυνση www.vtuner.comΝα είστε καλά,Ο Άσπρος Γάτος
accipio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ κάνω ιντερνετικές ραδιοφωνικές ακροάσεις και εγγραφές κυρίως με το TapinRadio (δωρεάν) και δευτερευόντως με το RadioSure (δωρεάν).
Demon Lord Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 με το streamripper δοκίμασα αλλά δεν είδα φως. τα άλλα του accipio τα βρήκα πιο μετά σε σχετική αναζήτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα