BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα.Αγόρασα πριν λίγες μέρες το πληκτρολόγιο havit gaming g400 και δε μπαίνει στο bios όταν πατάω το κουμπί "del" Μητρική έχω την GA-970A-UD3 rev. 1.0 έχει το τελευταίο update το bios Με άλλο πληκτρολόγιο που έχω ένα της razer μπαίνει κανονικά με del στο bios Υπάρχει λύση;
panos- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι ασύρματο Ε; ίσως ο δέκτης του να μην προλαβαίνει να ενεργοποιηθεί. Δοκίμασε να ανοίγεις τον υπολογιστή να κάνεις επανεκκίνηση και να το Πατήσεις εκεί.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι ασύρματο.Ενσύρματο είναι.Με καλώδιο είναι Καμμιά λύση;
jim_p Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι με usb? Αν ναι, δες πως μπορεις να ενεργοποιησεις το legacy usb support στο bios.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ενεργοποιημένο είναι αφού δοκίμασα με αλλο usb keyboard και έμπαινε κανονικα στο bios. Το τσέκαρα 2 φορές είναι ενεργοποιημένο."usb lagacy enabled" γράφει
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά έχουν περάσει 5 ώρες και ακόμα δεν έχω βρεί λύση.Τί να κάνω?
Fubar.gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό με το BIOS είναι θέμα πληκτρολογίου. Κάποια πληκτρολόγια USB έχουν μια μικρή καθυστέρηση και μέχρι να πάρουν μπρός έχει περάσει το χρόνικό περιθώριο για να μπείς στο BIOS. Ενδεχομένως να είναι και θέμα μητρικής, μπορεί να καθυστερεί λίγο να κάνει initialize τα USB port. Γι αυτό το λόγο, παλιότερα που δούλευα ως τεχνικός υπολογιστών, είχα πάντα πρόχειρο ένα πληκτρολόγιο PS/2, αυτά δέν είχαν τέτοιο θέμα. Λύση δέν υπάρχει. Δές αν το BIOS έχει επιλογή να προσθέσεις καποια καθυστέρηση στην εκκίνηση. Αλλιώς πρέπει να έχεις πρόχειρο κάποιο δέυτερο πληκτρολόγιο για όταν θέλεις να μπείς στο BIOS. 1
dimpa16 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκιμασε και σε άλλες θυρες USB του υπολογιστη σου.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Σε άλλο pc δοκίμασες? Δεν έχω άλλο pc lol Δοκιμασε και σε άλλες θυρες USB του υπολογιστη σου. Το δοκίμασα,τα ίδια Αυτό με το BIOS είναι θέμα πληκτρολογίου. Κάποια πληκτρολόγια USB έχουν μια μικρή καθυστέρηση και μέχρι να πάρουν μπρός έχει περάσει το χρόνικό περιθώριο για να μπείς στο BIOS. Ενδεχομένως να είναι και θέμα μητρικής, μπορεί να καθυστερεί λίγο να κάνει initialize τα USB port. Γι αυτό το λόγο, παλιότερα που δούλευα ως τεχνικός υπολογιστών, είχα πάντα πρόχειρο ένα πληκτρολόγιο PS/2, αυτά δέν είχαν τέτοιο θέμα. Λύση δέν υπάρχει. Δές αν το BIOS έχει επιλογή να προσθέσεις καποια καθυστέρηση στην εκκίνηση. Αλλιώς πρέπει να έχεις πρόχειρο κάποιο δέυτερο πληκτρολόγιο για όταν θέλεις να μπείς στο BIOS. Ευχαριστώ.Θα δοκιμάσω αυτό με την καθυστεριση στο bios.Να πω επίσης οτι έχει φωτιζόμενα πλήκτρα το keyboard και ίσως φταίει κι αυτό
tsofras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει φωτάκι στι numpad? Αν πατάς numlock με το που ανήγει στο φωτίζει? Αν θυμάμαι καλά είναι ένας τρόπος να δείς αν έχει διαβάσει το M/B το πληκτρολόγιο στην εκκίνηση
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εχει φωτακι ναι.Και αν δω αν έχει διαβάσει ή όχι το M/B το πληκτρολόγιο στην εκκίνηση,τι επιλογές για λύσεις έχω;
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω άλλο pc lol Το δοκίμασα,τα ίδια Ευχαριστώ.Θα δοκιμάσω αυτό με την καθυστεριση στο bios.Να πω επίσης οτι έχει φωτιζόμενα πλήκτρα το keyboard και ίσως φταίει κι αυτό Το lol που κολάει? Σε άλλο pc έγραψα όχι σε άλλο δικό σου pc.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ολοι οι υπόλοιποι στην οικογένεια μου έχουν λαπτοπ.Και σε φίλους τώρα είναι ενοχλητικό λίγο,έχουν δουλειές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα