Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτη την τηλεοραση η οποια ειναι sony bravia kdl-32S5550 το προβλημα ειναι οτι η τηλεοραση δεν αναβει.Οταν την συνδεω στο ρευμα το πρασινο λαμπακι αναβει αλλα οταν παταω το power δεν ανοιγει.Ανοιξα την τηλεοραση και εβγαλα φωτογραφιες για να το δειτε και εσεις μηπως μπορεσετε να με βοηθησετε.Ευχαριστω

post-409642-0-70039600-1473084961_thumb.jpg

post-409642-0-97086900-1473084967_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχω αυτη την τηλεοραση η οποια ειναι sony bravia kdl-32S5550 το προβλημα ειναι οτι η τηλεοραση δεν αναβει.Οταν την συνδεω στο ρευμα το πρασινο λαμπακι αναβει αλλα οταν παταω το power δεν ανοιγει.Ανοιξα την τηλεοραση και εβγαλα φωτογραφιες για να το δειτε και εσεις μηπως μπορεσετε να με βοηθησετε.Ευχαριστω

Γράψε εδώ το πρόβλημα σου,οπτικά δεν φαίνεται κάτι.

ΑΝ έχεις κάποιες βασικές γνώσεις οκ,ΑΝ δεν έχεις καλύτερα πήγαινε την σε μάστορα

Δημοσ.

Στον μεγάλο πυκνωτή έχει μια αντίσταση η οποία έχει μαυρισμένα άκρα (μπορεί να είναι κα σκόνη) και έναν κεραμικό πυκνωτή. έλεγξε αν αυτά είναι οκ. Επίσης δες και τα τρανζιστορ της ψήκτρας αν είναι οκ. Συνήθως έχουν μαυρισμένα άκρα η λείπει κομμάτι απο το σώμα τους

Δημοσ.

Χεσε μεσα. Ολα τα εξαρτηματα εχουν μαυρισμενα ακρα. Αντε να βγαλεις ακρη. Δε το εχω ξαναδει αυτο το πραγμα. Βεβαια δεν ειναι η δουλεια μου. Ενα-ενα ελεγχο κι ο Θεος βοηθος.

Δημοσ.

Όπως τα λες. Αφαίρεση της πλακέτας, καλό καθάρισμα και έλεγχος αρχικά ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές και μετά τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Οριστε η πλακετα εκτος τηλεορασης την καθαρισα και περιμενω να μου πειτε απο που να ξεκινησω να μετραω κλπ.

post-409642-0-33365400-1473268822_thumb.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...