kwngr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω αυτη την τηλεοραση η οποια ειναι sony bravia kdl-32S5550 το προβλημα ειναι οτι η τηλεοραση δεν αναβει.Οταν την συνδεω στο ρευμα το πρασινο λαμπακι αναβει αλλα οταν παταω το power δεν ανοιγει.Ανοιξα την τηλεοραση και εβγαλα φωτογραφιες για να το δειτε και εσεις μηπως μπορεσετε να με βοηθησετε.Ευχαριστω
coolerman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω αυτη την τηλεοραση η οποια ειναι sony bravia kdl-32S5550 το προβλημα ειναι οτι η τηλεοραση δεν αναβει.Οταν την συνδεω στο ρευμα το πρασινο λαμπακι αναβει αλλα οταν παταω το power δεν ανοιγει.Ανοιξα την τηλεοραση και εβγαλα φωτογραφιες για να το δειτε και εσεις μηπως μπορεσετε να με βοηθησετε.Ευχαριστω Γράψε εδώ το πρόβλημα σου,οπτικά δεν φαίνεται κάτι. ΑΝ έχεις κάποιες βασικές γνώσεις οκ,ΑΝ δεν έχεις καλύτερα πήγαινε την σε μάστορα
bazzil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Στον μεγάλο πυκνωτή έχει μια αντίσταση η οποία έχει μαυρισμένα άκρα (μπορεί να είναι κα σκόνη) και έναν κεραμικό πυκνωτή. έλεγξε αν αυτά είναι οκ. Επίσης δες και τα τρανζιστορ της ψήκτρας αν είναι οκ. Συνήθως έχουν μαυρισμένα άκρα η λείπει κομμάτι απο το σώμα τους
Le Perv Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Χεσε μεσα. Ολα τα εξαρτηματα εχουν μαυρισμενα ακρα. Αντε να βγαλεις ακρη. Δε το εχω ξαναδει αυτο το πραγμα. Βεβαια δεν ειναι η δουλεια μου. Ενα-ενα ελεγχο κι ο Θεος βοηθος.
bazzil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως τα λες. Αφαίρεση της πλακέτας, καλό καθάρισμα και έλεγχος αρχικά ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές και μετά τα υπόλοιπα.
kwngr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Οριστε η πλακετα εκτος τηλεορασης την καθαρισα και περιμενω να μου πειτε απο που να ξεκινησω να μετραω κλπ.
perfcell Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 μπορει καποιος να βοηθησει το παιδι παρακαλω;
coolerman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Άλλαξε πυκνωτές για αρχή double account;; στον εαυτό σου μιλάς;;?
perfcell Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 ξαδερφος μου ειναι και του περασα την βλαβη εκει
bazzil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Κάνε ενα έλεγχο μήπως κάποιος πυκνωτής είναι σκασμένος απο την κάτω πλευρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα