Προς το περιεχόμενο

οc GTX 970 G1 GAMING

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω και αρκετους μηνες εχω κανει overclock στην καρτα γραφικων. Το μεγιστο που δουλευει κανονικα σε παιχνιδια και προγραμματα ειναι +100mhz core+250 mhz memory. Ομως αλλοι την εχουν παει σε 140 mhz core. Οτιδηποτε παραπανω απο 100 mhz core κολλαει. Εχω βαλει το power limit στο τερμα(112) και οριο θερμοκρασιας 91 c. Παντως η θερμοκρασια δεν φτανει ουτε καν τους 70 βαθμους οσο απαιτητικο παιχνιδι και αν τρεχω. Τι πρεπει να κανω για να μπορεσει να παει ο πυρηνας στα 140 mhz xωρις να κολλαει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εδω και αρκετους μηνες εχω κανει overclock στην καρτα γραφικων. Το μεγιστο που δουλευει κανονικα σε παιχνιδια και προγραμματα ειναι +100mhz core+250 mhz memory. Ομως αλλοι την εχουν παει σε 140 mhz core. Οτιδηποτε παραπανω απο 100 mhz core κολλαει. Εχω βαλει το power limit στο τερμα(112) και οριο θερμοκρασιας 91 c. Παντως η θερμοκρασια δεν φτανει ουτε καν τους 70 βαθμους οσο απαιτητικο παιχνιδι και αν τρεχω. Τι πρεπει να κανω για να μπορεσει να παει ο πυρηνας στα 140 mhz xωρις να κολλαει?

Να δώσεις παραπάνω ρεύμα, δεν είναι όλες οι κάρτες ίδιες άλλες κάνουν καλό oc άλλες όχι θέμα τύχης είναι,

• Moderators

Σιγουρα ομως δεν υπαρχει κινδυνος αμα της δωσω παραπανω ρευμα? Ποσο να το βαλω?

Το oc δεν είναι κάτι στάνταρ κάθε chip έχει διαφορετική συμπεριφορά, ξεκινάς με δοκιμές και βλέπεις, βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένεις να κερδίσεις φτάνοντας την κάρτα στα όρια, θα κερδίσεις 5fps? Στα 100 πχ?

Να μου πεις ότι ψάχνεις απλά να βρεις τα όρια της κάρτας και μετά στοκ να τι δεχτώ αλλά δεν έχει ιδιετρο νόημα το oc μιας και μιλάμε για διάφορες που πρακτικά δεν θα της καταλάβεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...