TRD1mos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα στην παρεα,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με μνημες,οταν ειχα δυο dimm με επιλογη xmp μου βγαζε δυο προφιλ ειτε με 2133 ειτε με 2400 και bootare κανονικα βαζω και αλλα δυο dimmakia ακριβως τα ιδια (timing,xmp 1.3) και δεν bootarei με το προφιλ των 2400.εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Έίχα το ίδιο θέμα παλιά με ένα 775 m/b. Με 3 dimm έπαιζαν οι ραμ στα 1866 αλλά με 4 και πάνω έπεφταν στα 1333. Το έλεγε όμως και στο μανουαλ ότι μπορείς να διαλέξεις Oc profile μόνο αν έχεις μέχρι 3 dimm. Ίσως είναι κάτι τέτοιο αν και στο μανουαλ σου που κοίταξα δεν το αναφέρει. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Τσιμπα λιγο ταση της μνημες ή τον κοντρολερ. Κανα 5% και δες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRD1mos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Θα δοκιμασω,ευχαριστω και ενημερωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Mε τι διαφορά αγοράστηκαν οι μνήμες?? Έχω το ίδιο θέμα με τις HyperX Beast στα 2133MHz που αγοράστηκαν με κάποιους μήνες διαφορά (ίδιο Motherboard). Παρ' όλο που πουλιούνται σαν ίδιες είναι καινούρια batch και έχουν μικροδιαφορές που κάνουν ασύμβατα τα XMP Profiles. Κατέβασε το CPU-Z και πάνε στην καρτέλα SPD και δες το κάθε SLOT. Εμένα το 1ο ζευγάρι ήταν παραγωγής 2013 (μάλλον το είχαν στοκ) και διαβάζονται ως PC3-10700 (667MHz). Το νέο ζευγάρι ήταν παραγωγής 2015 και διαβάζονται ως PC3-12800 (800ΜΗz). Τις έχω βάλει χειροκίνητα στα 2133MHz και παίζουν κανονικά... Η μόνη τους διαφορά είναι στο RAS# Precharge όπου το παλιό κιτ έχει 11 ενώ το καινούριο 12... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα