Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψιλοαπαραδεκτο πάντως που εν ετη 2016, υπάρχουν ακομα φορητοι των 500+ ευρω με αναλυση 1366χ768... 

Για τις δε τιμές, μονο αν καποιος εχει πάθος να ψωνίσει απο Ελλάδα. Γιατι βλεπω στο εξωτερικο, μπορει να βρει κανεις μεγαλα ανοιγματα στην τιμη.

• Like 5
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα ειδα ολα ενα προς ενα, αυτο πχ ειναι καλυτερο ολων (οι ξεχωριστες gpu που εχουν εξαλλου ειναι απο 10% καλυτερες εως πολυ χειρωτερες της ενσωματομενης του intel) https://www.skroutz.gr/s/9693646/Dell-Inspiron-5559-i5-6200U-4GB-1TB-W10.html οπου με +20 ευρω βαζεις και αλλα 4gb ram και σιγουρα εχεις παρει κατι καλυτερο φθηνοτερα και με ιση η παραπανω ραμ απο τα παραπανω.

βεβαια παιζουν πολυ φθηνοτερα απλα σε πιο χαλια σασι https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=6200u&from=autocomplete

και στο γερμανό το έχει με

• 6260U,
  • 500gb σκληρό,
  • 540 κάρτα γραφικών και
  • σημαντικό νομίζω ελληνικο πληκ/γιο
  • στα 499 και 24 δόσεις.

Κάτι καλύτερο από αυτό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και στο γερμανό το έχει με

• 6260U,
  • 500gb σκληρό,
  • 540 κάρτα γραφικών και
  • σημαντικό νομίζω ελληνικο πληκ/γιο
  • στα 499 και 24 δόσεις.

Κάτι καλύτερο από αυτό ?

Αυτό εδώ λες σωστά; https://www.germanos.gr/product/laptop-dell-5559156i54gb500gb-hdd/20333307/

Στα 499€ είναι μια πολύ καλή επιλογή, δεν παίζει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε αυτά τα χρήματα. 

Του βάζεις και άλλα 4GB Ram και σε συνδυασμό με την Intel Iris 540 που έχει παίζεις άνετα αρκετά παιχνίδια τύπου League of Legends... 

Επεξ/σία από LF21
Δημοσ.

ναι σόρρυ ξέχασα το λινκ.

απλά δεν κατάλαβα αν έχει και w10.λογικά θα έχει

επίσης δεν ξέρω πόσο εύκολα ανοίγουν για ssd αναβαθμιση

Δημοσ.

Έρχεται με windows 10 εγκατεστημένα παιδιά, αγόρασα το συγκεκριμένο πριν λίγες ημέρες.

Όπως είπε ο iakoboss7 αναβαθμίζεται πολύ εύκολα, έχει πορτάκι από κάτω για εύκολη πρόσβαση σε σκληρό και μνήμη.

Δημοσ.

πολυ καλο τοτε, αν ειναι και ενα απο τα 2 σασι ορμα.

Ρε φίλε είσαι ότι να ναι. Πριν λίγες μέρες είχε προσφορά ο Κώτσος αυτό το DELL με το ίδιο σασί με

+fullHD οθονη,

+4Gb RAM επιπλέον,

+500GB HDD επιπλέον,

+i7 CPU 

+αυτόνομη κάρτα γραφικών 

και όλα αυτά με +100 ευρώ σε σχέση με αυτό που προτείνεις και ΦΑΓΩΘΗΚΕΣ να μας λες ότι είναι ΜΑΠΑ και ΑΚΡΙΒΟ!! ΕΛΕΟΣ ρε φίλε

Δημοσ.

τα ειχα γραψει εκει τα λαπτοπ που ειχα προτεινει και ηταν πολυ φθηνοτερα η με κατι παραπανω επαιρνες τερατακι, απο τοτε φυσικα εχουν αλλαξει τα διαθεσιμα μοντελα και οι τιμες...

και απο οτι φαινεται δεν ειχες διαβασει τις απαντησεις μου σωστα... δεν το συνεχιζω ειναι εντελως διαφορετικο νημα...

επισης ακομα και αν δεν το πιστευεις αυτο στα 500 ειναι καλυτερο απο το ταχα καλο i7 στα 600...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...