Προς το περιεχόμενο

Αγορά samsung galaxy s7 ή s7 edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι κάτοχος του Iphone 5s και σκέφτομαι να αγοράσω είτε το s7 είτε το s7 edge λόγω μεγαλύτερης οθόνης και μπαταρίας( αλλιώς δεν άλλαζα με τίποτα το 5αρι που έχω)! Παρόλα αυτά προβληματίζομαι για τη μπαταρία γιατί ο καθένας λέει τα δικά του σχετικά με το s7. Άλλοι λένε ότι είναι πολύ δυνατή η μπαταρία του και άλλοι όχι.Για αυτό άλλωστε σκέφτομαι και το s7 edge,καθώς παράπονα για τη μπαταρία του δεν είδα καθόλου.Θέλω τη γνώμη σας για το αν αξίζει η αγορά του s7 και όχι του edge ( σε εμφάνιση προτιμώ το s7 μιας και πιστεύω ότι η κυρτή οθόνη θα με κουράσει κάποια στιγμή). Επομένως ο μόνος μου προβληματισμός είναι η μπαταρία του s7 
Είδα κάποιες μετρήσεις στο phonearena που δε ξέρω κατά πόσο είναι αληθινές διότι είδα ότι η μπαταρία του iphone 5s στο web βγάζει 10 ώρες ενώ του s7 στο web βγάζει 9μιση ώρες και του s7 edge 13μιση ώρες.

Δημοσ.

Και γιατί δεν περιμένεις μέχρι την τετάρτη αφού είσαι ήδη χρήστης iOS και προφανώς έχεις αγορασμένες εφαρμογές, για να δεις τι θα παιχτεί με το iPhone 7 Plus? Ανέκαθεν τα Plus είχαν τρομερή αυτονομία και μεγάλη οθόνη 5,5"

Edit: Αν τελικά καταλήξεις να πάρεις Galaxy, μην πάρεις το Edge είναι πολύ άβολο στην χρήση λόγω των καμπυλών. Καλύτερα το απλό.

• Moderators
Δημοσ.

Και εμένα τα ίδια μου έλεγαν τελικά πήρα τι edge καθαρά για την μεγαλύτερη οθόνη της 1-2 πρώτες μέρες με κούρασε μόλις συνηθησε το χέρι πως να το κρατάει πλέον δεν έχω θέματα ειδικά αν βάλεις θήκη ακόμα και ultra slim δεν παίζει να πατάς κατά λάθος στις edge πλευρές,σε όλα κινητά εξαρτάται και από τον χρήστη πως τι δουλεύει συνήθως το edge στης διακοπές που είχα σχεδόν μόνιμα WiFi δεν έβλεπα κάτω από 6 ώρες οθόνη, τώρα που επέστρεψα και δουλεύω αρκετά δεδομένα 4g με αρκετές κλήσεις είμαι στης 4,30-5 ώρες ανάλογα την μέρα πάντως βέβαια δεν κατάφερα να φάω την μπαταρία πριν σχολασω (8:00 με 20:00 γυρνάω με τουλάχιστον 35%μπαταρια)

Δημοσ.

Έχω το S7 Edge και το μετάνιωσα που το πήρα με κυρτή οθόνη. Αν παίζεις και παιχνίδια σου δημιουργεί προβλήματα. Καλύτερα το απλό S7. H μπαταρία του είναι εξαιρετική. Βγάζει 2 κανονικές μέρες άνετα και φορτίζει ταχύτατα. Η κάμερά του είναι απίστευτη. Κάνει παπάδες σε χαμηλό φωτισμό χωρίς φλας. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια κάμερα σε κινητό. Έχω και το Xperia Z5 Premium αλλά σε χαμηλό φωτισμό δεν πιάνει μία μπροστά στο S7.

• Like 1
Δημοσ.

Για το iphone 7 προφανώς δε το σκέφτομαι γιατί δε το αντέχει η τσέπη μου...ακόμα και το 6s 64giga που ήθελα είναι πολύ πιο ακριβό από το s7.Οπότε παιδιά με βλέπω να προτιμώ το galaxy s7! Απλά σας είπα με προβληματίζει που δεν έχω μια ξεκάθαρη εικόνα για τη μπαταρία του όπως το s7 edge που είναι πολύ δυνατή!Ειδικά στο phonearena που μπαταρία για ίντερνετ δίνει πιο πολλές ώρες στο 5s παρά στο s7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...